Přejít na výpis diskuzí
Peter Moore: „Digitální distribuce EA do tří let předčí tu klasickou“
13.8.2012 | Aleš Smutný
30 příspěvků
-
Já mám teda nejradši takovou digitální distribuci, kde platim přímo vývojářům hry bez jakýhokoli distributora. Ale to by se předpokládám EA nelíbilo :)
-
-
Nemáš co platit vývojářům hry, jelikož projekt zaplatilo EA.
-
-
A jak jsi přišel na to, že chci platit vývojářům hry, jejichž projekt zaplatilo EA? Třeba Kickstarter, nezávislá studia? Nic? :)
-
-
V rámci malých her určitě. U AAA se tomu nevyhneš - málokdo nosí 50 míčů po kapsách. Jestli tě ale takové hry nezajímají, tím lépe pro tebe. Každopádně jsem chtěl jen říct, že peníze patří tomu, kdo hru zafinancoval a tomu, kdo ji distribuuje. Nikdo nezávisláky nenutí, aby svoje hry cpaly na Steam, případně v budoucnu Origin.
-
-
Neni to, ze penize patri tomu kdo investuje, ne tomu kdo tvori hodnoty vec, ktera nas privedla tam, kde ted jsme?
-
-
-
-
-
Pamatuji, kdy každý lehký škrábanec mě dokázal na originálkách šíleně vytočit... *7*
Proto už raději Steam... *15* -
-
Kecám. *1* Steam je pro hlupáky, hry už jenom tahám z torrentů. *14*
-
-
...i v takových případech. *1*
-
-
-
S tímle a 20 korunami si koupí akorát hrnek kafe *1*
-
Ale dyť jo. Mě například naučil digitálně nakupovat iTunes a Appstore. Od té doby kupuji hry jedině přes Steam. Battlefielda jsem koupil cd klíč přes resellera v akci, ale je to ten samý princip. Kliknu, potvrdím, stahuju a hraju. Dříve jsem byl na krabičky blázen, ale teď si nechávám jen ty od Blizzardu a už tak na ně se práší.
-
Pokud se usadí ten zákon o přeprodeji digitalní licence dalším osobám tak nevim, nevim.
-
EA určitě *1*
-
-
Tolik lajků ? Já to ale myslel vážně. EA je nejlepší ! *14* *14* *14*
-
-
pls nepouživat muj nick....
-
-