Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlas, nehodlám při svém single play RPG dobrodružství zabíjet někde dokola s partu cizích lidí nějaký moby v rádoby MP.
  • Jednoduše lhali no.
    Naštěstí se ten warr asset dá hacnout,ale to je zase takové hloupé.
    Holt je nejjednoduší to dohrát a pak si prohlídnout lepší konce na youtube :)
  • O žádnej chaos nejde. To jsou jen kecy zmatenýho scénáristy, co nevěděl co s tím a už tuplem nevěděl, co je to definice chaosu. Chaos není nepořádek nebo zmatek, jak to spousta lidí (ne)chápe.

Hlavně je to debilní. To je jako kdyby přišli vojáci z USA do Afriky a postříleli komplet jednu vesnici s tím, že by za čas tady vyrostli rebelové, kteří by se snažili sesadit místní vládu a byla by válka a tu nemají rádi. Trošku uhozené ne? Respektive by postříleli všechny nad 5 let s tím, že za 15 let se vrátí :)
    Navíc je to divné i proto, že spousta ras se přeci může vyvinout i bez technologie a robotů (třeba Rachni či zergové :) ). Tak proč i tyhle zabíjet? Btw nevím o tom, že by proethani používali nějaké rozvinuté anorganiky.
    Navíc když podle klučiny je vrchol evoluce syntéza, tak k ní nikdy nemůže dojít, když se to vždy všechno vyhubí a nebudou žádní syntetici.
    Nechápu, jak tak vyspělá rasa jako Reapeři a ten průsvitnej klučina, se může řídit tak přízemní logikou věci, předsudky a omezeností úsudku.
  • Jsou tu tři možnosti.
    1) Opravdu to je jen teorie.
    2) Jiný konec opravdu Bioware plánovali - budou obviněni z vytržení kusu hry.
    3) Chytnou se toho a udělají DLC, které opravdu jiný konec nabídne.
  • Yo, dostali ste nás, proper ending za 15 dolarů v dubnu *2*

EDIT: bych řekl že je to jen konspirační teorie, faktem je že BioWare prostě odfláknul/zprasil konec.
  • A nakonec z toho ti bastardi vyjdou jako vítězové, jak to geniálně vymysleli.
  • No to je prave to nejhorsi, mne trojka opravdu bavila, prijde mi mnohem lepsi, nez dvojka (ale na jednicku nema), proto mne ten konec tak nastval.
  • K teorii o halucinaci doporučuji přečíst tento topic nebo aspoň první příspěvek:
    http://social.bioware.com/forums/forum/1/topic/355/index/9727423/1
  • Třetí díl není tak špatný, bez ohledu na barvu bubliny, která je na konci, mě ihned po dohrání a zahození do skříně donutil vytáhnout ze šuplíku milovaný druhý díl *1*
  • Trol.diskuzni
    Je to easy! *4*
  • http://www.youtube.com/watch?v=hzYLTbQQEZQ&feature=youtube_gdata_player
  • Veskoslav
    No vpálit by jsi mu to určitě mohl. Ale záleží, jestli by do té doby nevyhladili Reapeři zbytek galaxie *1*
  • Veskoslav
    Tak drahý nebyl ani Shadow Broker.
  • Přečti si to znovu :) Říkají, že konce opravdu nebyly šťastné a že jsme měli dostat i důsledky našich rozhodnutí. Ale nesouhlasí s tím, že by se Bioware měl nechat donutit změnit konce od hráčů.
  • a hlavně - organické bytosti nevyhladí úplně. Jen ty vyspělé, aby umožnili těm méně vyspělým se vyvinout. Stejně jako tu udělali u minulého cyklu s protheany a lidmi
  • No ja zase nechapu, kdyz jsem pred chvili dohodl mir mezi Gethy a Quariany a Gethove zacali aktivne pomahat Quarianum s rekolonizaci domovskeho sveta a kdyz jsem dokazal dat dohromady EDI a Jokera, proc tomu modremu dementovi nemuzu tenhle argument vpalit do ksichtu a poslat ho i s jeho trema barvickama dop*ele
  • Dik!
  • Dej to do tagu <spoiler>chraneny text</spoiler>.
  • Sice trochu OT, ale jak udelam ten spoiler? Dik za info.
  • Jo, spekulace o halucinaci jsem cetl. Ale uprimne, i kdyby to byla pravda a pak vydali DLC s opravdovym koncem za pouhych 4.99 USD, tak mi to neprijde normalni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit