-
no vlastně, na druhou stranu, mám i radost - a to z toho, že jsem si to ještě nekoupil *1*
pro mě už to jsou jen píč*sove, pí*usove a jen p*čusove - jdu to omrknout a koupit si místo toho nějakou jinou hru a nebude to rozhodně od Bioware- vlastně oni už ani žádnou jinou nemaj *15* -
Chudak Legion, ten kdyby tohle slysel *3*. No aspon ze EDI je Ti lito. Reaperi take nemeli moc na vyber. Ja kdyz mi Catalyst vysvetlil proc reaperi delaji to co delaji, tak jsem si rikal, ze to jediny rozumny konec.
A syntezou jsi neudelal z Jokera robota. Zmenily se jak mechanicke tak organicke formy zivota - proste takovy blend. A ne jen vyssi formy zivota, vsechny. Tedy fauna i flora. Rostliny se staly take castecne syntetickymi. To vsechno vidis v sekvenci kde ztroskotali na planete Destiny + z informaci Catalystu. No neni to win-win situace? -
Tak zrovna novy Deus ex - dlouho me nic nenastvalo, jako jeho konec. Souboj s bosem a na vyber jeden ze tri tlacitek, a je uplne jedno, co jsem celou hru delal?
-
Ona to neni spatna hra, jen je tam strasne videt, ze tam melo byt mnohem vic obsahu a ta hra je vlastne nedokoncena. Ale to co tam je (hlavne akce) funguje hodne dobre a je to zabava (hlavne hazeni a sekani hlav bumerangem :)
-
Eště ze jsem to nakonec nekoupil, ja si rikal ze v tom cejtim nejakej podraz. PostApo hry mám rád ale tohle mi nějak nesedlo už od obrázků...
-
Konec Rage byl v podstate lepsi nez kdyz vezmu konec ME3 jako zaver trilogie.
-
zase bych to tak nepřeháněl.
-
Tak já to bral tak, že reapery se snažím zničit od prvního dílu a ve třetím na tom nehodlám nic měnit. Gethové jsou sice fajn, ale pořád jsou to "jen" roboti. A EDI jsem si nikdy moc neoblíbil, přeci jen ji stvořil Cerberus... Trochu líto mi bylo jen Jokera, že o EDI přijde, ale někoho jsem holt obětovat musel. Pořád mi to bylo sympatičtější, než z něj udělat robota... -
Konec neni nelogicky. Je jen podle me trochu odflaknuty. Jedna ze dvou vad na krase ME3, ta druha je 1 tlacitko na vsechno. Ostatni drobne chyby mi nijak nezredukovaly zazitek ze hry. Presto si myslim, ze 9/10 si zaslouzi, protoze tech poslednich par minut by nemelo vyrazne ovlivnit predchozich par dni zabavy.
+ castecny souhlas s JF. -
To jo hej :D good one *1*
-
to je ubohost, zábavná hra s koncem starodávné ruské klsiky, že nejdeou do Romea a Juile, děte se bodnout s celým Bioware.
Ještě nekupuji hry, jako ti šílenci ve frontách - hned, hned, hned. Zlatě je si počkat půl roku a je to pak se vším všudy - na tohle jim zvědavej opravdu nejsem. V postatě všechny koncovky u Bioware jsou příšernost, ale tohle je koruna mamlasů. *6* *6* *6* -
Kdybych to měl ohodnotit podle předchozího příspěvku tak bych ME3 jako samotné hře těch 9/10 klidně dal ale jako zakončení serie je to maximalně 6,5/10 - protože s originálnějším rozuzlením děje jsem se setkal u Šípkové Růženky na bratrově školní besídce :D
-
Naprosto souhlasím. Někdy si přijdu jako kdyby jim prostěřekli "jestli tý hře nedáte minimálně tolik a tolik, tak uvidíte co s Váma uděláme."
-
já...chci mít kompletní trilogii...
BAAANG! a tohle si rekne x tisíc lidí a máš z toho pro EA co??? no přece profiiiit kámo. -
naopak zjistit že to cele byla jenom fikce blázna by bylo rozlousknutí jako blázen po tom všem epickém
-
Jeee, kdyby se hodnotilo podle slibu, to by to litalo! Myslim ty petajzny a jeste min :)
-
A pro me byla synteza cilem v podstate uz od prvniho dilu (sice trochu jina, ale tohle je jeste lepsi). Od zacatku jsem se snazil spojit synteticke a organicke formy zivota (alespon v alianci). V ME3 se mi to konecne podarilo. Takze jen za to jsem z ME3 nadseny.
Znicenim Reaperu znicis Gethy i EDI a to se mi nelibilo. Znicenim syntetiku ses v podstate stal "reaperem" ty :-D. -
Ne, to jen zasraný EA zřejmě řeklo "Koneeeec, není čas a my chcem peníze na jarní/letní dovolený, takže vystřelte rychle pár konců do hodinky at stihnem oběd od manželek. A náš big boss se nechá pozdravovat..." End of story.
-
Aspon v Mass Effect 3 mate "nakej" konec. Co sem hral Rage, tam mi prislo, ze snad ani nebyl vubec zadnej konec :)
-
Myslím si, že takový negativní jev jako je nedomyšlený příběh a nelogický konec by se měl promítnout ve finálním hodnocení ...... kdyby to hodnotili jako jednu hru (hru o jednom dílu) tak budiž ale oni tu hodnotí zakončení série ( tzn. hodnotí tu rozuzlení zápletky, logiku děje jakožto celku a měli by hodnotit i dodržení slibů, protože těch bylo v rámci "mediální masáže" strašně moc)