Přejít na výpis diskuzí
Phil Fish ruší Fez 2 a odchází z herního průmyslu
29.7.2013 | Aleš Smutný
95 příspěvků
-
Každej doopravdy úspěšnej člověk je svým způsobem blázen (http://youtu.be/8rwsuXHA7RA) .. Fishe i přes jeho "stav" mám rád. S tímhle taky souhlasím (http://i.imgur.com/lMfooAh.png) a chápu, že ten útok ze strany komunity musí být neúnosnej, ale pokud nemám hroší kůži, tak budu mít twitter celou dobu soukromej a pojedu si jen to svoje a přečtu si jen dojmy a recenze dílka, které udělám.
-
Phil se nevybíravě vyjadřoval pouze k urážkám a osobním útokům.
-
Skoda, FEZ byl paradni - hratelnost, hudba i grafika, a po dlouhe dobe jsem musel vzit do ruky papir a tuzku *4*
-
Blow a Fish neměli povinnost se ke spekulacím vyjadřovat. Jako kdyby Microsoft indie vývojářům sděloval své plány jako prvním.
-
kdyby lidi nadávali i na to, že moje hra stojí deset dolarů a že je to moc, taky bych je poslal do (tam kam slunce nesvítí :) ). co chceš prosímtě takovým potenciálním hráčům říct? to nejsou potenciální hráči... ano, v nejlepším případě takové "inteligentní" příspěvky ignorovat, ale holt někteří lidé se rádi podělí o svůj názor a řeknou ho veřejně. a další lidé si v tom holt najdou zase to, co chtějí (jako teď ty) a pak je z toho pouze boj jednoho člověka proti kvantu lidí... a tak to prostě je a tohle nikdy už nezměníš... lidi na internetu mají navážení se do druhých jako formu zábavy, to je taková vymoženost internetového věku...
-
Solidní psychouš
-
jo, ale tihle lidi, tim nemyslim jen phila fishe, ale jakoukoli vyrazdnou internetovou osobnost, si schytavaji trochu horsi veci, nez vetsina lidi. kolikrat se ti stalo, ze nekdo vytrhnul z regulerni diskuze par vet z kontextu s cilem te ocernit? dokonce i kdyz si jim puvodne chtel pomoc. navic jsou s ocernenim uspesni. a pak te jeste stejnym zpusobem prezentuji i novinari. vyhruzky smrti odfiltrujes, protoze jsou to typicky uhroviti teenageri (viz utoky na designera black ops 2). jenze v situaci, kdyz te lidi se kteryma potrebujes pracovat okamzite vidi negativne, tak mas problem.
-
Ve slově pisálek se píše jedno S, takhle to vypadá, že si chtěl udělat ten trapnej fórek se slovem piss, k tomu by ses ale určitě nesnížil
-
Ja nevim. Nemaji vsichni hrosi kuzi. A zrovna hry jsou odvetvi, ktere nenavisti primo preteka. Hraci nenavidi vydavatele. Vzdavatele nenavidi vyvojare. Pissalci nenavidi ctenare, hry, vydavatele, sami sebe. Hrac nenavidi hrace...se pak neni cemu divit, ze k takovym odchodum nedochazi casteji. Viz treba doktori z Bioware, kteri neunesli hate za konec ME3...
-
mozno to je magor, ale kazdy sme nejaky, niekto magor viac niekto menej. geny si nevyberas...
-
Moc jsem to nesledoval, ale pokud si vybavuju, tak sam neoplyva zrovna slusnym vystupovanim a vuci potencialnim hracum se vyjadroval dost nevybirave (a cert vem chovani k mediim, k zakaznikum se sproste chovat nema).
-
Sexisto? Jak to? *15*
-
"Za chlapa má mluvit jeho práce a činy a ne to co někde nakecá."
I ty sexisto! Upálit!!!1
*15* -
Samozřejmě, že jsem se někdy v diskusích i hádal jako malý děcko, ale to neni stejný, hádat se v kruhu pár lidí a hádat se, když tu hádku sledují pak média a tisíce lidí. Já třeba o sobě vim, že bych taky měl problémy tohohle typu, že by se mě dotýkaly takhle veřejný urážky a nasazování a štvalo by mě to. A proto bych nic takovýho nedělal. Má si dělat ty svoje hry, který umí dobře a má na to talent a nepouštět se do takovejch ptákovin. Za chlapa má mluvit jeho práce a činy a ne to co někde nakecá a koho pouráží.
-
každý člověk je ve finále labilní, vždy záleží na situaci... jen si to někteří nechtějí přiznat...
edit: chceš říct, že ty ses tu nikdy nehádal v diskuzi jak malý děcko? :D -
A jak podle tebe vypadá labilní člověk? Podle mě přesně takhle, ať už si to odůvodníš jakkoli. Dy't je to uplně vidět i v tomhle, hádá se jak děcko s nějakejma lidma na twitteru a pak je uraženej a hraje divadlo, že už nic dělat nebude a odchází z herního průmyslu. To uplně přesně odpovídá i tomu, co bylo vidět ve filmu. A neřekl jsem, že neni inteligentní, ale viditelně má nějaký problémy, asi malý sebevědomí a komplexy, a takový lidi se nemaj pouštět do veřejnýho vystupování, když se jich pak všechno dotýká...
-
Marcus se pouští do kde koho a v tomto případě celkem oprávněně.
-
Jak pise Robotron, pokud se zacli vyjadrovat ke vsemu, tak museli pocitat s nasledky. Byt slavnej a znamej spolu nese i vedlejsi efekty
-
předpokládám, že fishe osobně neznáš (ani já ne), přestože v tom filmu působil trochu jako magor, na druhé straně se ukázalo i to, že je inteligentní a na PAXu se choval podle mě zcela normálně a to tam měl s tou verzí hry celkem problémy... v takové situaci by se nepříčetný člověk choval jinak. proto mi to u něj spíš přijde jako póza... co se týče toho, kdy řekl, že se zabije... těžko říct, jestli to myslel vážně. tři roky dělal na jedný hře, obětoval do toho všechno a že by to nakonec neměl dokončit? namachrovaná odpověď tvýho stylu, že by si z toho nic nedělal, by tam opravdu nedávala smysl... takhle tomu dal váhu, že je to pro něj to nejdůležitější na světě... podle mě je tohle typický případ, kdy internet a lidé na něm zkreslí vnímání o nějakým člověku...
-
Tak snad to ten picmund nemyslel vazne ne ? :D