Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    O tohle tam vážně jde??? Co to je za DEBILNÍ paradox? vždyť to vůbec nedává smysl...
  • Walldstein
    hmmm...tak si holt budeš muset zahrát mulťák...Mě se ještě nestalo, že bych hrál s debílkem co by si někam zalezl a čekal až dokončíme. Ono to je na spoustě map prostě nemožný, jelikož nepřítel se tak trochu pohybuje všude a většinou když si někam zalezeš tak jich na tebe nastoupí tolik že nemáš šanci...
  • Organiků*
  • Něco nechápu: Pokud mají Reapři předejít vyhlazení organiky syntetiky (vlastně jednají pro jejich dobro), tak proč jednoduše nepřilezou jednou za XY let do galaxie a všechny ty vzbouřené syntetiky nevyhladí. "Jasně, radši zabíjat miliardy organiků...blabla
  • smejki
    snad ještě vtipnější je toto:
    http://www.youtube.com/watch?v=hMcVZQI6ybw
    reupload videa zde
    http://www.youtube.com/watch?v=tJMJN8FeOIs

nádherná buzerace
  • MidnighT91
    Vyjadřilo se EA nějak tady k tomu http://www.youtube.com/watch?v=zRRpGlmtws8&feature;=player_detailpage ???
  • Maximum je kolem 7500, což s 50% připraveností (čili bez MP) dává 3750 a na "nej" konec je potřeba 5000.
  • Cypri
    Stejně...
    Mě se nechce stále věřit, že by si dávali takový práce na tom aby se do celýho průběhu hry promítaly všemožný věci z jedničky,dvojky a rozhodnutí v průběhu trojky, ale na konci hry to takhle odflaknou? Skoro až amatérsky?? Je to takový divný ne?
  • Cypri
    Vzdyt rikali ze MP neni vubec treba hrat!! Ze i bez MP jde mit 100% (jen to chce udělat fakt vsechno prostě) co se to dovídám zas za blbosti??
  • "Jedinou jejich nadeji byl od zacatku Catalyst"

Já jsem se obával, že Crucible a Catalyst jsou právě to, co Reaperům pomůže k dokončení cyklu a ne naopak. A v těch 3 koncích to i tak v podstatě bylo. Planety zdevastované (ne-li zničené po výbuchu Mass Relays) a veškerá síla galaxie nashromážděná u planety Země, která je nemůže uživit. Jejich světy odsouzeny bez lodí k záhubě (Kroganský svět zničený dřívější válkou s Turiany) a Quariani byly u Země všichni, ne? (byla to migrační flotila, kdyžtak mě opravte)
  • Souhlas. Boss fight to chtělo. Nějakej trápak s meči z Cerberu je o ničem.
    Navíc ten měl dostat dávku do xichu z rifle hned při prvním setkání a byl by klid.
  • Jinak na konci mi nejvíce vadí to, že abych dosáhnul pro lidstvo a Shepiho dobré konce, tak musím mít velký war asset respektivu sílu vojska.
    A mě osobně hodně štve, že mě EA nutí, abych hrál multák, protože jinak mám 50% síly dolu.
    To je opravdu zhovadilost. Navíc dosáhnout 10000 síly na 5000 efektivní síly je prostě nemožné.
    Navíc multák taky žádná sláva. Je to tam samej borec, který se jen někam schová za roh a čeká, až ostatní dokončí misi, aby měl body :(
  • Já poslouchal pozorně a ani si to špatně neinpretuji. Prostě jen je ten závěr zmatený, občas si protiřečí a místy nedává smysl. A nebo mi to vysvětli,páč já to nechápu.
    1) Pominu-li fakt, že chaos obecně znamená jen uspořádání, které dotyčný pozorovatel nechápe (nevím co nechápu reapeři na válce), tak je trochu hloupé, že nemají rádi chaos při boji quarinů s gethy,ale přitom zníčí civilizaci a přitom tak také vytváří chaos. I Liara v jednom rozhovoru tvrdí, že jim trvalo 200-300 let než kompletně vyhladili všechny proethany. Tzn 300 let chaosu. Navíc jaký je rozdíl mezi bojem Kroganů s Rachni či lidí s Turiany a gethů s organiky? Válka jako válka. I bez syntetiků spolu budou organici válčit. Tak to at rovnou vyhladí kompletně celý život v galaxii. Navíc koho to sere, že po sobě někde v prdeli vesmíru někdo střílí?
    2) jasně že catalyst není reaper ,ale to je přece jedno. Je to entita, která vytvořila reapery, kteří jsou něco co převyšuje technologicky cokoliv co zná celá galaktická civilizace a zřejmě je i ovládá (přece nevytvořím něco co si pak bude dělat věci po svém). Tudíž je to nesmírně mocná entita. A přitom uvažuje jako omezený rasista a ještě nechá proethany, aby si změnili citadelu (jeho tělo v podstatě)??? To je silně divné. Proč teda potřeboval Soveregin, aby Saren něco ručně přepsal, když to ten kdo stvořil Sova mohl udělat sám. Na konci jedničky by tak reapeři vyskákali z prostoru a nemusela být ani dvojka ani trojka :)
    Proč by byl zvědavý jak to dopadne, když byl stejně až do připojení toho velkého dilda přesvědčen, že nás spasí jen destrukce (spása jako prase). A asi bezmocný nebyl, když najednou vytáhnul ze zadnice dvě (tři) kouzelná tlačítka nezměrné síly.....
    3) destrukce bran je nelogická v ohledu na to, že to mělo dopadnout alespoň trochu dobře.
    Pokud zničíme brány, tak je prostě konec. Bez nich jsou do sebe civilizace odříznuté, celá flotila zůstane na zemi (možná i zničené) a dolétnou si leda tak do okolních soustav, kde nejsou obyvatelné planety. Ostatně v jedničce Sov říkal, že se naše civilizace stejně vyvinula díky bránám, což je technologie reaperů. Tzn bez nich je to konec civilizace jak ji známe. A že bychom brány vyrobili? Nikdo přece nevěděl ani po tolika letech jak fungují.
    4) Vega a Garrus se mnou běželi do paprsku. Bum, rána. Shepard se plazí do paprsku, tam chvíli kecá s IM a Andersonem, pak s deus ex machina chlapečkem (tyhle wanna be super entity s neomezenou mocí, co vyřeší vše lusknutím prstu, vážně nesnáším). A najednou tu máme animaci, kdy je Vega na lodi a letí pryč? Jak by to stihnul omg? A navíc kam Normandy letěla? Přeci měli bojovat s reapery a o tom, co se chystá udělat Shepard nikdo nic nevěděl.
    Navíc nejen Vega,ale všichni partáci přece bojovali na zemi. Proč by lezli zpět na Normandy?
    A ten energetický výboj z dilda byl rychlý a rozhodně by nestačili doletět k bráně. Nedává to vůbec smysl. Ušité horkou jehlou a odfláknuté.
    Nechápu, proč to pořád zarputile hájíš. Je to zmatené, odfláknuté a místy to nedává smysl. Ostatně viz tvůj příspěvek. Samá spekulace proč tohle a proč tamto. Kdyby udělali koenc, kde na závěr vše logicky vysvětlí, tak tu nemusíme tohle řešit.
  • V mém příspěvku výše jsem napsal, kam by šel teoreticky ten konec dát.
  • Mimochodem, hodně se spekuluje nad možností, že

na konci, kde Shepard nezemře tak je obklopen ne troskami, ale kamením - nemůže být na citadele ale musí být na Zemi a pád po zničení citadely by nepřežil. Tím pádem se vše po laseru od Reapera nestalo a zde to dává možnost vložit eventuelně jiný konec, který by si někteří od EA/Bioware vyřvali...
  • Cypri
    jj vim ze prezit muze, spatne jsem to podal.

no. tak snad pokračování s nějakými dovysvětlivkami *1* *1*

SAKRA! :D

NJN :( co nadělám
  • Trošku off-topic, ale nechť: Jestli jsi čekal happy end u Zaklínače, tak tos asi nečetl původní román a povídky. Jinak bys věděl, že v Sapkowského světě se takový věci nekonaj.

• 2) Na konci asi děda vypráví vnukovi o legendě Shepardovi a kluk ho přemluví, aby mu pověděl ještě jeden příběh - buď bude nějaké pokračování příběhu a nebo jednoduše mise, které v žádné hře nebyly, ale odehrávaly se v tom čase.

Shepard přežít může :)
  • Já jsem s konci spokojen :)
    Shepard může umřít a nemusí. Země může nebo nemusí být zničena. Reapery může Shepard ovládnout, nebo zničit veškerý umělý život i technologie a nebo je prostě sloučí
    A dostanete jednoh z toho jednoduše podle toho, co jste dělali ve trojce (koho jste nabrali, jaké jste dělali mise, MP atd) a jaký jste zvolili konec ve dvojce.
    Chápu, že někomu vadí, že ne úplně všechny volby hrály roli (a třeba by některé ani nehrály, třeba ten council, vzhledem k tomu, že se opět na Sheperda vykašlali) a že konec byl smontovaný z podobných filmečků a nebo že se člověk nedozvěděl, co bylo s kým dál :)
  • Cypri
    protože mám na starosti maturitní práci + jiný záležitosti tak jsem to ještě nerozehrál, ale spoily mi nevadí a tady jsem se dočetl spoustu zajímavejch věcí a jde mi o to že:

1) Je tu psáno že Shepparda zasahne nejakej laser, pak to prestava davat docela smysl
    2) jsem se tu od někoho dočetl že při jednom z konců se hra odkazuje na budoucí DLC a vrací zpět v čase (je to opravdu tak????)

Protože jestli je to obojí opravdu takhle, tak nám s velkou pravděpodobností chtěj naservírovat jinej příběhovej konec v podobě DLC (nebo více), což mě na jednu stranu docela sere pokud je to pravda, ale tak jako tak příběhový DLC bych tak jako tak koupil a většina z Vás taky ne?

Je to možná dost klišovitý, ale taky mi tam chybí nějakej ending kdy mi moje postava přežije a ostatní se zachrání tím že vyhrají bitvu apod a jeste jeden ending, že moje postava zemře a outro by bylo z pohřbu hrdiny za přeletu stíhaček a čestných salv. Delší outro kde by se vysřídali útržkovitě se svými projevy rozloučení nad hrobem hrdinovi přítelé. Tak moc se teď modlím aby fakt dali nějaký to DLC který řekne "byl jsi omráčen ale vše je ok. Jdi a zachraň Zemi a svoje přátelé." Co myslíte lidi? A prosím o odpověď na otázku u bodu 2)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší