Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.youtube.com/watch?v=ZZOyeFvnhiI&list=FL8B-9dyxMdQ82Jnwtw_AcHA&index=1&feature=plpp_video

Myslím že tady je vysvětleno vše o konci nekonci :),tenhle příběh ještě neskončil xD
  • Pokud mi má Shepardová zemří, tak jedině se závěrečným shotem, kde se opět shledá se svým milovaným Thanem "across the sea" a budou mít spoustu zelených dětiček ....jinak mě to nezajímá *1*
  • Absolutně nevím, co všichni kafrají. Shepard bojoval pro záchranu země a přežití ras. Ne aby všichni na konci zpívali kumbaja a vyvalovali šunky na pláži *1*

Jo. S koncem jsem spokojen. Výsledek zoufalého boje může být maximálně holé přežití. Bioware za tím udělalo definitivní tečku, což je jen dobře. Už se to pomalu zvrhávalo v telenovelu *2* A také se mi líbilo, že nechali dost prostoru pro moji představivost. *3*
    • Dejv
      Lidé si stěžují že konce nejsou logické....jakože celou hru dáváš dohromady monster armádu aby jsi pak rozhodnul "tlačítkem", nevíš co se stalo s kámošema, spojencema, galactickou společností. A co je nejduležitější....máš 3 možnosti a všechny jsou na hovno, protože mu Shepard by řekl "fuck u catalyst" a rozstřílel by Reapery v boji o tuhle možnost lidi bojují, chtěl prostě možnost kdy Shepard odmítne a vsadí vše na to, že je k boji dobře připraven. Málo kdo chce happy happy end, ale už jeho možnost by tam byla fajn a těm co by se nelíbil...well, furt by jste tam měli další možnosti.
      • Ale jak by mohl byt k boji pripraven? Jedinou jejich nadeji byl od zacatku Catalyst a do te doby vydrzet. Boj by nevyhrali nikdy. Nakonec ani protheane ne.

Ohledne Mass relay - potrebujes je k zasazeni reaperu v celem vesmiru. Co by tam meli dat? Im commander Sheppard and i dont need Catalyst solution, i need relays?
        • "Jedinou jejich nadeji byl od zacatku Catalyst"

Já jsem se obával, že Crucible a Catalyst jsou právě to, co Reaperům pomůže k dokončení cyklu a ne naopak. A v těch 3 koncích to i tak v podstatě bylo. Planety zdevastované (ne-li zničené po výbuchu Mass Relays) a veškerá síla galaxie nashromážděná u planety Země, která je nemůže uživit. Jejich světy odsouzeny bez lodí k záhubě (Kroganský svět zničený dřívější válkou s Turiany) a Quariani byly u Země všichni, ne? (byla to migrační flotila, kdyžtak mě opravte)
        • Dejv
          Reapeři jsou roztroušení po celé galaxii, bojují na Palavenu, na Thesii, bůh ví kde ještě. všechny spojenecké flotily jsou koncentrované u Země.
          Protheani ho nevyhráli, protože první co Reapeři udělali bylo to, že vypnuly Mass Relays, takže jakákoliv evakuace, nebo posili neměli nárok se někam dostat(informace z ME1), dále Javik(Prothean) říká že byli jako imperium jednotné, unifikované a ve chvíli kdy odhalili Reapeři slabiny...opět, protheani neměli nárok.
          Chceš tim říct že všechny, uplně všechny národy v galaxii, které jsou spojené by to nedali? Já myslim že ano, ale byl by to takovej ten ultimátní end, kdy musíš mít vše splněné, jinak nemáš šanci.

