Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Omluvte můj slovník, ale konec je prst do ..... všem ME fanouškům. Nechápu že to v žádné recenzi nezohlednili! Hodnocení 9/10 a 90%+ jsou fraška...
    • Cypri
      Naprosto souhlasím. Někdy si přijdu jako kdyby jim prostěřekli "jestli tý hře nedáte minimálně tolik a tolik, tak uvidíte co s Váma uděláme."
  • http://www.youtube.com/watch?v=zRRpGlmtws8&feature=player_detailpage
    • Umaroth
      tyto praktiky se mi taky hnusí, ale dělá to snad jen EA. Activison ti dá kopici blostí na hru, a jiný vydavatel taky pridá neco ke komplet hre. Ale Jen EA si dovolí kus hry vyseknout a za 300 kc ti ho prodat....sprostota a jeste se nás snaží ochcívat a vodi za nos...
  • Já jsem to před rozhodnutím znechuceně vypnul. Prohlídnul jsem si konce na youtube a mě vyhovující konec jsem si vymyslel a přehrál ve fantasii jako u knihy. Obecně happy endy nevyžaduju, ale když tři hry hraju za mnou vytvořenou postavu, se kterou jsem se sžil, tak sakra naštve zjistit, že všechno, co jsem dokázal, bylo k ničemu. Navíc ten jejich konec za sebou nechal takových nezodpovězených otázek...
    • Já se zase těšil jak všechny 3 hry pojedu po dohrání ME 3 jinak... jako renegade zachovám kolektorskou základní zniřím Gethy..... To mě rychle přešlo když sem zjistil že se stejně nic nezmění....
    • Já osobně musím říci že pokud hra nabízí několik možných konců tak osobně vyžaduji i konec který by se dal označit za happy end. To s těmi negativně laděnými konci je už totiž stejně klišovité (rozumějte- v poslední době strašně často používané) jako když by hra nabízela jen ty kladné.. Takže osobně bych byl rád pokud by do hry přidali další, tentokrát kladný konec.
      • Nemůžu nic jiného, než souhlasit.
  • Cypri
    protože mám na starosti maturitní práci + jiný záležitosti tak jsem to ještě nerozehrál, ale spoily mi nevadí a tady jsem se dočetl spoustu zajímavejch věcí a jde mi o to že:

1) Je tu psáno že Shepparda zasahne nejakej laser, pak to prestava davat docela smysl
    2) jsem se tu od někoho dočetl že při jednom z konců se hra odkazuje na budoucí DLC a vrací zpět v čase (je to opravdu tak????)

Protože jestli je to obojí opravdu takhle, tak nám s velkou pravděpodobností chtěj naservírovat jinej příběhovej konec v podobě DLC (nebo více), což mě na jednu stranu docela sere pokud je to pravda, ale tak jako tak příběhový DLC bych tak jako tak koupil a většina z Vás taky ne?

Je to možná dost klišovitý, ale taky mi tam chybí nějakej ending kdy mi moje postava přežije a ostatní se zachrání tím že vyhrají bitvu apod a jeste jeden ending, že moje postava zemře a outro by bylo z pohřbu hrdiny za přeletu stíhaček a čestných salv. Delší outro kde by se vysřídali útržkovitě se svými projevy rozloučení nad hrobem hrdinovi přítelé. Tak moc se teď modlím aby fakt dali nějaký to DLC který řekne "byl jsi omráčen ale vše je ok. Jdi a zachraň Zemi a svoje přátelé." Co myslíte lidi? A prosím o odpověď na otázku u bodu 2)

• 2) Na konci asi děda vypráví vnukovi o legendě Shepardovi a kluk ho přemluví, aby mu pověděl ještě jeden příběh - buď bude nějaké pokračování příběhu a nebo jednoduše mise, které v žádné hře nebyly, ale odehrávaly se v tom čase.

Shepard přežít může :)
      • Cypri
        jj vim ze prezit muze, spatne jsem to podal.

no. tak snad pokračování s nějakými dovysvětlivkami *1* *1*

SAKRA! :D

NJN :( co nadělám
        • V mém příspěvku výše jsem napsal, kam by šel teoreticky ten konec dát.
  • Ringwraith
    Hmm, ona se internetem šíří teorie, že konce jsou jen v Shepardově hlavě a že jde o Reaperskou indoktrinaci.

Hmm, bylo by pikantní, kdyby se toho Bioware chytli a vydali "pravé konce" jako DLC. 14.99€ za kus.
    • A nakonec z toho ti bastardi vyjdou jako vítězové, jak to geniálně vymysleli.
    • Veskoslav
      Tak drahý nebyl ani Shadow Broker.
  • Dejv
    A tady jeden známej sepsal na blog své pocity, je to plné spoilerů, ale docela dobře vystihl celé jádro problému aneb proč konec je a zároveň neni uspokojivej...

http://budjik.bloguje.cz/922651-uvaha-o-konci-mass-effectu.php
  • A taky chci jinej konec v L.A. Noire,nebo budu brečet *10*
    • Ja chci jinej konec v prvni Mafii:D
      • Konec v prvni mafii byl nahodou super *1* .
        • Chlapy nechte toho nebo si tu mafii asi podesáté znovu zahraju! *15*
          • Já jsem na dvaceti zatim :-D A ještě nikdy jsem ji nehrál s anglickym dabingem možná bych to měl zkusit
  • ME3 by byl skvělý Film... Jako hra taky ujde ale neni to ono. Nerikali nahodou že se přiblíží prvnímu Dílu? chybí mi inventář, hackování Dveří atd... Trojka už je jen akční hra, ty RPG prvky by tam bejt vuubec nemuseli a nemělo by to vubec žádnej vliv a nikdo by to nepoznal.... Já celé tři díly hraju a doufám jak vše dopadne jak odvrátim Reapery atd... a ono to nakonec dopadne skoro stejně jak kdyby ty reapery nechali všechno vyhladit?? tak to ne... tim si to u mě Bioware totalka podělali... ten konec mě nasral. země je vlastně zničená takže žádný Take the Earth back. Citadela je v haji a Mass Relays taky... super
    • říká ti něco slovo SPOILER, ty idiote!?
      • říká a kašlu na to :P už samotnej nadpis článku je spoiler.
      • Nezlob se na mě, ale čteš diskusi u článku, který se zabývá koncem hry. Tohle jsi mohl čekat.
  • conflig
    Lidi nestrašte já sem to ještě nedohrál.. *1* začínám se bát *1* *1*
    • Ach jo když si vzpomenu jak jsem to hrál a řikal jsem si, že žádnej konec nemůže takhle super hru zkazit...
      • conflig
        už dál číst nebudu..*13* tohle si teď říkám taky *1*
  • Jinak na konci mi nejvíce vadí to, že abych dosáhnul pro lidstvo a Shepiho dobré konce, tak musím mít velký war asset respektivu sílu vojska.
    A mě osobně hodně štve, že mě EA nutí, abych hrál multák, protože jinak mám 50% síly dolu.
    To je opravdu zhovadilost. Navíc dosáhnout 10000 síly na 5000 efektivní síly je prostě nemožné.
    Navíc multák taky žádná sláva. Je to tam samej borec, který se jen někam schová za roh a čeká, až ostatní dokončí misi, aby měl body :(
    • Cypri
      Vzdyt rikali ze MP neni vubec treba hrat!! Ze i bez MP jde mit 100% (jen to chce udělat fakt vsechno prostě) co se to dovídám zas za blbosti??
      • Jednoduše lhali no.
        Naštěstí se ten warr asset dá hacnout,ale to je zase takové hloupé.
        Holt je nejjednoduší to dohrát a pak si prohlídnout lepší konce na youtube :)
      • Maximum je kolem 7500, což s 50% připraveností (čili bez MP) dává 3750 a na "nej" konec je potřeba 5000.
        • Walldstein
          hmmm...tak si holt budeš muset zahrát mulťák...Mě se ještě nestalo, že bych hrál s debílkem co by si někam zalezl a čekal až dokončíme. Ono to je na spoustě map prostě nemožný, jelikož nepřítel se tak trochu pohybuje všude a většinou když si někam zalezeš tak jich na tebe nastoupí tolik že nemáš šanci...
          • Stahnete si posledni save editor a zmente si EMS na potrebnou vysi. Ja to tak udelal, na MP v ciste SP hre jim, s odpustenim, s e r u.
            • Souhlas, nehodlám při svém single play RPG dobrodružství zabíjet někde dokola s partu cizích lidí nějaký moby v rádoby MP.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit