Přejít na výpis diskuzí
Pěší boj ve Star Citizen vypadá skvěle a nabízí i přestřelky v nulové gravitaci
3.11.2014 | Aleš Smutný
214 příspěvků
-
Když jsem četl bláboly cos psal k destiny, tak vážně tě nemůže brát ani tvoje matka.
-
Já si nemyslím, že bude podprůměrný ... hlavně kvůli tomu, že se to vážně nedá srovnávat s hrou, která je od začátku do konce dělaná jako FPS.
A navíc v tom stavu v jakém to teď ukauzují to vypadá stejně dobře jako dost z plnohodnotných FPS.
Taky oni nemusí čekat na pozděj ... oni vydávají to co mají. A budou v tom pokračovat dokud lidi budou hrát a oni budou mít peníze. Navíc FPS je imho tak zásadní prvek, že se s ním nedá čekat ... celý ten pohyb a animace musí udělat pro tu vesmírnou část a tím pádem až tolik práce do FPS jako takového nejde ... Dodá jim to spousty věcí, které potřebují tak jako tak.
Navíc obsazování lodí si myslím, je celkem potřebné u hry, ve které budou hráči řídit i kilometr dlouhé kapitálky. TO prostě musíš mít možnost to té druhé straně nějak sebrat bez toho aby si to zničil. *5* -
já jsem si je nenaklikal, to přísahám na čest Seleny Gomez. Ani totiž nevím jak to udělat, aby mě neskákala hláška o tom, že už jsem příspěvek hodnotil. Možná nějaká obrácená psychologie lidí, co si myslí, že mě plusama odradí od psaní vlastních názorů. No, bude ze mě těžký PC MASTER RACE star citizen uctívač, až uvidím, že tam jsou nepřátelé s originálním designem. Je mi fuk, jestli je hra koridor, nebo tam je bazilión metrů krychlových volnýho prostoru. Dokud budou postavy, rasy a lore šedavý průměr, je to pro mě nuda.
-
Jasný. Vidím že dole jsi se odkopal takže tě řadím mezi nuly maxova typu.
-
takže vychází ob dva roky, dík za potvrzení
-
Tož tipuji Veskoslava, ten se zajíma o ty čisílka :)
-
Item shop s kosmetikou nevydělá dost na to aby si mohl hru dál rozvíjet. A nemyslím, si že je to dlouhodobě udržitelná věc.
Imho jakýkoliv itemshop ať už je tak cokoliv je kravina ... MMO hra má mít měsíční poplatek a to vydělá dost na to aby se mohl rozvíjet. Celé to F2P a B2P max MMO hry zničilo.
Je hrozná škoda, že SC jde taky tím směrem. -
Jasně.4 plusy v okamžiku dopsání příspěvku jsou také moc pěkné.
-
Jen bych dodal, že CR chce po vydání hry zapracovat i na rozšíření FPS části do trošku většího měřítka než jak to bude v době vydání.
-
Waou, reakce do jedné vteřiny. Tady na gemes snad funguje nějaký PC MASTER RACE generátor, který každému s jiným názorem odpoví nějakou hrozně kůůl větou a težce ho setře.
-
Konečně dorazil král jednoduchých trolů. Tak zase můžeš jít.
-
Zíííív, tisíckrát viděné sci-fi klišé lore. Tisíckrát viděný design lodí, tisíckrát viděný design zbraní a sterilních uniforem. Hádám že nepřátelé budou opět nějací nezapamatovatelní paňáci ve sci-fi plastových uniformách. Hlavně, že tam chlup v podpaží bude mít 1000000000000 polygonů a všichni to budou hrát na low. Chtělo by to nějaký nápad i pokud jde o lore, zatím to všechno působí, hrozně nudně.
O hru se začnu zajímat, až uvidím, že je tam alespoň nějaký trochu zapamatovatelný prvek. Zatím to vypadá na průměr a počet planet na které se dá přistát nehraje roli. -
Call of Duty je na rozdíl od Rome 2 funkční že ano??? Proč tak rychle zapomínáš, že ta hra nešla hrát a chtěli za to skokr litr. Děs, co si dovolí vydat na PC. Tohle by na konzoli vyjít nemohlo, jen my to odsereme...
-
Ideální zdroj příjmů a zároveň s tím zachování balancu by byl item shop s "kosmetikou"..
Vydělaj si, ale neovlivní to hratelnost ( hráč nedostane žádný bonus ). -
Horší jak CoD? Bereš drogy? Vážně by jsi to měl omezit. Navíc jeden rok vyjde hra, další rok vyjde datadisk ke hře. Jestli nevidíš rozdíl mezi vydání hry+datadisku a vydáváním hry každý rok s cenovkou o pár stovek vyšší než série TW (TW RII šla koupit za 800 v den prodeje, Ghost šel nejlevněji za 1099), tak jsi hodně jednoduchý trolík.
-
Na každý tento prvok majú samostatné štúdio, bolo by dobré si o tom najprv niečo zistiť a až potom mudrovať *7*
-
tipnul bych si, že udělat v Cryenginu first person střílečku nebude zas tak šíleně složité, když tam na to jsou už v základu nástroje a v podstatě byl pro to stvořený
-
Empire : Total War 2009
Napoleon: Total War 2010
Shogun: Total WAr 2011
Rome2: Total War 2013
Rome2: Total War Bug Fix Editon 2014
To je ještě horší než Call of Duty.... -
co jsem slyšel ta hra má tak ohromný záběr, že pochybuju jestli to někdy dokončí a jestli, v jakém to bude stavu. Imo by se měli soustredit na ten vesmír a tyhle prvky navíc tam dodělat až potom. Muj nazor, že radši než (pod)prumernou fps zložku, radši žádnou. ale nejsem backer, že ano...
-
ummm, ne?
jinak mezi Civ 4 a Civ5 je sakra velký rozdíl, stejně tak mezi TW:Napoleon a Shogun 2, což bys samozřejmě věděl, kdybys ty hry někdy hrál *4*