Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Novinky pěkné, jen na nich ještě zapracovat. Přesto to ani zdaleka neodpovídá ceně 1300 Kč. Pro hráče bylo přízivnější vydat každý rok DLC s cenou okolo 400-500. A jednou za 5 let vydat normální komplet pořádně předělaný dle vývoje technologií. Bohužel pro EA je toto samozřejmě nevýhodné. To samé platí u série FIFA.
    • Zábava na rok za 1300 je hodně? kolik utratíte za pivo v hospodě? To je přece také pořád stejné a jedinou novinkou za posledních několik let je tam grep a citron :))
    • to zase pozor.. akorat to ma EA spocitane..
      tam kde drive nebyly DLC, ted jsou jich mraky..
      a tam kde by mohly byt, proste dal vydavaj krabicovku za plnou cenu kazdej rok.. lidi jim to zerou *15*
  • bohuzial, najdolezitejsiu zmenu neurobili....a to je zmena zariadeni, na ktore NHL vyjde....ak by to vyslo aj na PC, bol by som prvy, kto by to predobjednal :)
  • mno tu 13 uz nebudu ani stahovat... to vypada naprosto stejne jak 2012 *15*
  • A nenapadne je konečně udělat port i pro PC?

Ach jo... *13*
    • Ne každej má na pc gamepad s analogem. Systém ovládání hráče a hokejky je dělanej právě na něj, jak bys to pak chtěl hrát na klávesnici? A to že když si chci koupit hokej tak si dokoupim i gamepad neni moc snadný
      • A to, že když si chci koupit hokej, tak musím koupit i konzoli je snadnější?
      • A proč to v dřívějších ročnících (95-09) bylo možné hrát na klávesnici? Najednou by to nemělo jít? Scestná myšlenka...
        • Nejspíš proto ze tam nebyl skill stick!!! (Práva analogova packa)
    • Né, to vůbec. PCkáři jsou přece hrozní piráti. Oni jsou vždycky ti zlý. *16*
  • NHL se vyplatí koupit vážně tak jednou za pět let. Tohle totiž vypadá na drobné detaily naprosto stejně jako 12.
    • Hank90
      až na drobné detaily to vyzerá ako nhl 2006
      • zdeeneek
        Dalsi "hrac" kterej hraje nhl na youtubu ? *1*
      • *1* tak to pak jo
    • No prave letos bych rekl, ze se investice vyplati i pro lidi z 12kou. To predelane brusleni tomu evidentne absolutne prekope gameplay, kdy napr. obrance, ktery se rozjede od utocne modre nedojede utocnika, ktery se rozjel z vlastniho obraneho pasma, protoze nenabere stejnou rychlost. Presne ten realistictejsi feeling z brusleni a celkoveho gameplaye mi v NHL od EA chybel a podle tohohle gameplay videa se ho konecne dockam.
    • :D:D:D:D:d

takovy chytraky zboznuju :) Brusleni je uplne nove !!!! doporucuju ti to zahrat si casteji nez jednou za 5 let a nedivat se jen na videa a pak rozumovat .)

Ja se moc tesim ! A vsichni kdo to hrajou, potazmo vischni kteri vidi progress okamzite urcite taky .)
      • a dál? dál už nic viď...od animací po komentátora je to minulej ročník....podle mě v tý hratelnosti nebude takovej rozdíl abych si hned po 12. koupil tenhle díl
        • no to ja zase jo :)

chtel bys aby od minule sezony pridaly sukynky ? :)

Hele ceodecek vyjde 50 bez jedine zmeny, tady vidim progres uz od NHL 08 (hra u mantinelu atd...) nevim, tady mi tahle kritika neprijde opravdu k veci.

Sezonu nhl 12 jsem dohral pred par tejdnama a tohle me laka uz od pohledu.... protoze presne v tom jsem naky vylepseni chtel :) Nebudu ti do toho kecat, ale takhle to vidim ja.
          • jak jsem psal víš, nekomentuju to tady protože chci v každém ročníků víc změn *1*
          • *přidali (oni) sukénky :P
        • A co čekáš? myslíš že každej rok bude kompletně předělanej celeje engine? Proč měnit něco co zatím funguje, stačí jen přidat nebo upravit pár věcí ( vtomhle případě bruslení atd.) a je to, nemůžes čekat každej rok úplně jinou hru
          • omg a já něco takovýho napsal? Já napsal, že se to prostě nevyplatí kupovat každej rok *1*
            • komu, tobě nebo celému světu? kdo má rád hokej a rád si ho zahraje, tak se mu to rozhodně vyplatí...
  • Už to konečně začíná vypadat jako bruslení, a né jen takové bezduché točení kolem své osy
  • Chapu, ze cetnost pouziti toho backskatingu v ukazce je dana tim, ze proste snazi prezentovat ten prvek, ale pusobilo to dost divne. Snad ve finalni verzi nebude tenhle styl prilis overpowered, protoze hlaska "you'll be able to backskate anytime with a puck" me trosku vydesila.
    • Tak ten backskating de provozovat i ve 12ce, minimalne si tak muzes s bekem zajet za branu.
    • Musíš uznat že ten backskating s tim obráncem za branku, že to vypadalo dost dobře.

Na PC bych za to zaplatil klidně 1500, jestli si někdy pořídim konzoli, tak tohle bude první hra co kupuju.
      • Já hrál spoustu hokejů na PC a bylo mi vždycky líto, že ta série na PC nevychází. Jednou v zimě jsem dostal strašnou chuť si zahrát a tak jsem si koupil XBOX s NHL11. Když jsem to přitáhl domů, spadla mi čelist, jaký to byl rozdíl v porovnání s tím, co bylo na PC. A ač jsem váhal, koupil jsem si i NHL12 a tenhle rok do toho jdu zase. Jinou hru na XBOX nemám, hraji radši na PC, ale hokej je hokej ...
        • zdeeneek
          Prepiste dejiny - PC hrac napsal, ze konzole neni na h*vno *4*
          • Tak je přepište dvakrát. PCčka mám snad odjakživa a teď k tomu Xbox kvůli Forze a NHL 13. Nevím proč to musí všichni kastovat. Jen mi z toho videa přijde, že ten puk mají na hokejce snad nalepený. Tak snad v reálu budu mít lepší pocit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit