-
Četl jsem:)Zajímavé a po pravdě u spousty her bych osobně měni konce, protože mi přišly piomé. Ale že ych kvůli tomu psal petice:)
-
Pro mě osobn je každý díl jiný a radši je nesrovnávám, protože každý mi nabídl trochu odlišnou zábavu a trochu jinak mi dal zabrat. Ale je pravda, že tento typ konců může být nešťastný, ale zase jak jinak to ukončit? Jenom by mě zajímalo, co se stane, když jsem zachránil základnu Cerberusu, jestli to má nějaký nový vliv:)
-
Jak jinak ukončit? :) přečti si ten návrh co jsem postoval o pár příspěvků dál. Prostě Fuck U konec, protože to co Shepard udělal na konci by muj Shepard nikdy neudělal, ten by dal rozkaz full speed ahead! A rozdrtil by Reapery v boji, protože za sebou měl celou galactickou společnost....
-
Nejde tu o to, jestli je konec dobrý nebo ne a kdo umře či ne.
Jde tu o to, že na konci spousta věcí z předchozích dílů přestane dávat smysl a hlavně že vím po závěrečné animaci vcelku prd o tom, co se komu stalo.
A to si takováto série, kde si budujete vztahy s přáteli a potažmo civilizacemi a konáte spousty zásadních akcí prostě nezaslouží.
Takovou pidi animačku na konci bych čekal u her typu Quake či Doom, ale ne u RPG ságy. -
jo ja taky nechtel happyend (cekal sem ho a neprisel, coz je dobry zvrat), ty 3 konce byly dobre, jen nechapu ze pokud prubeh 1&2 (pokuds importoval) mel vliv na celou hru, tak proc je konec linearni ve 3 smerech. Ta moznost REFUSE a koukat jak to dopadne, dle toho jak si ve vsech 3 hrach rozhodoval a jak velke sily jsi nashromazdil, ta tam chybi a byla by nejlepsí. A taky me dejove nastavlo ze nerekli jak to dopadlo s tvýma parťákama a znamýma.....to zustalo otevřené a plné otázek , co Garrus, Javik, James, Wrex, Grunt, Miranda, Ashley (moje romance, zustal jsem jjí přez druhý díl věrný), Liara, Tali.....Nesmyslně vybuchujcí mass relay... ALe i tak, kdyz se nad urcityma cernyma drama v deji nezamyslim, proste tyto otázky vytěsním a beru to tak jak je mi podáno.....tak Pocit super za 95%
-
De spiš o to, že všechny 3 konce jsou prakticky stejné jen to video má jiný barevný nádech.
Navic, proč sakra Normandy vletěla do Mass Relay, když bojovala u planety země?
Plus celková závěrečná bitva je nemastná neslaná, v žádném případě nedosahuje kvalit minulého dílu, stejně jako celý příběh.
Po tom jakou tomu dělali reklamu a tvrdili že všechno bude mnohem lepší než ME2, že na tom pracovalo x-krát víc lidí atd. atd. je to celkem zklamání. Furt je to super hra, ale oproti minulému dílu prostě krok zpět.
ME2>ME3>ME1 -
Jinak nelogičnost vem čert. Klidně ať reapeři dojedou na to, že se jim pokazí windowsy a zamrznou :)
Mě ale mrzí nejvíc to, že ten konec odfláknuli.
Jedna animace pro všechny konce stejná lišící se jen barvičkou?
Já chci na konci krátké vyprávění. Chci vědět, co se poté stalo s Krogany, Gethy, Asari atd.
Jak to dopadlo na zemi, co se stalo se Shepardem a hlavně s posádkou Normandy a přáteli.
A především pak, jak vlastně celá galaxie pokračovala po zvolení konkrétního konce. -
Já nevím. Hru jsem dojel dneska, jelikož jsem se snažil udělat všechny úkoly (co se mi opět nepovedlo jako u všech dílu předtím, když jsem to hrál poprvé). Tak zachánil jsem jak anorganiky, tak organiky, zemřel jsem pro to, v co jsem věřil, zabil Záhadnho a zničil Cerberus, zabránil totální válce mezi Kvariany a Ghety a umožnil Tali najít domov, uzavřel spojenectví mezi kdysi nenáviděnými rasami, výlečil genogág. Na druhou stranu jsem zničil všechny hmotové přenašeče, zničil Citadelu. Zemřeli mi Anderson, Legion, Miranda při záchraně sestry, Mordin při léčbě a Legion se obětoval, aby jeho rasa mohla žít. Mě se konec líbil. Nevím, jak jinak to ukončit. Rozhodně ne nějakým happyendem, kdy sedí na lavičce starý(á) Shepard s Liarou a kolem běhá parta malých, sladkých, modrých Asariek:)Já jiný konec nechci a na to, že hru si koupilo tak 20-30 krát více lidí je číslo na petici naprosto mimo:)Ale chápu, že někteří by chtěli vysvětlení, co bylo dál a co se všechno stalo. Chtěli by zíběry na jásající lidi (no nevím, ale po těžké bitvě a válce bych rozhodně neskákal radostí, množná pohlédl na oblohu a usmál se, že jsem to přežil) ala Star Wars. Chtěli by vedět, co se stalo s Repaery, pokud je nezničili, chtěli by vedět, co se stalo s aliancí ras a se samotnou Aliancí, chtěli by vědět, jaký důsledek měl geofág. Ale ruku na srrdce, to by na to človk potřeboval další díl:-D Já peněz nelituji a u hodnocení 9/10 zůstanu a to i přesto, že se mnohým konec nelíbí. Ale nemyslím si, že by si hra zasloužil a 0-20%, jak někteří ze zlosti dávali.
-
Ano,od zásahu od Harbingera ta hra je dodrbaná, nechápu ze 38hodin je to kralovska zabava a behem 10 poslednich minut si rikat neustale wtf, wtf, wtf.......nasd dejovyma non-sesensema. Ve výsledku kdyz se celá hra odvíjela od savů z 1&2 tak proc konec udelali linearne 3směrný ? Proč (z jakého důvodu) kazdá moznost znicit mass realay, proc to tam vubec rikaji, je to blbost, takhle tam zcela zbytecne pridat vec ktera diky arrival vyvolá otázku....''však to je blbost ne?'' jako ty 3 konce chápu....a líbí se mi...je to takový bittersweet....a to je dobre nemám rád cliché s princeznou a půl královstvím. Ale takový konec jako je v petici tam brutálně chybí, ve výsledku přesně takový konec sem čekal (nepřišel) a to, že by se odvíjel jak jsem se ke komu choval, ci pomoc sem vzal a čí zase odmítnul, čekal sem že autoři budou sledovat více osudy mojich partáku, kdo přežije, kdo kick ass.....kdo pomuze, a kdo třeba ztratí vůli bojovat....šlo z toho vycucat mnohem víceů. Jako to s tim catalystem je dobre, ze ja jsem v podstate v roli boha a urcim, jestli já budu udrzovat mir, nebo jestli syntezuji, nebo jestli znicim, ale s tim ze se chaos opet vrátí...ale to co je v petici tam fakt chybí, a vyhlo byse tomu tolka otázkám co ve me konec vyvolal... Jako musím pochválit ze bioware to nepodává černobíle, že nakonec odhalím podstatu reaperů, a zjistím, že jsou jen nástroje galaktické rovnováhy...jo to je vše super....jen ta 4/5 volba REFUSE... *9*
Pro mě tedy nejsilnějším okamžikem zůstává toto: Jak začal klavír, tak sem skoro brečel...
http://www.youtube.com/watch?v=k9z2TkVNWlM -
Bohužel když se nad tím zamyslíš, tak konec silně nelogický je.
Respektive celé závěrečné rozuzlení.Zaprvé celá finální idea reaperu je debilní. Já osobně měl za to, že jsou to velmi vyspělé stroje, které přežívají a drží se na špici evoluce tak, že vždy po určité době dorazí, sejmou všechny civilizace, aby se nevyvinuli na moc velkou úroveň, seberou nové technologie a organiky zpracují na reapery (třeba se ani bez organických těl nemohou reprodukovat), čímž posílí svojí armádu.
Avšak věta stvořitele reaperu: "jsme stroje a my vás zničíme, páč by jste jinak vyrobili stroje, které by pak zníčili vás? Wtf? Nelogické."
Dále pak proč vůdce reaperu, který může ovládat citadelu, nechal proteany přepsat keepery a zabránit jejich příchodu. Či proč je nepřepsal zpět?
Nelogické je i zničení bran v některých koncích. Pokud by se tak stalo, tak celá spojenecká armáda zůstane uvězněna na zemi, která zničená od reaperů. Co budou jíst když ne všichni jedí lidské jídlo? Jak se dostanou pryč? Navíc to v podstatě zabije celou civilizaci, páč bez bran nemohou cestovat. Tzn jsou stejně všichni v řiti.
Jak se Normandy dostala pryč i s členy posádky? U mě Vegu sejmul Harbinger v Londýně a najednou je za pár minut v Normandy a letí pryč? WTF? Co bude dělat posádka ztroskotané lodi na nějaké planetě, když je nikdo nevyzvedne, páč nefungují brány? Umřou zřejmě. Proč je mi řečeno, že Shepard umře, i když vlastně neumře. Jak se do citadely kurňa dostal Ilusive man? Kde byl celou hru Harbinger? Nebylo o něm slyšet. Atd. -
Presne tak. Slubali koniec ktory zodpoveda vsetky nase otazky. Uzatvori shepardov pribeh ale kde je kurwa do boha vysvetlenie? Mam este milion dalsich otazok... wtf normandia na akej planete? preco utekala? preco na palube boli moji partaci ktorych som mal pri sebe V LONDYNE a bojovali so mnou dole...ako sa tam dostali???
Ak vybuchli vsetky mass relay tak podla arrival dlc vybuch mass relay znici cely system takze cela galaxia je dead?
Moje rozhodnutia nemali ziadny vyznam pretoze nakoniec sa aj tak rozhodnes podla toho co ti to pridrbnute decko da. Aky vyznam malo zachranovat gethov, privolat rachni, flotilu quarianov atd atd.. aky vyznam malo zachranit destiny ascencion(ci ako sa to pise) ked si kurwwa? Ziadne dosledky tvojich rozhodnuti sa v konci nepremietli len si mal na vyber viac moznosti... no to ma potes..
Aj tak si myslim ze cely ten koniec je sen/indoktrinacia pretoze po tom zasahu lucom harbringera pri behu dole kopcom... po prebudeni je tam vela nesrovnalosti ako napr- kde su partaci? preco za vami niesu mrtvoly. neobmedzene naboje? realy? ako sa dostal anderson na citadelu skor ako ja ked pri behu nebol nikde. ako sa tam dostal TIM. preco po bokoch sa objavuju divne atramentove chapadla a hlas reaperov v pozadi ked hovori TIM. preco je zabitie TIMa a zachrana ardesona renegade cin a preco je znicenie reaperov a anderson v cervenej farbe? preco zomriete v 2 "lepsich" moznostiach synthesis, kontrol ale len pri destroy prezijete a nadychnete sa(pod troskami) no citadela vybuchla takze jedine musite byt v londyne!!! to je dalsie voditko ze to musi byt len sen a nie skutocnost.
atd atd... tych nesrovnalosti je tam vela ale ked to je naozajstny koniec tak epic fail bioware.. dakujem za nevysvetlenie nicoho a koniec bez zmyslu s milionom dalsich otazok a nesrovnalosti ktory ani nedava zmysel ked si to spojite s pribehom jednotky a dvojky(hovorim stale o tych poslednych 15 minutach po zasiahnuti laser lucom pri behu). vsetko do ten moment je paradna hra a jazda ale vsetko po tom je epic fail -
To je vlastně kompletní scénář k tomu konci navrženém v té petici, ne?
-
Tohle je 4. možnost, která mi tam prostě chybí. Osobně to nazývám "Fuck U" endingem, prostě se Shepard vysere na ty 3. možnosti a vyřeší to po námořnicku, první kdo umře prohrál...
Teď jsem na to narazil a jsem zvědavej co na to řeknete. Je to "nástavba" na finální rozhovor s Catalystem
http://arkis.deviantart.com/art/Mass-Effect-3-Alternate-Endings-SPOILERS-289902125?offset=10#comments -
High five! *3*
-
Nekupujto je to blbost (rage)
-
Neviem, či to tu už bolo, ale ak nie, tak je to veľmi zaujímavé.
http://xbigygames.com/from-ashes-was-part-of-me3-all-along/ -
říká a kašlu na to :P už samotnej nadpis článku je spoiler.
-
Bejt admin dám ban oběma. Jemu za napadání druhé osoby a tobě za práskání za maličkosti - jen tak výchovně + for fun.
-
Kup to. Hra je to skvela - na par dni. Jen poslednich par minut (konec) je slabsich.
-
Nezlob se na mě, ale čteš diskusi u článku, který se zabývá koncem hry. Tohle jsi mohl čekat.