Přejít na výpis diskuzí
Peter Moore: „Digitální distribuce EA do tří let předčí tu klasickou“
13.8.2012 | Aleš Smutný
30 příspěvků
-
Dokud budou krabice levnejsi nez digitalni kopie a dokud bude moznost krabice na rozdil od digitalnich kopii preprodat, tak se o jejich osud nebojim.
-
Ale dyť jo. Mě například naučil digitálně nakupovat iTunes a Appstore. Od té doby kupuji hry jedině přes Steam. Battlefielda jsem koupil cd klíč přes resellera v akci, ale je to ten samý princip. Kliknu, potvrdím, stahuju a hraju. Dříve jsem byl na krabičky blázen, ale teď si nechávám jen ty od Blizzardu a už tak na ně se práší.
-
Musim říct, že jsem na tohle kdysi taky remcal, ale dneska mi digitální distribuce naprosto vyhovuje. Kam bych proboha ty krabice dával. Navíc proč bych chodil do obchodu když nesnášim nakupovaní.
Teď už jen kdyby za pomoci těch programů nečmuchali v mym kompu a nedávali moje data k dispozici komukoliv komu se jim zachce. S tím ale holt nic udělat nelze. Jen to nepoužívat což ale znamená nehrát a nebo jen pirátit. Většina krabicovek se stejnak musí aktivovat v online službě. Jo v tomhle je zlatej gog.com. -
S tímle a 20 korunami si koupí akorát hrnek kafe *1*
-
Pamatuji, kdy každý lehký škrábanec mě dokázal na originálkách šíleně vytočit... *7*
Proto už raději Steam... *15* -
-
Kecám. *1* Steam je pro hlupáky, hry už jenom tahám z torrentů. *14*
-
-
...i v takových případech. *1*
-
-
-
Já mám teda nejradši takovou digitální distribuci, kde platim přímo vývojářům hry bez jakýhokoli distributora. Ale to by se předpokládám EA nelíbilo :)
-
-
Nemáš co platit vývojářům hry, jelikož projekt zaplatilo EA.
-
-
A jak jsi přišel na to, že chci platit vývojářům hry, jejichž projekt zaplatilo EA? Třeba Kickstarter, nezávislá studia? Nic? :)
-
-
V rámci malých her určitě. U AAA se tomu nevyhneš - málokdo nosí 50 míčů po kapsách. Jestli tě ale takové hry nezajímají, tím lépe pro tebe. Každopádně jsem chtěl jen říct, že peníze patří tomu, kdo hru zafinancoval a tomu, kdo ji distribuuje. Nikdo nezávisláky nenutí, aby svoje hry cpaly na Steam, případně v budoucnu Origin.
-
-
Neni to, ze penize patri tomu kdo investuje, ne tomu kdo tvori hodnoty vec, ktera nas privedla tam, kde ted jsme?
-
-
-
-