Přejít na výpis diskuzí
Pěší boj ve Star Citizen vypadá skvěle a nabízí i přestřelky v nulové gravitaci
3.11.2014 | Aleš Smutný
214 příspěvků
-
Nadsvětelná rychlost tam nebude ... Po systémech se bude cestovat rychlostí maximálně 0,2C a mezi systémy jen přes Jump Point, což je vlastně červí díra, kterou taky necestuješ rychlostí vyšší, než rychlost světla.
-
takovou tlustou nulu bych zkopl ze schodů hned, vědět kde bydlíš. BTW ty tvoje odpovědi na vše o děckách jsou už taky trapné...
-
idem idem. Len sa este dam ostrihat na Jagra, obujem si sandale s ponozkami, do ladvinky si zabalim pasteku a idem uz domov, vole ;)
-
Tomu řikám kvalitní qqq mad děcka. A pak kdo je tady zakomplexovanej. *15* Brečí, krade nicky a uráží, protože slovo argument zná jen z televize. Nezapomeň mi dát přednášku, jak nemám vkus a jak je BG klišé apod. bláboly. Tohle slyšet od děcka vyrostlém na CODkách, které kaká do kalhot z lore DS je fakt úsměvné. Rozbít hubu mi můžeš klidně sám, ale na to bys neměl. Radši zůstaň dál u svojí klávesnice a trollingu, který ti jde tak dobře. V reálu bys s takovým chováním mohl rychle přijít k úrazu. *15*
-
bomba to bude až to bude hotové, zatím je to jen v hlave jednoho snílka
-
ne jen droni ale že by to byla podpurna jednotka, že by tam byli lidi a meli by ješte drona navíc
-
nič čo by nebolo obvyklé v sci-fi žánri, možno by nebolo odveci vytiahnúť si kolík z pr*ele
-
No ak si konzolista, tak do toho asi moc nevidíš, pretože žáner simulátorov, či už leteckých alebo vesmírnych prakticky neexistuje... Ale inovatívne je to už len v tom, že tam FPS je, pretože doteraz žiadny taký simulátor (ani vesmírny, ani letecký) nevznikol. A to ešte má byť silno hardcore FPS, čo sa už vôbec nikto neodvážil v rámci simulátoru urobiť.
Jak už tu niekde bolo povedané, FPS nie je ťažnou časťou hry, ale prináša do žánru sakra mnoho, už len tá možnosť obsadzovať/bojovať na lodiach a staniciach, vrátane prvkov ako ovládanie gravitácie, podpory života, alebo napr. má tam byť možnosť preraziť stenu (do vesmíru) a všetko.čo nie je pribité vyletí von, vrátane ľudí, hovorte si čo chcete hateri, ale to je proste bomba... -
>vesmir
>vesmirne lode
>nadsvetelna rychlost
>...
>palne zbrane -
No ten GGG to je naozaj prípad, to tu on robí stále dokola už veľmi dlho, videl som vlákna niekoľkonásobne väčšie, plné jeho príspevkov a všade hejtuje PC-čkárov a úplne nezmyselne troluje. Čo tým musí zabiť času, to nie je normálne, proste ťažká porucha osobnosti, bez srandy.
-
Akorát Bojový dron by popřel mechaniku smrti, která tě bude v téhle hře bolet ... je to o tom, že když půjdeš do FPS, budeš riskovat mnohem víc, než v boji lodí. Ale taky můžeš získat celou skoro nepoškozenou nepřátelskou loď.
