Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    Já jsem nadšený! Assetto Corsu jezdím neúměrně nejvíce a na nové GTR od Sectoru (co jede taky na UE4) jsem taky velmi zvědavý.
    Ale že se připojí Kunos s něčím takovým tak rychle jsem nečekal a jsem velmi mile překvapen :)
    To že je to zaměřeno na konkrétní kategorii GT3 (což se online stejně jezdí tak nějak nejvíce) je taky skvělé. O to by to mělo být vypiplanější v detailech (hlavně mimo auta a tratě samotné).
    No a zkloubená fyzika od kumštýřů v enginu zvládajícím den/noc/déšť, sen každého virtuálního závodníka. 2018 bude rozhodně závodně zajímavý!
  • Hanzales
    Měnění linearity, nebo "speed sensitivity" je podle mně spíše akorát blbnutí se sama sebe a odnaučování se správnému ovládání a pochopení toho co auto dělá a dělat má.
    Je to spíše berlička pro volanty co více než 270 stupňů neumí, ale s autem (ne formulí) a volantem s dnes už klasikou 900 stupňů si to záměrně mrvit asi není úplně to pravé ořechové.
  • Rozsah volantu si můžeš nastavit. Já si taky dám občas třeba jen 270 stupňů (s nelineární rotací), protože to auto prostě rychleji reaguje, ale je to v podstatě "cheatování". A co se týče pedálů, tam potřebuješ co nejcitlivější dávkování (zejm. co se týče plynu).
    A vůbec, já hraju simulátory hlavně kvůli "imersi", tedy atmosféře, a s gamepadem by mě to vůbec nebavilo.
  • Hele, Assetto je takovej top, jen škoda toho obsahu. Ale mají víc aut a tratí by devs než rF2 což Assettko prostě řadí před rF2 - i když tam je dynamický počasí a den/noc.

pCARS2 jasná simkáda - o tom ani potom, ale rozhodně je to zábavnější díl než jejich první dílo.

Assetto Corsa Competezioni se tedy stává must have závodním simulátorem na PC, už aby to bylo v EA.
  • v tom případě si přímo protiřečíš, co s takovými
  • Chlapci, já narozdíl od vás mám 28 let naježdíno, ale bavíme se o počítačové hře. Sebelepší simulátor nerovná se jízda autem, což sami víte pokud nekecáte a neteče vám ještě mlíko po bradě. Sám v simulátorech upřednostňuju volant, ale xbox elite ovladač, kde si dáte větší páčky pro citlivost je lepší pokud chcete vyhrávat a hrát to jako hru, ne "simulátor" obzvlášť když v tom hákujete.
    To co hrajete není simulátor tohle je simulátor:
    https://www.youtube.com/watch?v=hQLF06rwzVE
    Osobně nemám ale zkoušel jsem u kamaráda v Německu něco podobnýho, lepšího ale už nevím název. To je teprv simulace ne jenom kroucení volantem a zpětná vazba jen ve vibracích.
  • to se pak člověk diví, proč se do všech aut neinsatlují páčky s 0,5 cm rozsahem místo volantů, ale můžeš zkusit takové auto navrhnout, třeba to bude světová senzace *4*
  • a jsi si jistý, že u toho půl centimetru páčkou dosáhneš stejné přesnosti a preciznosti, jak u 360° volantu?
  • Pocit realističnosti je u simulátorů snad to nejpodstatnější, proto se tomu říká simulace *1*
  • Hraju na gamepadu leta zatím všechny závodní simulace a dá se to v pohodě...Jasně,že na někoho s volantem,který to hraje denně několik hodin nemám,ale mám to jako zábavu a tak mi to vyhovuje... *4*
  • No hral jsem Assetto na PS4. To, ze to vydaji v srpnu a jeste v v kvetnu nasledujiciho roku chybely privatni online lobby, to je neco neskutecneho. Jizdni model byl fajn, ale menu, moznosti, obsah, to bylo trestuhodne. Jizdni model byl vlastne jediny duvod, proc si to na knzoli koupit. Ano, na PC jsou mody, ktere mohou spoustu nedostatku doladit, ale to, co predvedli italove na konzolich, to je fraska. Uplne nejvic me pobavil tehdy launch trailer, ve kterem byl Red Bull Ring, Ferrari GT3....pak jsme v den vydani zapnuli hru a zjistili jsme, ze polovina toho, co byla v traileru, tak je v DLC. Ta hra mela tak malo trati, tak malo vseho a jeste cast obsahu vylozene utrhli a nechali si za nej zaplatit zvlast formou DLC (vsechno tam bylo od prvniho dne, jen zamcene a zaplat, blbecku). Project CARS 2 ale trpi taky mnoha nedostatky. Softy na GT3kach nefungujou ani po nejnovejsim patchi, nekomu po patchi nesla ani hrat hra, provozni okno pneumatik je okolo 120 stupnu, coz je moc i na F1, limity trate jsou az trapne (clovek vyjede do pisku, ztrati tam 5 vterin, vrati se na trat a hra mu oznami, ze si to zkratil a ze musi zpomalit). Kazdopadne co hraje do karet PC2 je obsah, maji hromadu trati, system pocasi (kterej je teda taky divnej, kdyz muze v lete pri 35 stupnich v Dubaji padat snih), ale jo, beru. Kazdopadne uz od prvniho dilu kazdy patch, ktery ma neco opravit, tak dodrbe 100 jinych veci a pak se mesic ceka na dalsi, ktery podela zas neco jinyho. Stale stejny pribeh. Maji takovy potencial udelat mega hru a bugama to vsechno zmari.
  • před pát lety jsem četl, že asseto corsa nebude nikdy dodělaná, protože cílem je přiblížit se co nejvíce realitě. že updaty budou stále a dlc budou platit vývoj. a teď vytáhnou další díl...
  • Hovořit o tom, že minimálně u Project Cars je volant nutností, je přehnané. U AC nemohu soudit, jelikož ji nevlastním, ale PC mám a pořád hraji a když se člověk podívá na rekordní časy, tak minimálně třetina je s gamepadem. Sám to hraji na gamepadu a hraje se to dobře. I autorovi doporučuji, aby se minimálně Project Cars nebál a šel do toho, jelikož lze hra dobře nastavit a je přívětivá i pro začátečníky a přesto zůstane dobrý zážitek z jízdy, kterou jsem třeba u poslední Forzy neměl a bylo to pro mě velké zklamání, jelikož to má blíž k NFS než závodnímu simulátoru. Pohybuje se to někde mezi, ale kompromis v tomhle případě není vůbec ale vůbec dobrý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit