Přejít na výpis diskuzí
Pěší boj ve Star Citizen vypadá skvěle a nabízí i přestřelky v nulové gravitaci
3.11.2014 | Aleš Smutný
214 příspěvků
-
Ještě si ty svoje ulhané bláboly proklikej;)
Mimochodem hraji Sid Meier's Civilization®: Beyond Eartt a nenarazil jsem zatím ani na jeden bug. Ono to taky možná bude tím, že si hry kupuji a patch mám ihned, pokud ho tvůrce uvolní a nemusím čekat než to někdo nahodí na torrent. -
tak to je potom ještě horší ne???
-
1/10
-
tak to určitě myslíš nějaké jiné, protože Civilizace ani TW každý rok nevycházejí *1*
-
Proč bych měl závidět, já si to na svoji PlayStation 5 Slim taky zahraji.. PS5 a Star Citizen budou totiž vycházet spolu *3*
-
Boze jasne ze sa to este zlepsia hlavne po hratelnosti a taktiez aj po grafickej stranke vsak to co si videl nie je ani pre-alfa ta vyjde az zaciatkom roku 2015 tym padom to ani nemozes porovnavat s hrami ktore uz vysli a k tej grafike ta je uz teraz na uplne inej urovni ako nietkore z tych hier ktore si vymenoval a preca je to len zaznam z twitchu cize ta kvalita toho videa je dost uboha treba pockat na normalne video.
-
Myslíš ty TotalWary a civilizace, které každý rok totálně recyklují a za největší novinku dle chápat nové množství bugu a za největší hratelnost čekaní na patch, které ty bugy fixnou???
-
Slušnej troll, skoro si mě dostal.
-
VERKU to nema cenu;) deti si zvatlaj uz nema cenu reagovat jako vzdy tady;)
-
Jak ti konzoáci závidí, to je hrůza *1* *1* *1*
-
nehejtuji, pouze vyjmenovávám všem dobře známá fakta, konzolistů je mi spíš líto, že si tuhle úžasnou pecku nezahrají, protože to zatím podle všeho vypadá na jednu z těch opravdu zlomových her celé dekády, milník v historii počitačových her
-
A co jsi proboha napsal ty za bláboly? Hra nevyjde, hra nemá to, hra nemá ono a podobné píčovinky.....Nebýt tebe, pepíka, maxe a podobných trotlíků, co si to tady pletou s chatem a trolí diskuzí, tak se tady mohl rozebírat modul a Wallet by nemusel odpovídat na debilní dotazy a trolí zvratky.
-
Dokud budou vycházet starcrafty totalwary a civilizace můžeš mi víš co, puso? Ty konzolový hry co za něco stojí dostanu stejně tak jako tak a nevadí mi si u gta počkat kvůli mnohem lepší grafice, rozlišení a ovládání na myši
-
Fakt obdiv. Vysvětlovat to jak malému spratkovi......Jim je to jedno, co napíšeš či jim odpovíš. Stejný blábol píšou pokaždé pod článek o Star Citizen.
A mimoto Crysis má mizerný MP, nic převratného a po pár hrách nuda. -
A kde tou dobou seberou prachy? Aha, nikde. Co vim, tak zvanej neco o 200lidech. 200x rekneme 5 000/mesic = 1M/mesic jen naklady na lidi. Kdyz budu z levnyho kraje a nebudu nakupovat zadny uber technologie, sidlit budu nekde za mestem ... tak rekneme 15M/rok. Tudiz uz ted je 30M v trapu. Vybrano je nejakych +- 60. Takze jim zbejvaj prachy na presne 2 roky a jsou na nule.
-
Oboje je urážlivá nadávka. Takže jak říkám, raději jdi zase psát další bláboly o Star, je to už nuda.
-
hele přestaň slintat nikdo tu není zvědavý na ty tvoje slinty...
-
hele já konzoli nemám, takže si ji hejtuj jak chceš, mě je to u paty *1*
-
Proč to ukazovat? Protože tu hru platí hráči a tak je vůči nim fér jim ukázat na čem se pracuje.
A jinak co jiného, než koridory by si čekal na vesmírné stanici? Navíc na prakticky zničené stanici, kterou obsadili piráti a mají z toho základnu. Je to na stanici, kterou lidi opustili a nechali svému osudu ... potom ji obsadili piráti a ti se o ni o moc víc nestarali.
Ale pokud čekáš nějaké převratné FPS, které bude bojovat s hrama jako Crysis tak bych se šel podívat jinde. Pořád to bude podpůrná aktivita a hra je o lítání v lodích ve vesmíru ... A do toho půjde maximum financí. Dost lidí ani FPS boj nemusí vůbec zažít. -
ty seš celý poplterný, srovnávat nerda a debila může jen Veskoslav...