-
Ano,od zásahu od Harbingera ta hra je dodrbaná, nechápu ze 38hodin je to kralovska zabava a behem 10 poslednich minut si rikat neustale wtf, wtf, wtf.......nasd dejovyma non-sesensema. Ve výsledku kdyz se celá hra odvíjela od savů z 1&2 tak proc konec udelali linearne 3směrný ? Proč (z jakého důvodu) kazdá moznost znicit mass realay, proc to tam vubec rikaji, je to blbost, takhle tam zcela zbytecne pridat vec ktera diky arrival vyvolá otázku....''však to je blbost ne?'' jako ty 3 konce chápu....a líbí se mi...je to takový bittersweet....a to je dobre nemám rád cliché s princeznou a půl královstvím. Ale takový konec jako je v petici tam brutálně chybí, ve výsledku přesně takový konec sem čekal (nepřišel) a to, že by se odvíjel jak jsem se ke komu choval, ci pomoc sem vzal a čí zase odmítnul, čekal sem že autoři budou sledovat více osudy mojich partáku, kdo přežije, kdo kick ass.....kdo pomuze, a kdo třeba ztratí vůli bojovat....šlo z toho vycucat mnohem víceů. Jako to s tim catalystem je dobre, ze ja jsem v podstate v roli boha a urcim, jestli já budu udrzovat mir, nebo jestli syntezuji, nebo jestli znicim, ale s tim ze se chaos opet vrátí...ale to co je v petici tam fakt chybí, a vyhlo byse tomu tolka otázkám co ve me konec vyvolal... Jako musím pochválit ze bioware to nepodává černobíle, že nakonec odhalím podstatu reaperů, a zjistím, že jsou jen nástroje galaktické rovnováhy...jo to je vše super....jen ta 4/5 volba REFUSE... *9*
Pro mě tedy nejsilnějším okamžikem zůstává toto: Jak začal klavír, tak sem skoro brečel...
http://www.youtube.com/watch?v=k9z2TkVNWlM -
Chcem aby moja Shepardová prežila. To chcem naozaj tak veľa??!A predstava záverečnej afterparty nie je až taká zlá. (a veľmi by ma zaujímalo, ako by vyzerali jej deti s Garrusom).
-
Může mi někdo říct jaký varianty jsou toho konce?? A proč mi ten Catalyst řiká že se musim rozhodnout co udělám?? ale můžu jenom dojít k tomu panelu a pustit ten paprsek, nic jinýho udělat nejde....tak mi to trochu uniká :D
-
-
jinak ještě musim doplnit že je to super trilogie, ale ten konec mě trošku zaskočil...v průběhu těch 3 dílů je vysvětlení pro kdejakou blbost, ale to podstatný je vlastně nejasný, což mě mírně rozčarovalo..
-
-
no nevim ja mel teda moznosti 3 a pokud to nebylo tou silou flotil tak mozna reputaci i tak mi na Syntesis a Paragon endingu z Normandy normalne vylezli prezivsi a nekomu se jen otevreli dvere a konec.
-
-
jo to mě taky vylezly, Joker a Ashley...
-
-
V případě destroy mně na konci vylezli ven Joker, EDI a Ashley. V případě control se jen otevřely dveře, nevylezl nikdo a hned konec videa. WTF?? Sílu flotily jsem měl téměř na max soudě podle toho spodního military baru (hodnotu si ale přesně nepamatuju, jen vím, že jsem udělal vše, co šlo a war assests jsem měl na všech dostupných systémech na 100%), chyběla mi jen Quarianská flotila, protože jsem upřednostnil Gethy a Tali hupsla ze skály.
-
-
-
-
kdyz mas malo effective military strenght tak mam za to ti da Catalyst jen 2 moznosti control nebo destroy
-
-
já to udělal uplně všecko co v tý hře šlo udělat, ale mohl jsem jenom control...reapři odletěly kamsi, normandie se vysekala někde kdesi a finiš...ale je fakt že aspon překvápko, tohle sem od Bioware nečekal :D
-
-
-
dnes ma len napadlo, ze predsa mu ten catalyst prezradi ze on ovlada reaperov, tak co by sa stalo keby shepard dal hacketovy info, ze znicte citadelu ? nezrusil by sa tym tiez vplyv toho maleho smejda na reaperov ? a tympadom by mali sancu ich porazit ako konvencne, shepard by aj tu mohol aj nemusel umriet, lebo ked si vsimnete su v priestore medzi crucible a citadelou, tzn ta mala lodka zcim pristavaju, meno som si nezapametal, mako som mal radsej :) tak tym by niekto mohol sheparda aj zachranit, su to len uvahy ako uvahy aj inych, ze konce, PORIADNE KONCE, by sa este dali nejak vlozit a aj napriek tomu by dedo mohol vnucke trepat sproste pribehy predsa, stale by to sediet mohlo, len stym malym rozdielom, ze by si sa nepreniesol savom do pred utokom na ilussive man zakladnu, no nic, uvahy uvahy, jasno nam da asi uz len mozno DLC
-
Delaj z lidi blbce, kdo jim tohle koupi?
-
-
já...chci mít kompletní trilogii...
BAAANG! a tohle si rekne x tisíc lidí a máš z toho pro EA co??? no přece profiiiit kámo.
-
-
Sice trochu OT, ale jak udelam ten spoiler? Dik za info.
-
-
Dej to do tagu <spoiler>chraneny text</spoiler>.
-
-
Dik!
-
-
Je to easy!*4*
-
-
-
-
To je už jako kecat autorovi do toho jak má napsat knihu. Nevím já už jsem těch happy endů přežranej. Takže hořký konec nebo špatný bych uvítel. :-D
-
-
Kdo chce 100% happy-end? Co bych dal alespoň za pořádnej epilog, outro, cokoli! Za odstranění neskutečného množství chyb... *7*
-
Jenže lidem nevadí, že konce jsou hořké nebo špatné ve smyslu "bad ending".
Zatím mi to jako porozovateli připadá takto:
Bioware slíbili, že vaše celková rozhodnutí v trilogii ovlivní konec a osudy vašich hrdinů. Jenže je to asi trochu jinak: vaše celková rozhodnutí v trilogii ovlivní číslíčko, jehož velikost ovlivní možnost si nakonci vyhrat z až tří předpřipravených konců. No a fakt, že se objevilo spoutu názorů, že ony konce nejsou moc uspokojivé a jsou si dost podobné, tomu taky nepomáhá.
Takže to opravdu vypadá, že lidi chcou jen to, co měli slíbeno - uspokojící závěr, který opravdu sami ovlivní. A neDeus Ex Machinu, co ti nabídne tři možnosti + cutscénu, kde pár tvých squad memberů ztroskotá na nějaké planetě a konec.
A celé je to umocněno tím, že Mass Effect má být právě story oriented game... -
aha...takže to chápu dobře že jsi to ještě nehrál?
Jako, mne je jedno, klidně ať je to hořkosladký, at umřou nějaké hlavní postavy...ale ve chvíli kdy spojíš celou galaxii a na konci se rozhodneš zmáčknutím tlačítka, to košér neni.
následující odstavce asi budou spoileroidní tak kdo se nechce ochudit tak ať to nečte...Přijde mi že celé tři díly nám bylo ukazováno že Reapeři vlastně jdou porazit konvenční způsobem. V prvním díle to byl Nazara, v druhém kolektoři, ve třetím díly jsme zničily několik reaperů za pomocí konvenčních zbraní. Prothean řekl že byli unifikované imperium, zatimco v tomhle cyklu je mnoho národů které mají vlastní slabé a silné stránky takže tam kde selže jedna rasa, muže být uspěšná jiná.
Celou hru lítám po světě, urovnám konflikty a sbírám tu nejvíc motherfuckeruberhustou flotilu...jen proto abych hru rozhodl jinak než s touhle armádou? Po konci nevim kdo přežil? Nejen z mých spolubojovníků ale i NPC které jsme potkávali po celou dobu? Nezjistíme jak bude pokračovat vývoj Kroganů, Gethů, Quarianů? -
-
Počkej takže to že spojíš celou galaxii :-D znamená že to musí skončit SUPER HAPPY ENDEM ? :-) ja ti nevím :) pokud vim tak reapeři už jednou vše vyhladili :-D a teď se jim to nepovedlo (snad), poud se nemejlím. To ti nestačí ? potřebuješ ultra konec ? :)
-
mozno to, co sa stane s kroganmi, gethami etc zistis az pri dalsej hre od Bioware zo sveta MassEffect ;)
-
-
Aha... jak kdyz byli vsechny Mass relay zniceny?
-
-
MMO zasazený o 50000 let dopředu?
-
-
Imho si bioware odřízlo cestu k prequelum.... protoře cokoliv uděláš před závěrečnou bitvou nemá prostě smysl páč shepard stejne o všem rozhodne sám jednou ze 3 možností....
-
-
-
-
-
Dodávám ještě sem to nehrál :) ( nedohrál)
-
-
Promluvíme si až to dohraješ, na 90 procent změníš názor. :-D
-
-
To je to až tak hrozné ? :-D ...
-
-
-
-
není konec prostě jen konec??ať je jakejkoliv?
-
-
Takže kdybychom nakonec zjistily že Sheperd je blázen a všechno tohle jenom jeho představy, byl bys spokojen. Konec musí být uspokojivý, je jedno jak to skončí, ale po těch letech jsem očekával něco víc. Přiznám se že jsem chtěl happyend. Stejně tak chci happyend u zaklínače. Pokud člověk stráví několik let čtením/hraním za hrdinu kterej celou dobu strádá a trpí tak očekává konec ve kterém se jeho hrdina dočká určitého štěstí.
-
-
Trošku off-topic, ale nechť: Jestli jsi čekal happy end u Zaklínače, tak tos asi nečetl původní román a povídky. Jinak bys věděl, že v Sapkowského světě se takový věci nekonaj.
-
naopak zjistit že to cele byla jenom fikce blázna by bylo rozlousknutí jako blázen po tom všem epickém
-
a proč by ne?
-
-
-
Ja rozjedu petici aby obzivnul Soap a stal se nesmrtelnym zombiem stejne jako cpt. Price a spolecne ruku v ruce nas provazeli dalsimi deseti dily CoD od IW. Verim ze ze zakladnou priznivcu znacky CoD se mi to nakonec podari. *1*
Je videt ze nekteri lide maji houby starosti kdyz se zabivaji takovymi kravinami. *6* -
-
Hmm, takže protože se jedná o hru, tak by měli hráči jen svěsit hlavu a odevzdaně přijmout, co na ně "tvůrci hodí"?
Tento přístup ze srdce nesnáším.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=hzYLTbQQEZQ&feature=youtube_gdata_player