Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čo je na tom prekvapivé? Už to bolo všetko veľké, neosobné, strácal prehľad nad firmou. Presne z akého dôvodu odišiel z (jeho) Bullfrogu a založil Lionhead :)

Už pred pár rokmi som sa čudoval, že tam ešte stále je :D
  • Přeji tomuto šikovnému pánovi a snílkovi, aby měl konečně absolutní svobodu ve tvorbě a přišel zase s něčím novým. Pod střechou microsoftu si moc kreativity asi neužil.
  • Velmi dobrá zpráva.
  • XorxoxTalarius
    Jsem zvedav kam to bude smerovat, kazdopadne P. Molyneux uz dloooooooooooouho neudelal nic co by se dalo povazovat za genialni ... jeho hry jsou prumerne (viz treba posledni Fable, nasliboval hory doly a skutek utek) a nejaky genailni napad se vytratil ...
    Kazdopadne mu preji stesti, ale pokud se nebude vic snazit tak to moc daleko nedotahne (vubec bych se nedivil, kdyby byl z MS odejit).
  • deridon
    ah.. kecálek s duší dítěte a geniální vývojář, Black and White považuju za jednu z nejlepších strategií, které jsem kdy hrál, k tomu tvůrce Dungeon Keeperu a legendárního Populousu... Fable byla taky super hra.. jen ty novější hry už nebyly to co jsme asi čekali od něho... jsem zvědav co bude kutit dál, ozvlášť, jak říká Cajicek, když nebude pod křídly MS..
  • Tak to se asi těším na nějakou pořádnou nezávislou hru... Přece jenom je to svým způsobem herní vizionář a průkopník. Myslím si, že některé lidi po určité době začne omezovat tvorba AAA titulů... přece jenom hry nejsou jenom o penězích *5*
    • Jo Populous , Civilizace , i Dungeon Master .... to byla jiná doba než hraní s plyšáky v Black & White a blbnutí před kinectem.
      • jeden ze tri pokusu jsi trefil :-), ale je fakt, ze to uz jsou hry jen pro nas pametniky, k populousu mam jeste originalky z te doby
      • Black_Hand
        civilizace?!?!?
        • XorxoxTalarius
          Tu delal Sid na Peter ;)
        • dungeon master?!?!?
          • XorxoxTalarius
            No dvojka uz byla plna zjednoduseni ... asi to bylo v dobe kdy zacal meknout :)
    • bejvávalo, já si myslim, že už se žádnýho novýho pořádnýho Populuse, nebo Black and White nedočkáme
    • Kdyz mas penez dost, tak uz to nemusi byt o penezich ;)
  • First.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit