-
Ja si rikal, ze jak maji takove ty "ulity" (jak brouci), ze pod tim maji kazdy specificky vnitrek podle rasy, ze ktere byli stvoreni :)
Nebo druha moznost, ze od doby Protheanu si rekli, ze to proste chce zmenu designu. *3* -
Už vidim po vesmíru mezi těma hmyzovejma reaperama poletovat stejně velkýho humana ... prostě demence :D Jinak vim, že to tam je řečený, ale už jako nápad je to dost stupidní, natož zakončení druhýho dílu trilogie
-
Zahraj si hru a pochopis. Tohle je tam vysvetleno. To co psal T-Opel +
Catalyst jeste zminoval, ze ho kombinace s Crucible zmenila a dala mu nove moznosti. Takze je mozne, ze bez instalace Crucible by Shep nemel moznost Reapery ovladnout, znicit ani sloucit. -
Reapeři nechtěli zabít Shepardovou. Pouze organický, vyspělý život. Nižší, podřadné rasy nechávají přežít.
-
Proč kokotina? Je vysvětleno, že Reapeři mnohdy "přebírají" podobu svých "obětí". Tady zase někdo nepochopil a konec byl o to lepší, že jsi nejenom rozhodoval kdo přežije, ale jakou výhodu dáš Cerberusu.
-
Dat dohromady Gethy a Quariany byl muj cil od ME1 a v ME3 se mi to i podarilo. Stejne jako jsem naverboval Rachnii a vsechny ostatni rasy. Sila kombinovanych vojenskych sil se blizila 8k (nebyt toho horniho limitu, nejspis by armada dokazala porazit reapery konvencnim zpusobem).
Ale musis pochopit, ze Catalyst a Reaperi to vidi jinak. To mas to same jako rada citadely a parlament: take neverili na reapery dokud je nezacali systematicky vyhlazovat. A kdyby ses zeptal Catalysta na mir mechanickych a organickych forem, nejspis bys dostal stejnou odpoved jako od rady na reapery: Ah yes, peace between Geth and Quarians?! We've dismissed that claim. A i kdyz by to videl, neveril by, ze to pretrva. -
Mě se honí v hlavě docela dost věcí o tom ... První díl měl kvalitní konec. Druhej byl kokotina největšího kalibru (pardon, ale když jsem viděl human reapera, tak jsem si poprskal monitor smíchy, protože takovej end je maximálně k smíchu a nikdo ho nemůže brát vážně). No u trojky jsem čekal něco normálního. To je hlavní hrdina umřel mi nevadí, ale tak zničenim mass reléček mi neodpověděli na otázky co by měli bejt v závěrečných titulcích jako "jak později dopadlo vyléčení genofágu" nebo "jak ostatní přijmou gethy" atd prostě co se stalo potom.
ps.: Ta petice + debilní konec mi připadá nahrané od EA, že lepší konec maj hotovej a vydaj ho, ale jako DLC za další třeba 200,- a řeknou, že vyšli hráčům vstříct *7* -
resp. to dítě/catalyst má být ještě něco jiného než Reaper, tvrdí, že Reapři jsou jeho výtvory. A že tím, že jsi se k němu dostal jsi dokázal, že ten cyklus je nefunkční. Címž vzniká spousta dalších otázek na které se neodpoví -
právěže ne :-D
-
Já třeba vůbec nepochopil, proč Reapeři dávali Sheperdovi na výběr, když ho celou trilogii chtějí zabít ( a hlavně proč by se nechali sami zabít). Může to někdo objasnit?
-
Bohužel LA Noir, neni konec trilogie...zkus to za dva díly :D
-
Reapeři jsou roztroušení po celé galaxii, bojují na Palavenu, na Thesii, bůh ví kde ještě. všechny spojenecké flotily jsou koncentrované u Země.
Protheani ho nevyhráli, protože první co Reapeři udělali bylo to, že vypnuly Mass Relays, takže jakákoliv evakuace, nebo posili neměli nárok se někam dostat(informace z ME1), dále Javik(Prothean) říká že byli jako imperium jednotné, unifikované a ve chvíli kdy odhalili Reapeři slabiny...opět, protheani neměli nárok.
Chceš tim říct že všechny, uplně všechny národy v galaxii, které jsou spojené by to nedali? Já myslim že ano, ale byl by to takovej ten ultimátní end, kdy musíš mít vše splněné, jinak nemáš šanci.
Ten další odstavec nechápu. Nepotřebuješ je k zasažení, páč by jsi nic nezasahoval, vyřešil by jsi to konvenční silou. Žádná Deus ex machina.... -
No tak podpoříte mě v petici za jiný konec L.A. Noire,vždyť ho doslova spláchli. A vůbec jsem pro petici aby si scénáře psali sami hráči!!!!!!
-
Ale jak by mohl byt k boji pripraven? Jedinou jejich nadeji byl od zacatku Catalyst a do te doby vydrzet. Boj by nevyhrali nikdy. Nakonec ani protheane ne.
Ohledne Mass relay - potrebujes je k zasazeni reaperu v celem vesmiru. Co by tam meli dat? Im commander Sheppard and i dont need Catalyst solution, i need relays? -
Ani ne *1*
-
Tohle mě vlastně taky napadlo. Ten konec je takový fiasko, že jsem si říkal jestli jeho absence není jen bug :-D ale to by už asi oznámili.
-
na odlahcenie:
http://i.qkme.me/36jzum.jpg
dufam ze ten ending bol fakt len sen/indoktrinacia.... inac fail -
tak jako ta moznost tam byt mela, ale ve vysledku, ty bys reapry porazim, zlomil bys cyklus ale dal bys prubeh chaosu pred kterym te reapri ochranovali, coz je v podstate to same co destroy moznost, jen s tim, zeby ti zustali mass relays, a kdyby te reapri porazily tak by se v podstate nestalo nic a ty bys byl jen jeden co umrel v tomto cyklu, a další cyklus by prisel po tobe... tyto konce cvo bioware napsalo se to snazi nejak vyresit, jit do hloubky.....spis me stve, ze se poradne nedovis osudy vsech ostatnich a nevidis skutecne dusledky tvych rozhodnuti a činů (ve hře je vidis skvele) ale po vstupu na citaleu a konfrontace Jacka Harpera nehraje vubec zadnou roli to jak ses zachoval k rachni, getum, kroganum atd atd. a jakou valecnou silu jsi sebral. Ja sebral aktivni vojenske sily 6998 (100% pripravenost skrz multiplayer) s tim aby mi vsichni oblibenci (Garrus, Grunt a moje romance Ashley) přežili, ale to se vůbec nedovím, to mě štve.
-
Byl jsi indoktrinován. Reapeři zvítězili.
Samotná hra píše, že se máme připravit na DLC a vrací nás před útok na Cerberus, takže to vše nakonec může a pravděpodobně také skončí jinak. ME2 mělo cca 5 příběhových DLC a 3ka jistě nebude výjimkou. Vzpomeňte na Fallout 3, kde až třetí DLC zakončovalo "řádně" příběh. -
Jaký mám skore nevim, par hodin jsem tomu dal, je to celkem zábavný, určitě si to jednou za čas zahraju.