Ten další odstavec nechápu. Nepotřebuješ je k zasažení, páč by jsi nic nezasahoval, vyřešil by jsi to konvenční silou. Žádná Deus ex machina....
      • Umaroth
        tak jako ta moznost tam byt mela, ale ve vysledku, ty bys reapry porazim, zlomil bys cyklus ale dal bys prubeh chaosu pred kterym te reapri ochranovali, coz je v podstate to same co destroy moznost, jen s tim, zeby ti zustali mass relays, a kdyby te reapri porazily tak by se v podstate nestalo nic a ty bys byl jen jeden co umrel v tomto cyklu, a další cyklus by prisel po tobe... tyto konce cvo bioware napsalo se to snazi nejak vyresit, jit do hloubky.....spis me stve, ze se poradne nedovis osudy vsech ostatnich a nevidis skutecne dusledky tvych rozhodnuti a činů (ve hře je vidis skvele) ale po vstupu na citaleu a konfrontace Jacka Harpera nehraje vubec zadnou roli to jak ses zachoval k rachni, getum, kroganum atd atd. a jakou valecnou silu jsi sebral. Ja sebral aktivni vojenske sily 6998 (100% pripravenost skrz multiplayer) s tim aby mi vsichni oblibenci (Garrus, Grunt a moje romance Ashley) přežili, ale to se vůbec nedovím, to mě štve.
    • Spades
      To nám všem právě vadí... Já nechu prostor, aby mi moje představy potom zničil BW... Měli udělat Epilog jako třeba v DA:O nebo Fallout, kde se dovíme co se s ostatníma dělo po konci...
      • Ovládáš Sheparda, ten zemře, takže nemají komu ukazovat, co se dál stalo *5*
      • Kinet1c
        absolutne suhlasim
  • Tak jsem dohrál a já osobně jsem s koncem vcelku spokojený. BioWare vsadil na otevřený konec. Ani jedna z možností neukazuje úplný výsledek, ale jen dává naději na pokračování vyspělého života v galaxii a to, jakým způsobem je toho dosaženo, je ten rozdíl a výchozí bod pro další osud celé galaxie. Bohužel pro některé je až moc nekompletní a cítí se ztraceni a odtrženi od děje.
    Osobně vidím konec tak, že Catalyst, jehož existence je v předchozím ději předznamenána, je AI vyvinuté na maximální dosažitelnou úroveň a hledá další a poslední možnost evoluce - syntézu s organickou formou života. Všechny civilizace organiků v určitém stádiu vývoje vytvoří AI, a protože jsou velmi rozdílní, neschopni plně pochopit jeden druhého (např. syntetici vidí organiky jako chaos), dochází ke konfliktům mezi nimi a vyhlazením všech organiků - na anglických fórech tento stav nazvali singularita syntetiků. AI, které zůstalo samotné v galaxii, tak má neomezené možnosti k růstu a vývoji. Je možné, že takový osud potkal i Catalysta v jiné galaxii, kde tímto způsobem zanikly veškeré organické formy života. Proto Catalyst vytvořil řešení - reapery - kteří pravidelně "sklízejí" pouze nejpokročilejší civilizace a transformují je do dalších reaperů.
    Ale Crucible, vytvořené organiky a spojené s Citadelou, změní Catalysta, rozšíří jeho možnosti a on shledá svoje řešení jako nefunkční. Crucible mu poskytne možnosti najít jiné řešení.
    Shepard pak může vložit svou důvěru v organický život a zničit/deaktivovat reapery a všechny existující AI, tedy i EDI a Gethy. Citadela a mass relays jsou sice zničeny, ale organický život v galaxii zůstane zachován a časem se může opět vyvinout. Historie se může opakovat a vzniknout jiný "Catalyst", nebo mohou dokázat, že tvrzení o eliminaci jedné formy tou druhou a o Syntéze jako nejvyšším stupni vývoje, není pravdivé a mají možnost vyvíjet se dál vlastní cestou ...
    Při zachování reaperů a mass relays je možností ještě více - současné civilizace včetně syntetických forem života mohou pokračovat ve vývoji. Ale jak ukazuje válka mezi gethy a quariany, kde chybělo velmi málo k vyhlazení celé civilizace, tak výsledek takového vývoje je dost nejistý, stejně tak jako role, jakou mohou sehrát reapeři, kontrolovaní lidskou myslí.
    Poslední možnost - Syntéze - (moje volba) odstraňuje hazardy, které plynou z koexistence současných civilizací a reaperů nebo z Catalystovy teorie o singularitě syntetiků, vytvořením nového, lepšího základu, nové formy života. Zároveň ale otevírá spoustu otázek, např. jak by takový život vypadal, jaké by měl možnosti a cíle ...
    Pokračuje scéna s Normandií unikající před energetickou vlnou. Spousta lidí má problém s tím, jak se dostal někdo z posádky na loď a jak stihli uniknout - třeba proto, že aktivace takového monstra, jakým bylo Crucible + Citadela, nebyla tak rychlá (i když to z animace není zřejmé) a byli nějakým způsobem varováni. To by zároveň mohla být odpověď na další otázku, jak by se část flotily (ono z ní stejně moc nezbylo, technologická převaha Reaperů byla daleko nad síly spojených civilizací) mohla dostat alespoň do blízkosti svých domovských světů. Někdo také měl problém s tím, proč má Catalyst podobu chlapce ze začátku. Imho vzpomínka na chlapce, který zemřel po zásahu Reaperem, představuje Shepardovu touhu něčeho dosáhnout, změnit chod událostí a zároveň i určitou bezmoc učinit tak. Catalyst tak může vidět sám sebe - chce najít lepší řešení, ale bez Crucible, díla tisíců civilizací organiků z mnoha předchozích cyklů, toho není schopen. Spousta lidí se také nemůže smířit s tím, že se nedověděli, co se stalo s konkrétními členy posádky, ale to je absolutně nedůležité. O jednoho krogana víc nebo míň je úplně jedno, když se řeší otázka zachování a formy života v celé galaxii. Ale vzhledem k tomu, jak těžké byly poslední boje (reapeři meli u Země velkou část své armády) a že před vstupem Sheparda do transportního paprsku velí spojenci k ústupu, jsou na místě obavy, že to značný počet spolubojovníků nezvládl. Tentokrát byla suicide mission asi opravdu sebevražedná.
    • Máš tam chybu/y
      1. při každém konci se mass relays zničí. Pokaždé ! Nezáleží jako barvu má ten výbuch.
      Proto to fanoušky možná štve. Protože ano chtěli jsme konec trilogie. Ale né takový kde všechna galaxie upadne do doby temna. Takže je jedno jestli nás vymáltí Reapers nebo zemřem hlady a třeba quariani na infekce atd.
      2. Já měl třeba Garruse na poslední misi a stejně vyleze z normandie ? Blbost.
      3. Catalyst - nikdy neměl šanci si vzít podobu, kterou si Shepard pamatoval. Jestli jo, tak to chce vysvětlení namísto dalších otázek.

Teď asi jen doplňky. Nevím jak ty, ale většina ffandů opravdu se svou crew strávili mraky hodin. Každej čekal na závěr a vhodne rozuzlení. Pravdou je, že konec je stupidní a dává ještě víc a víc otázek. Nehledě na animačku po titulkách.. One more story about Shepard. Dodám, že jestli Shepard přežije nebo ne, mi netrápí. Jako konec to beru. Ale zbytek té omáčky kolem je kde ? Já nechci suchý maso na talíři.

závěrem: "My" bojujeme o záchranu známe galaxie ve 3 dílech. Bojuje se o přežití a vlastne ve finále to přežití je spíš a trest. Tady se spíš rozhodovalo jestli zemřeš by Reaper nebo hladem či infekcí někdě v jungli .. Btw Normadii by mohla uniknout. Ale tvůj poznatek že utekla celá flotila není na místě. Jak totiž Admirál Hackett řekl - potřebujeme chránit crucible... takže oni se na to vyprdli a skočili do mass relay. Ještě perlička.. Mass relay leží za plutem. a oni během 5 minut to stihli z boje ze Země až tam ? Těžko. takže tvoje vysvětelní pěkné.. ale špatné.
    • Tak souhlasim jak v cem ale nektere dalsi veci me osobne nejdou do hlavy 1)me osobne neni jedno ze je o nejakyho Krogana min kdyz ej to clen posadky na kter mi zalezi stejne tka jako na osobe s kterou sem si utvoril romanci a 2)Proc teda Normandy utika? myslim si ze vsichni clenove posadky by se shodli ze radsi zemrou pri pokusu priletet blize ke Crucible a zjistit jestli je Shepard porad na zivu nez utikat a myslim si ze na to meli dost casu chvili byl se Shepardem ve spojeni i Hackett proc ne teda nekdo z posadky Normandy? v ME2 taky Joker priletel dovnitr do Kolektorske lode jen aby je zachranil i kdyz vedel ze to bylo nebezpecny a podle tve loajalnosti si to ani nemusel prezit proc to tak pdoobne neudelali i tady?Ale jasne chapu ze to treba byl zmatek a Joker zacal utikat tesne po tom co polovinu posadky treba vyzvednul.
      • ja si vysvetlujem osud normandy takto: ked shepard omdlel, a ta plosina ho vyniesla k sefovi reaperov tych par minut co spolu kecali mohlo byt kludne par hodin/dni/tyzdnov/mesiacov? Cize ostatny videli ze shepard sa nehlasi, reaperi utocia, krucifix nerobi nic , flotila je roztrhana na kusy, tak usudili ze shepard je mrtvy nepodarilo sa aktivovat krucifix tak zvolili takticky ustup zo zvyskami flotili do ineho systemu - ale bo proste len utekali kade lahsie od zeme, ked ich zasiahla ta vlna a znicila relay zariadenia. alebo to co sa udialo kludne moze byt v spin-offe - DLC :D
      • Tim ze to chapu myslim to ze nekdo by mi to takhle asi rekl i tak si porad myslim ze ta moznost Normandy dostat se blize tam by byla uplne v pohode mozna.
    • A jinak lidem vadí to, že neví, jak dopadly postavy, se kterými strávili 100+ hodin během trilogie a vybudovali si k nim vztah.
    • Hoď si to do spoileru celé.
      • pokud někdo nechce spoilery a klikne na článek "...konec Mass Effect 3" tak pardon, ale asi nemá v hlavě všechno v pořádku :-)
  • Veskoslav
    Já nevím. Hru jsem dojel dneska, jelikož jsem se snažil udělat všechny úkoly (co se mi opět nepovedlo jako u všech dílu předtím, když jsem to hrál poprvé). Tak zachánil jsem jak anorganiky, tak organiky, zemřel jsem pro to, v co jsem věřil, zabil Záhadnho a zničil Cerberus, zabránil totální válce mezi Kvariany a Ghety a umožnil Tali najít domov, uzavřel spojenectví mezi kdysi nenáviděnými rasami, výlečil genogág. Na druhou stranu jsem zničil všechny hmotové přenašeče, zničil Citadelu. Zemřeli mi Anderson, Legion, Miranda při záchraně sestry, Mordin při léčbě a Legion se obětoval, aby jeho rasa mohla žít. Mě se konec líbil. Nevím, jak jinak to ukončit. Rozhodně ne nějakým happyendem, kdy sedí na lavičce starý(á) Shepard s Liarou a kolem běhá parta malých, sladkých, modrých Asariek:)Já jiný konec nechci a na to, že hru si koupilo tak 20-30 krát více lidí je číslo na petici naprosto mimo:)Ale chápu, že někteří by chtěli vysvětlení, co bylo dál a co se všechno stalo. Chtěli by zíběry na jásající lidi (no nevím, ale po těžké bitvě a válce bych rozhodně neskákal radostí, množná pohlédl na oblohu a usmál se, že jsem to přežil) ala Star Wars. Chtěli by vedět, co se stalo s Repaery, pokud je nezničili, chtěli by vedět, co se stalo s aliancí ras a se samotnou Aliancí, chtěli by vědět, jaký důsledek měl geofág. Ale ruku na srrdce, to by na to človk potřeboval další díl:-D Já peněz nelituji a u hodnocení 9/10 zůstanu a to i přesto, že se mnohým konec nelíbí. Ale nemyslím si, že by si hra zasloužil a 0-20%, jak někteří ze zlosti dávali.
    • smejki
      genogág, to je nádherný překlep *15*
    • Dejv
      Jak jinak ukončit? :) přečti si ten návrh co jsem postoval o pár příspěvků dál. Prostě Fuck U konec, protože to co Shepard udělal na konci by muj Shepard nikdy neudělal, ten by dal rozkaz full speed ahead! A rozdrtil by Reapery v boji, protože za sebou měl celou galactickou společnost....
      • Veskoslav
        Četl jsem:)Zajímavé a po pravdě u spousty her bych osobně měni konce, protože mi přišly piomé. Ale že ych kvůli tomu psal petice:)
    • Nejde tu o to, jestli je konec dobrý nebo ne a kdo umře či ne.
      Jde tu o to, že na konci spousta věcí z předchozích dílů přestane dávat smysl a hlavně že vím po závěrečné animaci vcelku prd o tom, co se komu stalo.
      A to si takováto série, kde si budujete vztahy s přáteli a potažmo civilizacemi a konáte spousty zásadních akcí prostě nezaslouží.
      Takovou pidi animačku na konci bych čekal u her typu Quake či Doom, ale ne u RPG ságy.
      • Veskoslav
        A tak u mě se dost věci vysvětlilo. Od Kroganů až po Rashi. Ano je tam pár otazníků, ale u které hry ne?
        • Ty víš co se na konci stalo s Rachni nebo Kragny? Nevíš.
          Víš jen co se stalo s Krogany předtím, než jste zautočili na reapery,ale co s nimi potom co jsi zmáčnul tlačítko není nikde řešeno.
          Nevíš po závěrečné animaci nic o žádné rase včetně lidí.
    • Umaroth
      jo ja taky nechtel happyend (cekal sem ho a neprisel, coz je dobry zvrat), ty 3 konce byly dobre, jen nechapu ze pokud prubeh 1&2 (pokuds importoval) mel vliv na celou hru, tak proc je konec linearni ve 3 smerech. Ta moznost REFUSE a koukat jak to dopadne, dle toho jak si ve vsech 3 hrach rozhodoval a jak velke sily jsi nashromazdil, ta tam chybi a byla by nejlepsí. A taky me dejove nastavlo ze nerekli jak to dopadlo s tvýma parťákama a znamýma.....to zustalo otevřené a plné otázek , co Garrus, Javik, James, Wrex, Grunt, Miranda, Ashley (moje romance, zustal jsem jjí přez druhý díl věrný), Liara, Tali.....Nesmyslně vybuchujcí mass relay... ALe i tak, kdyz se nad urcityma cernyma drama v deji nezamyslim, proste tyto otázky vytěsním a beru to tak jak je mi podáno.....tak Pocit super za 95%
    • De spiš o to, že všechny 3 konce jsou prakticky stejné jen to video má jiný barevný nádech.
      Navic, proč sakra Normandy vletěla do Mass Relay, když bojovala u planety země?
      Plus celková závěrečná bitva je nemastná neslaná, v žádném případě nedosahuje kvalit minulého dílu, stejně jako celý příběh.

Po tom jakou tomu dělali reklamu a tvrdili že všechno bude mnohem lepší než ME2, že na tom pracovalo x-krát víc lidí atd. atd. je to celkem zklamání. Furt je to super hra, ale oproti minulému dílu prostě krok zpět.

ME2>ME3>ME1
      • Veskoslav
        Pro mě osobn je každý díl jiný a radši je nesrovnávám, protože každý mi nabídl trochu odlišnou zábavu a trochu jinak mi dal zabrat. Ale je pravda, že tento typ konců může být nešťastný, ale zase jak jinak to ukončit? Jenom by mě zajímalo, co se stane, když jsem zachránil základnu Cerberusu, jestli to má nějaký nový vliv:)
        • Ja chci konec, kdy pomoci té zbraně rozsekam Reapery na mraky.

Ale klidně bych se i spokojil se současnými volbami, jenže konečná animace každého konce je naprosto stejná!!! Jen je to jadnou načervenalé, podruhé namodralé, jednou Joker vyleze z normandy jako člověk, podruhé má jeho kůže texturu mikročipů. Animace kdy se mass relay propojují přes celou galaxii je tam naprosto vždy, jen v jiné barvě. Ale hlavně, nedává to skoro žádný smysl.
          • Veskoslav
            Tak já jsem Mass Relay pochopil, že byla vytvořena jako brány, které jsou mezi sebou propojené a pomocí "klíče" Citadely jsou fungující stroje. Tudíž když je zničena Citadela, ony jsou zničeny taky. Ale osobně bych si taky chtěl pár Reaperů sestřelit než půjdu do pekla. Ale myslím si, že podle vybuchujících lodí, co jsem viděl z Citadely, toho moc z flotily nezbylo:-D

P.S. Jsem rád, že u mě Joker má ty "čipy", už kvůli EDI, navíc jsem se o to symbiózu snažil už ve 2. díle.
            • To je super že jsi to tak pochopil :) A každý kdo je spokojen nechť spokojen zůstane, já to nikomu neberu.

Jen mi to prostě přijde, že celký konec je rychlokvaška. Čekal jsem něco mnohem většího, "minimálně" ve stylu ME2 kde se zapojí celá posádka, nějaký bossfight a "logické" rozuzlení příběhu, odpovědi na určité otázky které nepokládají další otázky ani WTF momenty - proč sakra byla Normandy někde u mass relay, když se u země bojovalo, jak by se asi dostaly ostatní rasy domů, když by bylo mass relay zničeno a flotily všech ras uvězněny na zemi, co to trapné vysvětlení proč nás přišli zničit, kdo je vlastně catalyst?

Vypadá to, jakoby prostě BioWare došel čas a celý smysluplný konec zrušili, strčili tam ducha s nelogickým vysvětlením, vytvořili jedno video které prohnali 3x barevným filtrem a šlus.

Možná by bylo lepší, kdyby ten celý závěr byl CGI video s jedním koncem, ale ať to proboha dává smysl.

Vzhledem k těm peticím a diskuzím ohledně konce ME3 se to asi nedává smysl většině lidí.
  • tak sem byl prave na novinarskejch strankach kde bylo i neco o mass effectu a prej budou dalsi dily ale uz ne se shepardem coz me dost nastvalo protoze nechci hrat za jinou postavu nez za sheparda uz sem si zvyk na nej a na ty lidi kolem neho prej ze chtej splnit prani fanousku a zatim sem nevidel nikoho kdo by neco takovyho co oni rikaj napsal jestly to bude od znova kdyz se tahle trilogie ukonci treba za nakyho thomase tak na hru definitivne kaslu udelali chybu podle me a velkou. *13* *13*
  • to uz je chore, nech to ludia beru tak ako to je, popripade nejakym modom si vytvorit vlastny zaver, nie davat poziadavky ako ta ktora hra ma koncit..nie dost ze uz teraz su hry cisty mainstream, po tych peticiach to bude mat uroven ako drislak alebo michal david
    • No promiň, ale čekal jsem epický konec, vždyť skončila trilogie. Jediné co jsem dostal po dohrání ME3, je spousta otázek typu: "co se to kua vlastně stalo? Kdo bylo to děcko ve snech a jakou mělo úlohu? Na co jsem budoval tak obrovskou armádu? Proč mise na zemi trvala jen hodinu? Proč pořád nevíme, jak vypadají quariani pod maskou ?" A tak bych mohl pokračovat ještě hodně dlouho...
    • Ovce a mluví?
      • som ta nahlasil, lebo si sa znizil k osobnemu utoku, som zvedavy co s tym admin urobi :)
        • Cypri
          Bejt admin dám ban oběma. Jemu za napadání druhé osoby a tobě za práskání za maličkosti - jen tak výchovně + for fun.
    • "There are many different endings. We wouldn’t do it any other way. How could you go through all three campaigns playing as your Shepard and then be forced into a bespoke ending that everyone gets? "

"Whether you're happy or angry at the ending, know this: it is an ending. BioWare will not do a "Lost" and leave fans with more questions than answers after finishing the game.."

"A lot of the satisfaction comes out of the choices you've made. When a story concludes a certain way, the way it concluded was in part because of the choices you made. And that kind of ups the replayability."

Tohle řikal Mike Gamble než to vyšlo. Fakt mi přijde, že tahle petice spíš chce, aby Bioware dodalo to co slíbilo a na což se všichni právem těšili... Kdyby nic takovýho netvrdili tak ti řučim za to, že by si stěžovalo jen mizivý procento lidí.
      • Aha, takze co slovo, to lez. Cim to, ze mne to u Bioware/EA uz vubec neprekvapuje? Ale jestli beres to, ze vyber 3 barev explozi na konci se rovna vlkemu vyberu, ktery zhodnoti vsechna tva rozhodnuti.... Jak by rekl mistr Joda, zajimava mysl biodrona je.
      • zatial sa stazovalo len x tisic ludi, co je mizive percento, ci nie?
  • Podle mě už maj autoři další konce hotové, ale vydají je za prachy jako DLC. Jestli to tak bude, pak s hrou končím, jde jim jen o to vydat nedokončenou hru a pak rýžovat na lidech. Jestli to tak nebude tak jim dlužím omluvu *10*
  • osobne som to este nedohral, takze neviem o co presne ide. Rozhodne sa, ale desim konca hry, ktory vyznie ako v DEUS EX Human Revolution. Tam som bol zo vsetkych koncov vydatne sklamany. Je to nieco podobne?...prosim nespoilerovat...len prirovnat
    • No v porovnání s ME je konec Deus Ex trhák ;)
    • Něco takového akorát mnohem horší *15*. Navíc se konce moc od sebe neliší.
  • Veskoslav
    Ale tak co. Ke hře se stejně zase vrátím. Chci zachránit Mirandu, přeříznout Tali, zjistit, jaký má vliv zachráněná stanice Collectorů atd..
    • Takovýhle vliv:
      http://www.ign.com/wikis/mass-effect-3/Endings
    • Jo ta zachráněná základna kolektorů mě taky zajímá...asi u záhadnýho doma nebude rozebranej human reaper ale bude vcelku :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit