-
veko: mne mirandu nezabill a povazovat toho trapaka za boss fight mi pride onicom. hlavny boss mal byt harbringer/reaper/whatever a nie nejaky cerbeus agent. v jednotke to bol indokrinovany saren - vladca/dvojka kolektor/human reaper. hlavny reaper ktory isiel po shepardovi a chcel ho dostat aj ziveho pokial sa bude dat bol harbringer takze som logicky cakal ze v trojke pojde po nom tiez...ale houby.
-
Ono ti tak trochu nesedí velikostně. Lidský reaper byl maličký, naprosto nevhodný pro let vesmírem. Tudíž to, co psal kolega výšše je pravděpodobnější. Že to s čím jsi bojoval je uschováné ve schránce, díky které může útočit a cestovat.
-
Boss fight byl s tím biotronickým hajzlem, co zabil Mirandu. Aspoň já si to myslím a mě to bohatě stačilo.
-
Nechť. Sejdeme se všichni v MP:-D:)
-
Já měl 4980 a to jsem si říkal, že to bude stačit:-D
-
a co je este divnejsie a znova nahrava teorii sna je to ze .... ziaden boss fight? o rly bioware? ziaden zaverecny dialog s harbringerom? ziadne otazky na to sproste decko... len proste musite prijat tie moznosti co vam tam dava... co to je???? neverim ze toto preslo v bioware. aj retardovana opica ktora by bezhlavo busila do klavesnice by napisala lepsi koniec...
fakt tie konce mi nedaju spavat... si predstavte star wars poslednu bitku. prichod rebelskych lodi pred hviezdu smrti, luke s imperatorom a vaderom na hviezde smrti... a zrazu.... titulky. konec... co sa stalo dalej?........bioware style
alebo by to urobili takto:
luke stoji pred imperatorom a ten mu ponuka 3 pilulky
cervena - znici sithov ale aj vsetku silu a lightsabery! zomries
modra - sithovia preziju, ty zomries, rebeli zomru
zelena - sithovia preziju, ty zomries, rebeli sa spoja so stormtroopermi... -
Ovládáš Sheparda, ten zemře, takže nemají komu ukazovat, co se dál stalo *5*
-
Tak hype boli tie kecy v interviews- v style ze "endings will be affected by every your choise you have made" etc... a nakoniec mame lacne zakoncenie kde ZIADNE z tvojich rozhodnuti v jednotke, dvojke a aj trojke(zbieranie rachni, kroganov atd) neznamena nic... proste si vyberies moznost ktore ti ponuka to decko a hotovo
-
Jasny ale tak hype vetsinou vypada ze reknes neco jako: "I cant say much, but the endings are going to be unimaginably epic, better then anything you have seen from Bioware so far, it wont dissapoint you!"
Ale přímo lhát? Prostě nevim ale u me tim ta společnost ztratí veškerou důvěru... Fakt nevěřim ničemu u jejich příští hry. -
tak ako som si to precital uplna Pvina, tzn na koniec moje rozhodovanie nemalo skoro ziadny vliv ked vobec malo nejaky, konce su stale iba tri a stale tie iste a no nic, dfuam ze nejake DLC to nejak uvedie na spravnu mieru, ked nie tak, bude toto tu no, co uz
-
takych interview je na internete kopa o tom ako rozhodnutia budu mat vahu atd atd... vola sa to HYPE TRAIN.
mass effect 3 ma nesklamal kym nezacalo poslednych 15 min. vtedy sa objavil ten mega epic fail kde tvoje rozhodnutia vlastne nemali ziadny zmysel, hranie jednotky a dvojky na ulozene savy aby som mal najvacsiu sancu prezit.. zachrana rachni pre vacsie dobro, zachrana rady pre pripadnu pomoc (ta ich vlajkova lod).... no nic z toho v konci nieje, nic nema ziadny dopad na koniec. len si vyberies farbu a dostanes nonsens videa ktore ani nedavaju zmysel ked si to spojis -
PRECO ? preco by bol bez nich chaos ? to su ty tam natolko sprosty alebo sa ti zdal ten cely vesmir obklopeny chaosom ? mne nie vsetko malo logiku okrem reaperov, ty absolutne logiku nemaju, nema logiku to preco by bolo bez nich chaos ? rasy nevedia uvazovat spravne, poucit sa zvlastnych chyb, treba ktomu niekoho silneho aby im prikazal UMRITE ? a preco maju prezit ony ty reapery aj ked samozrejme vieme ze kto vlastne su, ale preco, ake pravo ma catalyst zasahovat do prirodzeneho vyvoja svetov ? preco zasahuju vobec, ochranit mladsie rasy pred vyspelejsimi tym ze vyspele rasy zlykvyduju vyvrazdia, to je genocida na galactickej urovni, ano je to len hra, ale ked sa nad tym zamyslis, nema to logiku, hlavne to akym pravom rozhoduje o tom niekto ze kto bude zit a kto nie, nemyslim ze tebe by sa pacilo skapat len preto, ze si si dal vytetovat lastovicku na ucho, ale ja neviem a niekomu sa to nepaci tak umry, a no nic, skratka ma ten koniec kus rozculil, rozumiem tym koncom, ale nesuhlasim snimi
-
Další citace z rozhovoru s Caseyem... To je fakt neuvěřitelný přesnej opak toho co je ve finální hře!
Are there alternative endings depending on what you do in the game?
It's not so much that there is a fixed set of alternative endings, but all of your choices really determine how things end up in the universe. So, how you approach the end-game, for every player, you're going to have a different set of results in terms of who is alive and who is dead, and which civilisations survived and which ones were wiped out.
There is a huge set of consequences that start stacking up as you approach the end-game. And even in terms of the ending itself, it continues to break down to some very large decisions. So it's not like a classic game ending where everything is linear and you make a choice between a few things - it really does layer in many, many different choices, up to the final moments, where it's going to be different for everyone who plays it.
tady je link kdyžtak: http://www.computerandvideogames.com/336331/interviews/mass-effect-3-we-cant-go-on-holiday-our-dlc-is-really-good/?page=2 -
njn som to pomiesal ale jaky je v tom rozdiel? (okrem farby) :-D
-
zelena byla za 3000 *2* 4000 a 5000 byla za Renegade kde Shepard prezije
-
kaslem na to ze shepard umrel, ci nie ci co, tvoja main postava je shepard, ale su stebou pocas troch casti aj mnohy iny ludia o ktorych sa nic na konci nedozvies, hlavne ide o to a ano koniec ma zaskocil, tzn ja som cakal nejake masovo likvidacne orgie a ono tam je nieco ine, ako som spominal to nevadi ze hlavny hrdina umrie, ved moze vadi my prave to, ze koniec to nie je poriadny, je to taky nijaky koniec, mohli to skratka ukoncit kusok obsirnejsie, aby si kazdy prisiel na svoje aj ten co ma rad viac info a aj ten komu je to jedno, hlavne ze si zastrielal
-
hlavne na koniec ME2 mali tvoje rozhodnutia velky vplyv - loyalty misie, volba partakov na urcite ulohy atd ... podla toho sa urcovalo kto zomrie - ci vobec shepard prezije atd... v trojke som cakal presne to.. suicide misiu ktora bola v dvojke paradne urobena. cely squad pokope s moznostami a DOSLEDKAMI mojich rozhodnuti a hlavne rozhodnuti z PREDOSLYCH mass effektov. ale nie... bum dostanes zasah laserom a vsetko sa zmaze. 15 min konec plny bullshitov, nonsensov a ziadne tvoje rozhodnutie to nezmeni..
mas 2000 assets? ok tu mas modru
3000 ? cervena
waw mas 5000? tu mas zelenu... -
absolutne suhlasim
-
je to ale celkom jedno ci clovek chape pribeh alebo nie, zaklad je ze tie konce su UPLNE o nicom, cela hra sa odohrava v duchu "znicime reaperov" a potom boom, no neviem, mne to prislo uplne od veci a co to decko nakecalo, no skratka, jasne celkom skvely priklad je quarian + geth hej, ale to zas nemusi byt pravda pre kazdu rasu a tak isto to vlastne bola uplna sprostost co tam nataral onen catalyst, skratka, cakal som nieco viac, cakal som aj nejake obsirnejsie info o ostatnych znamych grunt, wrex, garrus atd, co sa stalo snimi, ich osudy, prip. osudy tych onych svetov, thessia, dekuuna a inych domovskych svetov ostatnych ras, a NIC, len nejaky starec tam rozprava rozpravky, ono to uz aj taky BG2 aj sdatadiskom mali krajsi koniec a hlavne sa ti vyjasnili aj osudy tvojej druziny, TU nic, cela trojka bola fajna, ale koniec nie, ked je ta peticia, tak ja by som bol urcite za to aby bola aj ina alternativa konca, napr. uplne znicenie reaperov :) v obrovskom boji (viem kus gyc, ale mne sa taketo scenky pacia) a potom vlastne by som bol spokojny, svety a rasy sa zacnu pozviechavat z tejto masovej genocidy a zacala by nova era a napr. by mohol vzniknut dalsi pribeh z tohto "sveta", pacilo by sa my to
-
Prevzetim prime kontroly nad tim mu odebiras god mode, protoze jako operator jsi jen clovek :)