Stejně jak lodě budem řídit sami, tak si i FPS musíme vyřídit sami. Do té hry se droni jakéhokoliv ražení moc nehodí. Ovládání lidma by popírali mechaniku smrti, jak jsem psal nahoře a AI by zase bylo proti lore hry. -
to ne ale mohli prijit s nečím vlastním ne? jak jsem psal niže mne by se líbilo kdyby tam byli treba bojoví droni jako v oblivionu, akorat menší. mohli by strilet, skenovat lod a pod. nebo neco... tohle je proste jen fps s konvenčními zbranemi
-
ty už nevíš jak ze sebe udělat většíhu hlupáka, nějaké logo je mi u prdelee ty trotle, přestaň používat můj nick a trolit pod mým nickem ty ubohá nerdí trosko, si zamrzlý panic, který má smysl v životě ten, že poučuje, že nejlepší hry byli před patnácti lety a byly to ty, které šly ovládát jedním tlačítkem myši. Nezapomeň se vylít u Baldurek ty trapko, každý kdo přečetl aspoň nějaký kvalitní fantasy romám ví, že hry jako Baldurs Gate nebo Icewind Dale mají naprosto příšerné lore, které je smetiště klišé, kýče, patosu a oslavují to jen takové nicky bez vkusu a trolové jako ty. Je mi tě líto, že tě baví krást nicky a přesvědčovat ostatní o svém mizerném vkusu, pak je tu tvůj neustály trolling DS, hry která tě vymetla jako koště prach, skončil jsi v Undead Burgu jak ses přinzal od té doby to jen trolíš a ponižuješ se. Hamba tobě, jsi ostuda všech hráču a měl by ti někdo z okolí pořádně rozbít hubu ty zakomplexovaná nulo.
-
Hmm ale otázkou je, jestli by to bylo plus, kdyby FPS vypadalo třeba jako tahová strategie?
-
co na tom vyzerá super prosimte, fps vypada proste jako... fps. neni to hejt, chápu že to není hlavní napln hry a že je to alfa. ale to jak ti lidi tam omdlevali nadšením, spíš vypadalo jak kdyby to byl zaplacený komparz a to hekání meli ve scenari. no tak si zdejší komunita trochu rejpla ;)
tak bych z toho nedelal drama a ted padej zpatky do čobolakistanu *3* -
Líbí se mi, jak mluvíš o lore a kulisách ve hře, která je teprve v alpha verzi a tyhle věci prakticky ještě nemá implementované (včetně příběhu a cutscén). Taky se mi líbí, jak že to údajně rozjede na dobrou grafiku jen pár procent lidí s kompem za 2K+ euro, přitom opět hra je v alpha verzi a navíc net je plný benchmarků, který tvrdí opak. Ale pokračuj ve svojí idiocii trola neználka, je to zábavný. *15*
-
dotiahla ma sem zvedavost a musim priznat ze viac prijebanu diskusiu ako je tu som este nevidel. na druhu stranu zas tak vela som toho este nevidel. a pevne verim, ze vacsina tych dementov co tu chrli ten hate na hru ktoru ani nechcu hrat a teda ich asi ani nezaujima, sa z toho este tesi doma, ze ako som to tam na games.cz zese vsetkym natrel :D vypichol by som toho TheGGG, ten musim mat F5 vymackane strasne co stale refreshuje aby videl ci na neho niekto konecne zareaguje :D
inak na hru sa tesim. novy patch krasne ukazuje kam hra smeruje a paci sa mi to. konecne sa to zabavne ovlada :) a fps vyzera super. vzhladom na fakt, ze je to doplnok ktory tam ani nemal byt a neni to este ani v aplha faze tak to vlastne vyzera nadpriemerne. -
Já že se tu přiznal, že jsem DS nehrál? Kde prosím? To je samozřejmě lež a je škoda, že to nemáš jak dokázat. *15*
Btw, změnil jsem si Q3 logo na červený, když ti tak vadí, že jsem tě údajně vykradl, tak nezapomeň pozorně sledovat diskuzi až se to aktivuje a změnit si to taky. Pak bude tento post (samozřejmě bez editu) důkazem, kdo koho vykrádá. *15* Have a nice day, troll. -
Mě se ta hra líbí. *1*
-
Já jsem například z designu celé hry ohromně nadčený!!! Stejně jako se mi líbí celkovej designe starých Hvězdných válek víc než těch nových. A že to je bez nápadu? Mě třeba přijde perfektní nápad spojit vesmírný simulátor s FPS se závody a s cestováním na planety. Nevím jestli tohle tady už bylo, ale chci to. *1*