-
Hmm, takže protože se jedná o hru, tak by měli hráči jen svěsit hlavu a odevzdaně přijmout, co na ně "tvůrci hodí"?
Tento přístup ze srdce nesnáším. -
som ta nahlasil, lebo si sa znizil k osobnemu utoku, som zvedavy co s tym admin urobi :)
-
říká ti něco slovo SPOILER, ty idiote!?
-
Vcelku je to blbost, co tam vymysleli. Chapu, ze to nekoho rozhodi. Ale konec se mi hodne libil, i kdyz trochu odvaril. Ale trochu take pripomel jednu z predloh pro prichazejiciho Promethea.
Jedine co mi vadilo, byli ty repetetivni divne mise ze zeme, jejich orezana grafika a hory patosu, ktere se tam dle meho nehodi. Konec byl super. I kdyz trochu nekoherentni. Ale co mel delat? Odmitnout? Vzdyt je to jednoduche - everybody dies...
A teke mne trochu zarazilo, ze koncem utli pripadne pokracovani - nakonec doslova znicili masseffect (ne hru). -
Ovce a mluví?
-
Já osobně musím říci že pokud hra nabízí několik možných konců tak osobně vyžaduji i konec který by se dal označit za happy end. To s těmi negativně laděnými konci je už totiž stejně klišovité (rozumějte- v poslední době strašně často používané) jako když by hra nabízela jen ty kladné.. Takže osobně bych byl rád pokud by do hry přidali další, tentokrát kladný konec.
-
To bych necekal, ze u devitkove az desitkove hry budou lidi peticovat za zmenu (nebo pridani) konce (ironie?). K cemu jsou teda recenze? Recenze rika, jak jsou hry skvele, uzasne a jeste lepsi, devet, deset, jen to frkne, a pak se zacnou objevovat zpravy, co je tam vsechno spatne, a co by melo byt lepsi a ze je to nedodelane a ze jsou tam chyby a ze kdo vi co. A porad to samy. U Skyrimu, u Rage, ted u Mass Effectu 3. Pak to vypada, ze ty recenze jsou psane horkou jehlou.
-
Musím uznat že celá ME 3 je fantastická až do závěrečného momentu, kdy se máte rozhodnout jak to celé nakonec dopadne. Co je pro mě velké zklamání je, že ať se rozhodneme jakkoli, tak uvidíme stejnou ukázku akorát s jinou barvou paprsku. Další rozdíl je co se v tu chvíli stane s reaperama. A co se stane s posádkou Normandy. Ale co takhle kdyby nám ukázali víc ukázek ze země. Londýn, New York, Tokyo - proč sakra nevidíme proč jsme vlastně bojovali o Zemi? Nějaké oslavy lidí či jak dopadla vesmrná bitva s Reaperama a kolik lodí přežilo. Co se stalo s našima lidma a kam nám zmizela možnost volby? Proč nevidíme pohřeb s čestnou stráží pro Shepparda? Proč vlastně nemáme možnost volby zachránit všechny tak jako jsme to měli v předchozích dílech? Hold Bioware pár věcí nedomyslel do konce. -
Imho si bioware odřízlo cestu k prequelum.... protoře cokoliv uděláš před závěrečnou bitvou nemá prostě smysl páč shepard stejne o všem rozhodne sám jednou ze 3 možností....
-
Jeste jsem ME3 nedohral, takze nemohu soudit. Ale po nekolika hodinach hrani ME3, jsem spokojen a vnitrne ho prirovnavam k povedenemu filmu, ktery mohu sam ovlivnovat a pripadam si jako bych tam skutecne byl. A stejne tak u filmu neocekavam, ze po vyreseni kompletni zapletky, budu mit jeste dalsi film, ktery mi bude vypravet cely pribeh, co se delo potom (s trochou nadsazky). Respektive ho proste zakonci jak kdejaky jiny film, odchodem hrdinu ze sceny, nebo flaknuti pesti dotycnemu, ktery te celou dobu toho filmu nehorazne prudil :)
-
MMO zasazený o 50000 let dopředu?
-
Já jsem to před rozhodnutím znechuceně vypnul. Prohlídnul jsem si konce na youtube a mě vyhovující konec jsem si vymyslel a přehrál ve fantasii jako u knihy. Obecně happy endy nevyžaduju, ale když tři hry hraju za mnou vytvořenou postavu, se kterou jsem se sžil, tak sakra naštve zjistit, že všechno, co jsem dokázal, bylo k ničemu. Navíc ten jejich konec za sebou nechal takových nezodpovězených otázek...
-
Aha... jak kdyz byli vsechny Mass relay zniceny?
-
Jenže lidem nevadí, že konce jsou hořké nebo špatné ve smyslu "bad ending".
Zatím mi to jako porozovateli připadá takto:
Bioware slíbili, že vaše celková rozhodnutí v trilogii ovlivní konec a osudy vašich hrdinů. Jenže je to asi trochu jinak: vaše celková rozhodnutí v trilogii ovlivní číslíčko, jehož velikost ovlivní možnost si nakonci vyhrat z až tří předpřipravených konců. No a fakt, že se objevilo spoutu názorů, že ony konce nejsou moc uspokojivé a jsou si dost podobné, tomu taky nepomáhá.
Takže to opravdu vypadá, že lidi chcou jen to, co měli slíbeno - uspokojící závěr, který opravdu sami ovlivní. A neDeus Ex Machinu, co ti nabídne tři možnosti + cutscénu, kde pár tvých squad memberů ztroskotá na nějaké planetě a konec.
A celé je to umocněno tím, že Mass Effect má být právě story oriented game... -
Ja rozjedu petici aby obzivnul Soap a stal se nesmrtelnym zombiem stejne jako cpt. Price a spolecne ruku v ruce nas provazeli dalsimi deseti dily CoD od IW. Verim ze ze zakladnou priznivcu znacky CoD se mi to nakonec podari. *1*
Je videt ze nekteri lide maji houby starosti kdyz se zabivaji takovymi kravinami. *6* -
mozno to, co sa stane s kroganmi, gethami etc zistis az pri dalsej hre od Bioware zo sveta MassEffect ;)
-
ME3 by byl skvělý Film... Jako hra taky ujde ale neni to ono. Nerikali nahodou že se přiblíží prvnímu Dílu? chybí mi inventář, hackování Dveří atd... Trojka už je jen akční hra, ty RPG prvky by tam bejt vuubec nemuseli a nemělo by to vubec žádnej vliv a nikdo by to nepoznal.... Já celé tři díly hraju a doufám jak vše dopadne jak odvrátim Reapery atd... a ono to nakonec dopadne skoro stejně jak kdyby ty reapery nechali všechno vyhladit?? tak to ne... tim si to u mě Bioware totalka podělali... ten konec mě nasral. země je vlastně zničená takže žádný Take the Earth back. Citadela je v haji a Mass Relays taky... super
-
zatial sa stazovalo len x tisic ludi, co je mizive percento, ci nie?
-
aha...takže to chápu dobře že jsi to ještě nehrál?
Jako, mne je jedno, klidně ať je to hořkosladký, at umřou nějaké hlavní postavy...ale ve chvíli kdy spojíš celou galaxii a na konci se rozhodneš zmáčknutím tlačítka, to košér neni.
následující odstavce asi budou spoileroidní tak kdo se nechce ochudit tak ať to nečte...Přijde mi že celé tři díly nám bylo ukazováno že Reapeři vlastně jdou porazit konvenční způsobem. V prvním díle to byl Nazara, v druhém kolektoři, ve třetím díly jsme zničily několik reaperů za pomocí konvenčních zbraní. Prothean řekl že byli unifikované imperium, zatimco v tomhle cyklu je mnoho národů které mají vlastní slabé a silné stránky takže tam kde selže jedna rasa, muže být uspěšná jiná.
Celou hru lítám po světě, urovnám konflikty a sbírám tu nejvíc motherfuckeruberhustou flotilu...jen proto abych hru rozhodl jinak než s touhle armádou? Po konci nevim kdo přežil? Nejen z mých spolubojovníků ale i NPC které jsme potkávali po celou dobu? Nezjistíme jak bude pokračovat vývoj Kroganů, Gethů, Quarianů? -
Dodávám ještě sem to nehrál :) ( nedohrál)