-
Když to tak teď prohlížím, tak jsem rád že jsem nad Bioware zlomil hůl už u Dragon Age jedničky *1* .
-
Další citace z rozhovoru s Caseyem... To je fakt neuvěřitelný přesnej opak toho co je ve finální hře!
Are there alternative endings depending on what you do in the game?
It's not so much that there is a fixed set of alternative endings, but all of your choices really determine how things end up in the universe. So, how you approach the end-game, for every player, you're going to have a different set of results in terms of who is alive and who is dead, and which civilisations survived and which ones were wiped out.
There is a huge set of consequences that start stacking up as you approach the end-game. And even in terms of the ending itself, it continues to break down to some very large decisions. So it's not like a classic game ending where everything is linear and you make a choice between a few things - it really does layer in many, many different choices, up to the final moments, where it's going to be different for everyone who plays it.
tady je link kdyžtak: http://www.computerandvideogames.com/336331/interviews/mass-effect-3-we-cant-go-on-holiday-our-dlc-is-really-good/?page=2 -
-
tak ako som si to precital uplna Pvina, tzn na koniec moje rozhodovanie nemalo skoro ziadny vliv ked vobec malo nejaky, konce su stale iba tri a stale tie iste a no nic, dfuam ze nejake DLC to nejak uvedie na spravnu mieru, ked nie tak, bude toto tu no, co uz
-
takych interview je na internete kopa o tom ako rozhodnutia budu mat vahu atd atd... vola sa to HYPE TRAIN.
mass effect 3 ma nesklamal kym nezacalo poslednych 15 min. vtedy sa objavil ten mega epic fail kde tvoje rozhodnutia vlastne nemali ziadny zmysel, hranie jednotky a dvojky na ulozene savy aby som mal najvacsiu sancu prezit.. zachrana rachni pre vacsie dobro, zachrana rady pre pripadnu pomoc (ta ich vlajkova lod).... no nic z toho v konci nieje, nic nema ziadny dopad na koniec. len si vyberies farbu a dostanes nonsens videa ktore ani nedavaju zmysel ked si to spojis -
-
Souhlas. Boss fight to chtělo. Nějakej trápak s meči z Cerberu je o ničem.
Navíc ten měl dostat dávku do xichu z rifle hned při prvním setkání a byl by klid. -
Jasny ale tak hype vetsinou vypada ze reknes neco jako: "I cant say much, but the endings are going to be unimaginably epic, better then anything you have seen from Bioware so far, it wont dissapoint you!"
Ale přímo lhát? Prostě nevim ale u me tim ta společnost ztratí veškerou důvěru... Fakt nevěřim ničemu u jejich příští hry. -
-
Tak hype boli tie kecy v interviews- v style ze "endings will be affected by every your choise you have made" etc... a nakoniec mame lacne zakoncenie kde ZIADNE z tvojich rozhodnuti v jednotke, dvojke a aj trojke(zbieranie rachni, kroganov atd) neznamena nic... proste si vyberies moznost ktore ti ponuka to decko a hotovo
-
-
a co je este divnejsie a znova nahrava teorii sna je to ze .... ziaden boss fight? o rly bioware? ziaden zaverecny dialog s harbringerom? ziadne otazky na to sproste decko... len proste musite prijat tie moznosti co vam tam dava... co to je???? neverim ze toto preslo v bioware. aj retardovana opica ktora by bezhlavo busila do klavesnice by napisala lepsi koniec...
fakt tie konce mi nedaju spavat... si predstavte star wars poslednu bitku. prichod rebelskych lodi pred hviezdu smrti, luke s imperatorom a vaderom na hviezde smrti... a zrazu.... titulky. konec... co sa stalo dalej?........bioware style
alebo by to urobili takto:
luke stoji pred imperatorom a ten mu ponuka 3 pilulky
cervena - znici sithov ale aj vsetku silu a lightsabery! zomries
modra - sithovia preziju, ty zomries, rebeli zomru
zelena - sithovia preziju, ty zomries, rebeli sa spoja so stormtroopermi... -
-
veko: mne mirandu nezabill a povazovat toho trapaka za boss fight mi pride onicom. hlavny boss mal byt harbringer/reaper/whatever a nie nejaky cerbeus agent. v jednotke to bol indokrinovany saren - vladca/dvojka kolektor/human reaper. hlavny reaper ktory isiel po shepardovi a chcel ho dostat aj ziveho pokial sa bude dat bol harbringer takze som logicky cakal ze v trojke pojde po nom tiez...ale houby.
-
Boss fight byl s tím biotronickým hajzlem, co zabil Mirandu. Aspoň já si to myslím a mě to bohatě stačilo.
-
-
-
-
-
-
:D nevím co řešíte, vždyť bioware řekl, že ten konec si bude spousta lidí pamatovat a myslím že bude :) Každopádně, štve mě že lidi maj negativní komentáře jak končí s mass effectem apod. OMG LIDI TO BYLA INDOKTRINACE HRÁČŮ !! Celou dobu od ME1 se snažíme reapery zničit !! a každý indoktrinovaný se je snaží ovládnout, nechat na živu! Shepard přišel do styku s tolika reapery, že v 3 je postupně indoktrinován ( ten chlapeček ve snech). Finále indoktrinace přichází když jsme v KOMATU po zásahu od Hartbringera. Čili vše dál je pouze sen a náš vnitřní boj. Jedině jak se dá z toho stavu dostat je ZNIČENÍ REAPERŮ. Ono už jenom představa že si Ilusive Man vybírá modrou paragon cestu a Anderson červenou renegade je k zamyšlení :D Takže finále mass effectu 3 patří to jestli jste VY JAKO HRÁČI skutečně rozhodnutí, nebo podlehnete indoktrinaci a vyberete ostatní nesmysl. Tím se dostáváme k závěru, že skutečné zakončení mass effectu teprve bude ať už pomocí placených dlc nebo jinak. Ale tohle je pro mě mistrovské dílo. Stačí se prostě jenom zamyslet a spojit si určité hinty od vývojářů přímo ve hře. Btw když vyberete zničení reaperu, tak na konci vidíte jak se Shepard probere ! SHAME ON YOU ALL !!!
-
A jestli někdy budou další hry ze světa ME. Tak prosím, já chci příběh Tali a její rasy:)Třeba mi konečně někdo vysvětlí, proč tak blbě navrhli Ghety (ikdyž docela slušně to objasnil Legion při vstupu do Ghetské sítě)
-
-
Prostě to podělali no. Klasickej chaos organických bytostí. :-D
-
-
Tohle je 4. možnost, která mi tam prostě chybí. Osobně to nazývám "Fuck U" endingem, prostě se Shepard vysere na ty 3. možnosti a vyřeší to po námořnicku, první kdo umře prohrál...
Teď jsem na to narazil a jsem zvědavej co na to řeknete. Je to "nástavba" na finální rozhovor s Catalystem
http://arkis.deviantart.com/art/Mass-Effect-3-Alternate-Endings-SPOILERS-289902125?offset=10#comments -
-
To je vlastně kompletní scénář k tomu konci navrženém v té petici, ne?
-
-
Já stále doufám v to, že ty absence epilogů (to, že tam není vysvětleno co se stalo pak) jsou jeden velký bug, který se v příštím patchi opraví :(
Stejnak pokud chtějí udělat MMO, nebo nějaké pokračování, tak musí zvolit jeden z těch možných konců...Podle mě zvolí modrý konec, protože zelený je podle mě prostě divný a červený by zničil gethy... Nebo zvolí 4. kdy Sheperd odmítl zvolit a ta hra bude o globální válce proti Reaperům :) -
-
Tohle mě vlastně taky napadlo. Ten konec je takový fiasko, že jsem si říkal jestli jeho absence není jen bug :-D ale to by už asi oznámili.
-
Jen ne dalsi MMO *8* jeste prekousnu MP V ME3 ale komplet cela hra jen MMO ne diky to uz udelali s SW a to si myslim staci.
-
-
Kdyby udelali MMO ve stylu ME3 MP tak bych nemel vubec zadne vyhrady - tzn mit vlastni lod s partou, nebo NPC. Litat po vesmiru, plnit mise... samoszrejme s combatem jako v MP
-
-
-
K teorii o halucinaci doporučuji přečíst tento topic nebo aspoň první příspěvek:
http://social.bioware.com/forums/forum/1/topic/355/index/9727423/1 -
-
Tak nevim treba uz to chteli mit z krku a proste to takhle pohnojily me nevadi primo ty konce ani to obetovani ale spousta veci kolem opravdu nedava smysl.Nebudu to vsehcno vypisovat da se to tu v diskuzi najit.
-
Yo, dostali ste nás, proper ending za 15 dolarů v dubnu *2*
EDIT: bych řekl že je to jen konspirační teorie, faktem je že BioWare prostě odfláknul/zprasil konec. -
-
No ale oni uz proper ending meli na podzim. Jenze jim to leaklo, tak se podelali a vyplodili tohle. Uprimne, ukazte mi nekoho, kdo se o tu hru zajima a kdo si zkazi zazitek tim, ze se dopredu podiva, jak to dopadne. Takze fanousci se nepodivali. Pak tu mame sortu lidi, co jen vidi hezkou reklamu na take Earth back, tak to koupej a take je jim ukradene, ze uz pul roku se vi, jak to dopadne. Tak sakra kvuli komu to menili??
-
-
Něco jsem o leaku četl, ale vůbec nevím, jak to mělo dopadnout :)
-
-
Jsou tu tři možnosti.
1) Opravdu to je jen teorie.
2) Jiný konec opravdu Bioware plánovali - budou obviněni z vytržení kusu hry.
3) Chytnou se toho a udělají DLC, které opravdu jiný konec nabídne.
-
-
-
Vcelku je to blbost, co tam vymysleli. Chapu, ze to nekoho rozhodi. Ale konec se mi hodne libil, i kdyz trochu odvaril. Ale trochu take pripomel jednu z predloh pro prichazejiciho Promethea.
Jedine co mi vadilo, byli ty repetetivni divne mise ze zeme, jejich orezana grafika a hory patosu, ktere se tam dle meho nehodi. Konec byl super. I kdyz trochu nekoherentni. Ale co mel delat? Odmitnout? Vzdyt je to jednoduche - everybody dies...
A teke mne trochu zarazilo, ze koncem utli pripadne pokracovani - nakonec doslova znicili masseffect (ne hru). -
Konce v ME3 jsou ukázkou něčeho neuvěřitelného. Jak za 10 minut kompletně zničit skvělou sérii, kterou jsem miloval od jejího vzniku. Celá hra byla parádní, ale konec je jak probuzení kbelíkem se studenou vodou. V jednom rozhovoru jsem četl, že Bioware, si za svým koncem stojí, chtěli jej totiž kontroverzní, aby hra nebyla zapomenuta - minimálně to se jim povedlo, protože o konci Mass Effect se bude mluvit ještě roky (i když asi ne tak jak si tvůrci představovali.)
-
-
Mají co chtěli. Spousta lidí to nepřekousne. Já jsem s Bioware definitivně skončil a určitě nejsem sám. :-)
-
-
Neviem, či to tu už bolo, ale ak nie, tak je to veľmi zaujímavé.
http://xbigygames.com/from-ashes-was-part-of-me3-all-along/