Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dejv
    Lidé si stěžují že konce nejsou logické....jakože celou hru dáváš dohromady monster armádu aby jsi pak rozhodnul "tlačítkem", nevíš co se stalo s kámošema, spojencema, galactickou společností. A co je nejduležitější....máš 3 možnosti a všechny jsou na hovno, protože mu Shepard by řekl "fuck u catalyst" a rozstřílel by Reapery v boji o tuhle možnost lidi bojují, chtěl prostě možnost kdy Shepard odmítne a vsadí vše na to, že je k boji dobře připraven. Málo kdo chce happy happy end, ale už jeho možnost by tam byla fajn a těm co by se nelíbil...well, furt by jste tam měli další možnosti.
  • Fouká tam vítr a jsou tam betonový kvádry... Tohle video je jedinej důvod proč ještě aspon trochu veřim halucinační teorii :-D
  • Spades
    To nám všem právě vadí... Já nechu prostor, aby mi moje představy potom zničil BW... Měli udělat Epilog jako třeba v DA:O nebo Fallout, kde se dovíme co se s ostatníma dělo po konci...
  • Spades
    Kdyby udelali MMO ve stylu ME3 MP tak bych nemel vubec zadne vyhrady - tzn mit vlastni lod s partou, nebo NPC. Litat po vesmiru, plnit mise... samoszrejme s combatem jako v MP
  • Absolutně nevím, co všichni kafrají. Shepard bojoval pro záchranu země a přežití ras. Ne aby všichni na konci zpívali kumbaja a vyvalovali šunky na pláži *1*

Jo. S koncem jsem spokojen. Výsledek zoufalého boje může být maximálně holé přežití. Bioware za tím udělalo definitivní tečku, což je jen dobře. Už se to pomalu zvrhávalo v telenovelu *2* A také se mi líbilo, že nechali dost prostoru pro moji představivost. *3*
  • Jen ne dalsi MMO *8* jeste prekousnu MP V ME3 ale komplet cela hra jen MMO ne diky to uz udelali s SW a to si myslim staci.
  • Co se týče Gethů a Quarianů, tak...
    Ve skutečnosti je tu třetí možnost a to ta že uzavřou mír a oba půjdou do boje se Shepardem. Tzn ne jen možnost,že jedna strana zůstane a volba gethi nebo quariani přežijí.
    Tak tu zřejmě nějaká možnost na fungování organiků a syntetiků je.
    Ostatně to naznačil již legion ve dvojce.
    Ale to ne, prostě reapeři musí vše zabít aby se zachoval řád a organici nežili se syntetiky. wtf?
  • Spades
    Já stále doufám v to, že ty absence epilogů (to, že tam není vysvětleno co se stalo pak) jsou jeden velký bug, který se v příštím patchi opraví :(

Stejnak pokud chtějí udělat MMO, nebo nějaké pokračování, tak musí zvolit jeden z těch možných konců...Podle mě zvolí modrý konec, protože zelený je podle mě prostě divný a červený by zničil gethy... Nebo zvolí 4. kdy Sheperd odmítl zvolit a ta hra bude o globální válce proti Reaperům :)
  • Holt, takovej je zivot :P
  • Tak já nevim, třeba to video není ze země, ale z kousku zničený citadely. Ale musim uznat, tyhle endingy se mi nelíbý. Byl bych radši za konec kde by Mass Relaye byly nezničený, Shepard žil, reapeři zničeni a synthetici živí.
  • Umaroth
    pod to bych se podepsal, ano presne tak..... jako meli nejak ukázat dusledek toho co jsem behem tech vsech 3 her udelal, ano v prubehu 3ky se rozhodnuti 2 a 1 projevovala tak jak bych ocekaval, cili vyznamně a dobře, jen na tom konci ne...skoda ale zas až tak me to netrapi ja po tom co mi caalyst vse odhalil bych tak jako tak volil control....
  • Jestli přežil další pád z vesmíru tentokrát bez masky a bez brnění a bez několik měsíců dlouhý rekonstrukce těla tak nechápu proč jsem nebyl v průběhu hry nesmrtelnej :-D
  • nemyslím si že byla až tak chyba s gethy (nauč se to už prosímtě psát pořádně..) jak tu furt předhazujete spiš přirozená neslučitelnost pokud nepočítáme ty společné cíle ....společný nepřitel potom se nachazejí jejich cile poněkud odlišnymi směry
  • No tak, při vybrání červené možnosti, zničení reaperů s 5000+ sílou, Shepard prežije a na zemi zůstané spousta reaperské techniky. Myslim si že z toho vydolujou nějakou technologii a ani bych se nedivil kdyby se naučili stavět Mass Realaye. Jo bude to trvat, ale galaxie se navrátí do svích kolejí. Trošku mi to připomíná Star Trek Voyager. Tam se taky vracely přez celou galaxii domů :D.
  • Myslím že se shodneme že konce mají logiku ale myslím si že míra informací zjevná ze Shepardova rozhodnutí je nedostačující ...plus mohlo by být více alternativ konců zavysející na velikosti,složení armádí a provedení poslední mise..
  • Dalsi vec co me trochu nastvala byla ta ze kdyz mel Shepard flashbacky videl Jokera,Andersona a Liaru wtf? kde je zbytek? kde je osoba s kterou ste meli romanci kdyz uz meli tam dat vsechny dulezite cleny posadky.
  • Prostě to podělali no. Klasickej chaos organických bytostí. :-D
  • Takovy klasicky Fallout konec. Tam Te take efektivne vyhostili z domova (je to svinstvo), ale jinak je to happy end (aspon pro me).
  • Veskoslav
    No i Legion to vysvětloval, že ne všichni "tvůrci" byli proti životu s Ghety, ale radikální křídlo Quarianů je buď vyvraždilo nebo vyhnalo ještě před válkou.
  • Tohle řekl Mike Gamble:

"Whether you're happy or angry at the ending, know this: it is an ending. BioWare will not do a "Lost" and leave fans with more questions than answers after finishing the game.."

Mě prostě přijde, že lidi chtějí to co jim bylo slíbený, ne nějakej Disney ending protože maj depresi z toho že Shepard umřel.
    Já bych si třeba tu hru nepředobjednal ve sběratelský edici kdyby nelhali o těch koncích..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit