-
jo to me osobne taky dost mrzelo to me po smrti Sheparda trapilo asi nejvic to ze se nikdo nemohl vratit.
-
A jestli někdy budou další hry ze světa ME. Tak prosím, já chci příběh Tali a její rasy:)Třeba mi konečně někdo vysvětlí, proč tak blbě navrhli Ghety (ikdyž docela slušně to objasnil Legion při vstupu do Ghetské sítě)
-
Ja nechci novy konec, ja chci rozsireny konec. Minimalne videt co se stalo s celou posadkou (se vsemi) a kolik flotily prezilo atd. Alespon ekvivalent konce ME2, ne neco slabsiho.
Tohle by mohl byt spoiler i pro ty, co hru dohrali:
Slysel jsem, ze tohle je definitivni konec pribehu Sheparda, ale do universa ME by mohly byt zasazeny dalsi hry. -
Ale víte, co je nejhorší? Že jste se za záchranu lidstva a ostatních ras "odvděčili" tím, že všechny válečné lodě a všichni Kvariané se minimálně dalších 50 let nepodívají na své domovské světy při zničení Mass Relay. Tudíž Tali se nejspíš nedožije návratu na rodnou planetu, Garrus neuvidí rodinu, Wrex neuvidí svého syna atd. Tohle bych aspoň chtěl vysvětlit:)
-
Já jsem na dvaceti zatim :-D A ještě nikdy jsem ji nehrál s anglickym dabingem možná bych to měl zkusit
-
Gethove sice nemeli duvod bojovat proti svym stvoritelum, ale Quariani porad chteli bojovat proti nim (bohuzel vetsina). Porad hledali nove zpusoby jak je znicit a Gethove timpadem museli nalezite odpovedet => valka a chaos.
Nebyt Sheparda a Reaperu, tak by to tak mohlo byt naveky dokud jedna strana nevyhladi druhou (aspon podle Catalysta). -
genogág, to je nádherný překlep *15*
-
POZOR NA SPOILERY
Jezis proc tu hru nenechaji uz spat musim rict ze s koncema sem byl ze zacatku mirne nespokojen ale kdyz sem nad tim tak premyslel zacalo mi to davat smysl a proste sem se s tim smiril a myslim si ze kazdej by mel.Ano Paragon ending a Syntesis jsou temer stejne a vubec vsechny 3 dost podobne taky bych chtel strasne moc vedet co bylo dal s celou galaxii s flotilou vsech moznych ras s postavou s kterou ste meli romanci (u me Tali) ale kdyz si to tak vemete nemusi to byt konec tahle znacka vynasi muzou se vratit pred konec a udelat to tak ze Shepard mel vizi budoucnosti bo co ja vim.Kazdopadne po konci titulek Astronom rika ze povi jeste jeden pribeh...takze neco po tom byt muselo a rekl ze bude vypravet pribeh o Shepardovi ne o tom co bylo dal s galaxii takze Shepard jeste nejakym zpusobem existoval? mohla se jen jeho mysl prenest na Paragon endingu? nebo se nekde pretvoril zas pri Syntesis? jako dokonalej syntetik? (nebo prezit pri Renegade?) at je to jak je myslim si ze prosit Bioware at dela novej konec je zbytecny meli by to nechat tak jak to je ja vim ze snad prohlasily ze s Shepardem se vidime naposled ale kdo vi je moc popularni a ME3 vyvolalo spousty otazek takze dobra sance delat na dalsim dile a co nejvic otazek zodpovedet.Prislo mi ze hra bylo kratsi jak ME2 to em trochu mrzelo ale i tak sem si to naramne uzil a rozhodne doporucuju.
PS:pardon za gramatiku -
Chlapy nechte toho nebo si tu mafii asi podesáté znovu zahraju! *15*
-
Dobře, ale v celý dvojce a trojce je ukázaný, že AI chtějí žít v míru, bez jakéhokoliv náznaku o nějaké vzpouře/vyhlazení organických forem života. Proč se to teda najednou před tebe předhodí v posledních 5 min? Kdyby třeba byli nějaký náznaky toho v průběhu celý hry (nevim třeba že Gethové stejně zničí Quariany a přidají se k Reaprům i když jim pomůžeš) tak by to mělo logiku, ale takhle je to prostě divný... -
ty tři konce nejsou špatné..přece jenom souhlasím s Ilusivemanem
(jak mě konec přesvědčil) Reapery je třebe ovládat! Bez nich by byl chaos!
Btw už v šepardové době existovali 2 UI (geth,EDI) válka je nevyhnutelné a možnost dalšich ras které se teprve klubou k tomu správnemu momentu žít v miru a prosperitě muže být navždy zničena. Buď ovládat nebo být zničen ale chtělo by to trochu míň vsázet na všemocnou fantasii a poodkrýt důsledky oněch a oněch rozhodnutí co se stane se zničenymy mass relayi ? Co bude se zbytky spojenecké armady uvězněnými v soustavě Sol? Podaří se opravit Citadelu? Vyvine nějaka rasa mass relayi? chmm -
Počkej takže to že spojíš celou galaxii :-D znamená že to musí skončit SUPER HAPPY ENDEM ? :-) ja ti nevím :) pokud vim tak reapeři už jednou vše vyhladili :-D a teď se jim to nepovedlo (snad), poud se nemejlím. To ti nestačí ? potřebuješ ultra konec ? :)
-
To je to až tak hrozné ? :-D ...
-
Konec v prvni mafii byl nahodou super *1* .
-
Chtěl bych se všech co už to dohráli, zeptat na to, jak se jim líbil multiplayer a jaká tam mají skore. Děkuji.
-
Tohle by mohl byt spoiler i pro ty, co hru dohrali:
Je videt, ze jsi pozorne neposlouchal, co rikali ve hre. Nebo si to jinak interpretujes.
1. Catalyst jasne rikal, ze Reaperi jsou jeho reseni chaosu, kdy by organici valcili s mechaniky (proc mu to vadi je celkem jedno, tobe to pripada debilni, nicmene to neni nelogicke). Vem si nepratelstvi Quarianu a Geth, tahlo se 300 let a kdyby Reaperi nebo Shepard nezakrocili, mozna by se tahlo tisice let - chaos. Na druhou stranu bych to radsi videl tak, ze Reaperi utoci proto, ze se organici vyvinuli na pro ne nebezpecnou uroven - tohle by se ale dalo povazovat za nelogicky konec nebo bys musel priznat, ze reaperi jsou lhari (Sov a Harb) nebo nas chteli jen presvedcit at jsme povolnejsi. Kdyz se zpetne zamyslis nad nekterymi rozhovory a udalostmi, dava to smysl.
2. Catalyst neni vudce reaperu, ale jejich stvoritel, sam reaper neni (no v podstate vudce je). Take rikal, ze ho zapojeni Crucible zmenilo. A neprepsal je zpet proc? Treba nemohl, nebo nechtel, nebo byl sam zvedavy, jak to dopadne. Keeperi uz mohli byt nenavratne upraveni a nebylo mozne to vratit zpet.
3. Co je na zniceni bran nelogickeho? A co se stane s armadami v Sol systemu jsem prave cekal, ze se dozvim z outra. V kazdem pripade maji FTL funkcni, takze by meli byt schopni se presunout do jineho systemu, jen by presun nebyl okamzity, ale trval by nejakou dobu. Pripadne by se jim to nepodarilo a vsichni umreli hlady. To neni nelogicke, jen to je nezname.
4. Jsi si jisty, ze Ti Vegu sejmul Harbinger? Neprezil to treba stejne jako Shep? Jen se probral pozdej?
IM byl ovladan reapery, takze me nejak neprekvapuje, ze se objevil na Citadele. Jen je to velka neznama - melo to byt alespon v outru. No mozna dalsi hra z tohoto univerza to objasni? -
Ty víš co se na konci stalo s Rachni nebo Kragny? Nevíš.
Víš jen co se stalo s Krogany předtím, než jste zautočili na reapery,ale co s nimi potom co jsi zmáčnul tlačítko není nikde řešeno.
Nevíš po závěrečné animaci nic o žádné rase včetně lidí. -
už dál číst nebudu..*13* tohle si teď říkám taky *1*
-
Ach jo když si vzpomenu jak jsem to hrál a řikal jsem si, že žádnej konec nemůže takhle super hru zkazit...
-
http://www.forbes.com/sites/erikkain/2012/03/12/bioware-and-ea-respond-to-dlc-controversy/
hlavně že si to uměj obhájit...