Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to maj v PETA štěstí, že neviděli ty jatka ve Far Cry3 - jak už někdo zmínil..každopádně je pravda,že obecně se člověk chová k přírodě jako Prase a proto nechápu to zaujetí novinky proti greenpeace - greenpeace nejsou přece jen lidi,co přepadávaj lodě a špatně se myjou ne? kolega Poláček by měl přestat poslouchat blackmetal, vypnout na chvíli kompa a jít se projít na čerstvej vzduch (no hate mě to taky pomáhá:-) )
  • Ja jsem scela jednoznacne PRO vyhlazeni vsech ohrozenych druhu zviratek, pak uz zadne ohrozene nebudou a bude klid.
  • Co je to za kulturu clanku? Vyrazy, ktere bych cekal tak od skolaka ZS. Informace verejne prezentovana, by mela byt nestranna, nebo alespon by mela mit zduvodnena hlediska. "zviratka by mohla mit bebi, greenpeace brouzdajici more a snazici se to narvat do rybarske lodi..." . Autor nepovazuje tyrani zvirat a lov ohrozenych druhu za problem? Nekdo muze mit moralni krizy...at se ve hre velryby klidne lovi...mne je to jedno. Stejne tak by ale mela byt moznost zabijet deti, mit odprezentovano muceni a znasilneni... vzdyt filosofie myslenky je stale jedna a tataz. Pokud tedy redakce pousti do sveta nejake clanky, meli by se alespon snazit chovat trochu profesionalneji a drez si formu, nebo tu z toho jednou bude Blesk, ci Tv Nova
    • Thorleif_cz
      Ze začátku nic moc, pak nakousneš zajímavou myšlenku... Abys ji nakonec absolutně zazdil závěrem... Proč?! *4*
    • :D :D
    • Chalpče... Bereš to trošku moc vážně
      • Články o hrách čtou nejen puberťáci. Mě je 36 a taky mi to znění trochu vadilo, ale je mi jasný, že být mladší, tak to tak neřeším. Ale jestli chce být autor profík, tak to do budoucna vychytá.
        Každopádně jsem proti takovým hysterickým reakcím na herní obsah.
        • Tohle je aspoň solidní komentář *3*
          +1
  • Být zvíře a vědět že mne zastupuje blbeček z PETA s takovým uvažováním, ukousl bych mu hlavu.
  • Co já se natrápil zvířátek v FC3 *1*
  • residentevilfans
    A u Dishonored drzeli hubu :D
    • janchor
      V Dishonored velryby nelovíš.

(a naopak tam Srdce lov velryb celkem trpce komentuje)
      • residentevilfans
        jo ale Dunwall by bez velrybiho tuku ani neskyt :D (takze tam musel zarvat velryb)
        • Viktor_H
          Jakmie něco není "in your face" tak to aktivistům nevadí. Z toho si můžeš tedy udělat předtavu, jak o běžném člověku smýšlejí...
          • janchor
            To není otázka "in your face", ale hráčský účasti. V Dishonored je velrybářství kulisa, ne herní prvek.
            • Viktor_H
              To je fakt, máš pravdu. To z toho ale podle mě ještě nedělá kontrovezní záležitost.
  • Zajímavé, Japonci si můžou lovit tyto krásné živočichy ve skutečnosti téměř beztrestně- a odnese to hra :).
    • janchor
      Hru, na rozdíl od japonský velrybářský flotily, nikdo aktivně nesabotuje (viz organizace Sea Shepherd).
      • oni je rovnou torpedoujou
  • Já hlavně nechápu tu hysterii hráčů, že jim někdo šahá na hry. Co jsem pochopil, tak se jen jeden mluvčí někde vyjádřil. Není to žádná nátlaková akce proti ubisoftu, nebo snaha o politické řešení. To není ani kauza, ani ň :-D Jen řekli skrz mluvčího svůj názor a to je celé. Netolerantní mi spíš přijdou reakce hráčů.
    To, že to tu visí v novinkové sekci ještě neznamená, že to je doopravdy závažný :-)
  • Rhulad
    My velrybáři jsme a harpunou lovíme, jenže není co tak písničku zpíváme.
  • Mmmm tak to je tedy opravdu vrchol vtipnosti :D..... jsem cekal pri cteni co z toho vyleze za vtipnou pointu a ono tohle...no nevim chlapci, jestli Vas pobavi i tohle....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit