-
Lidi nestrašte já sem to ještě nedohrál.. *1* začínám se bát *1* *1*
-
No promiň, ale čekal jsem epický konec, vždyť skončila trilogie. Jediné co jsem dostal po dohrání ME3, je spousta otázek typu: "co se to kua vlastně stalo? Kdo bylo to děcko ve snech a jakou mělo úlohu? Na co jsem budoval tak obrovskou armádu? Proč mise na zemi trvala jen hodinu? Proč pořád nevíme, jak vypadají quariani pod maskou ?" A tak bych mohl pokračovat ještě hodně dlouho...
-
Když to tak teď prohlížím, tak jsem rád že jsem nad Bioware zlomil hůl už u Dragon Age jedničky *1* .
-
A jedna věc mě sere více než barvičky na konci, "DLC" s Protheanem. Za to ať se EA smaží v pekle. Zmrdi.
-
Ja chci jinej konec v prvni Mafii:D
-
tyto praktiky se mi taky hnusí, ale dělá to snad jen EA. Activison ti dá kopici blostí na hru, a jiný vydavatel taky pridá neco ke komplet hre. Ale Jen EA si dovolí kus hry vyseknout a za 300 kc ti ho prodat....sprostota a jeste se nás snaží ochcívat a vodi za nos...
-
Mě se to nikdy epodařilo jet "čistého" anděla nebo "čístého ďábla". Vždycky se mi nakonec někoho nebo nečeho zželelo nebo opačně:-D
-
To je super že jsi to tak pochopil :) A každý kdo je spokojen nechť spokojen zůstane, já to nikomu neberu.
Jen mi to prostě přijde, že celký konec je rychlokvaška. Čekal jsem něco mnohem většího, "minimálně" ve stylu ME2 kde se zapojí celá posádka, nějaký bossfight a "logické" rozuzlení příběhu, odpovědi na určité otázky které nepokládají další otázky ani WTF momenty - proč sakra byla Normandy někde u mass relay, když se u země bojovalo, jak by se asi dostaly ostatní rasy domů, když by bylo mass relay zničeno a flotily všech ras uvězněny na zemi, co to trapné vysvětlení proč nás přišli zničit, kdo je vlastně catalyst?
Vypadá to, jakoby prostě BioWare došel čas a celý smysluplný konec zrušili, strčili tam ducha s nelogickým vysvětlením, vytvořili jedno video které prohnali 3x barevným filtrem a šlus.
Možná by bylo lepší, kdyby ten celý závěr byl CGI video s jedním koncem, ale ať to proboha dává smysl.
Vzhledem k těm peticím a diskuzím ohledně konce ME3 se to asi nedává smysl většině lidí. -
1,2,3 jako paragon každé rozhodnutí na základě paragona pak jsem zkusil mix a následně totálního renegáda a konce jsou stejné opakuji stejné
takže dlc s dalším koncem? klidně si aj zaplatím JEN at tu je :-D -
http://www.youtube.com/watch?v=zRRpGlmtws8&feature=player_detailpage
-
A taky chci jinej konec v L.A. Noire,nebo budu brečet *10*
-
Pravda no. Tohle je nejspíš spíchnuté horkou jehlou. Třeba to vyřeší "DLC", kteé buď budou za minimální cenu nebo zdarma.
-
Ale jde o to že konec ovlivnit prostě prakticky nejde! Podívej se na můj příspěvek na poslední straně, na to co slibovali. A pak to srovnej s tim co v tý hře je.
-
Jen nahodím jedno EA přísloví.
http://www.youtube.com/watch?v=s_yxUHDZTq0 -
A SW:TOR je od Marťanů, ne?
-
Ale na rovinu. Konec sice je pro mnohé zklamáním. Ale celkově jde trojka dost ovlivit, včetně průběhu. Ale taky hodně záleží, jak jste hráli 1 a 2 díl:)
-
Tak já jsem Mass Relay pochopil, že byla vytvořena jako brány, které jsou mezi sebou propojené a pomocí "klíče" Citadely jsou fungující stroje. Tudíž když je zničena Citadela, ony jsou zničeny taky. Ale osobně bych si taky chtěl pár Reaperů sestřelit než půjdu do pekla. Ale myslím si, že podle vybuchujících lodí, co jsem viděl z Citadely, toho moc z flotily nezbylo:-D
P.S. Jsem rád, že u mě Joker má ty "čipy", už kvůli EDI, navíc jsem se o to symbiózu snažil už ve 2. díle. -
Mno uvidim, kazdopadne si aspon jako film uziju ten prubeh :)
-
Ja chci konec, kdy pomoci té zbraně rozsekam Reapery na mraky.
Ale klidně bych se i spokojil se současnými volbami, jenže konečná animace každého konce je naprosto stejná!!! Jen je to jadnou načervenalé, podruhé namodralé, jednou Joker vyleze z normandy jako člověk, podruhé má jeho kůže texturu mikročipů. Animace kdy se mass relay propojují přes celou galaxii je tam naprosto vždy, jen v jiné barvě. Ale hlavně, nedává to skoro žádný smysl. -
A tak u mě se dost věci vysvětlilo. Od Kroganů až po Rashi. Ano je tam pár otazníků, ale u které hry ne?