Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kteryho Star Treku? Enterprise? Alternativni realita byla snad uz za Krika. Copak se da rusit? :)
  • a proč by ne?
  • Odulin
    U mě je to teda pěkná pitomina..dělal petici pro "lepší" konec v oblíbené hře. *15*
  • Vsadil bych se že takový petice existujou :-D
  • A tady prave ten odchod hrdinu / flaknuti pesti chybi. Ten Tvuj fiktivni film ma rekneme 7 hrdinu a koncil by tak, ze jednoho z hrdinu vyhazuji nekde z baru na ulici a Ty by sis rikal, a co tech dalsich 6? Umreli? Prezili? ...
  • Promluvíme si až to dohraješ, na 90 procent změníš názor. :-D
  • rancor1223
    Kdo chce 100% happy-end? Co bych dal alespoň za pořádnej epilog, outro, cokoli! Za odstranění neskutečného množství chyb... *7*
  • Nemůžu nic jiného, než souhlasit.
  • Hej co takhle petici za novej konec posledního Star Treku,aby ta alternativní realita přestala existovat,kdo je pro? *15*
  • rancor1223
    Já je zničil. Myšlenka přeměnění celé galaxie na kyborgy se mi nelíbila *1*
  • rancor1223
    A jako bonus celá tahle možnost že Shepy přežije nedává smysl. Ten kluk jasně říká, že pokud se rozhodne zničit Syntetiky, zabije i sám sebe (protože je sám díky Cerberu trochu robot). Tak jak může přežít? A když už, tak jak mu v přežití pomůže síla armády, kterou je jeho přežití ovlivněno? Celý ten konec je špatný hlavně díky tomu, že ho vlastně nemůžeš pořádně ovlivnit a také tomu neskutečnému množství nelogičností a chyb! BW by si měli vzít příklad z epilogu FNV nebo alespoň třetího Deus Exu.
  • Jak už někdo psal v komentáři u recenze : Kdyby měli Bioware vymyslet konec pro filmové Star Wars, tak by stisknutím jednoho tlačítka nechali rozplynout sílu a stiskem druhého tlačítka by vyřadili světelné meče
  • On se tam akorát nadechne, ale pak člověk akorát přemíšlí jak se Sheppard z čista jasna objevil z citadeli zpátky na Zemi. Navíc ty jen vidíš kus brnění a známku N7, což tam má každý druhý voják v ukázce jak bojují o Londýn, takže si teoreticky nemůžeš být ani jistý, že to je Sheppard.
  • Právěže domysleli. Naštvali spoustu lidí a o hře se víc mluví. Pokud by udělali DLC s jiným koncem, tak si ho jistě spousta lidí koupí, protože se jim takhle hra nelíbí. Pokud by bylo DLC zdarma (myslím, že by klidně mohl být správný konec dávno hotový), tak by je ještě za to spousta lidí vynášela do nebes.
    Nynější konec (dle názorů mnohých jen jeden jediný) je nejspíš způsoben indoktrinací.
  • Neco takoveho jsem prave cekal, ze tam bude. Ja si zvolil konec - syntezu. Z lode vybehl Joker a pak EDI, ktera se mu hlavou polozila na rameno. Pak vysli ostatni. Vsichni vypadali spokojene.
    P.S.: muj Shepard prezil (minimalne v jednom z koncu, hral jsem to vicekrat).
  • rancor1223
    Průběh je v pohodě, zmrvili jen ten konec...
  • Hra je to super, konec nekonec! *3*
  • Já se zase těšil jak všechny 3 hry pojedu po dohrání ME 3 jinak... jako renegade zachovám kolektorskou základní zniřím Gethy..... To mě rychle přešlo když sem zjistil že se stejně nic nezmění....
  • Takže kdybychom nakonec zjistily že Sheperd je blázen a všechno tohle jenom jeho představy, byl bys spokojen. Konec musí být uspokojivý, je jedno jak to skončí, ale po těch letech jsem očekával něco víc. Přiznám se že jsem chtěl happyend. Stejně tak chci happyend u zaklínače. Pokud člověk stráví několik let čtením/hraním za hrdinu kterej celou dobu strádá a trpí tak očekává konec ve kterém se jeho hrdina dočká určitého štěstí.
  • Domysleli. Shepard v jednom verzi konce nakonec je. Ale musel jsi tusim zachranit collector station ve dvojce a mit importovane savy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit