Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osobně si myslím, že příští generace konzolí se rozdělí na dvě části. Jedna bude prostě vylepšená současná generace (tzn. framebuffer konečně skutečně bude full hd, bude mít mechaniku na blu-ray média) a druhá větev půjde cestou streamování. Osobvně tipuji, že PlayStation půjde první cestou a Xbox druhou.
  • Proč by je potřebovali? No třeba proto, že lidi budou dál chtít přehrávat svoje staré hry, DVD filmy, Blu-Ray filmy atd, navíc ve spoustě zemích ani tou dobou nebude kvalitní ADSL, jestli vůbec. Za to jim myslím stále bude stát, aby mechaniku v příští generaci konzolí nevynechávali. Důvodů by se možná našlo i více. Mě osobně by mechanika určitě chyběla.
    • "lidi budou dál chtít přehrávat svoje staré hry, DVD filmy," To je pravda. Filmy a hry starsiho data vydani dokazi velmi dobre pokorit nove tituly. Dokonce mohu rict ze u maleho synovce maji vetsi uspech prave stare pecky nez cokoli z poslednich dvou let. Myslim ze studia jsou si toho vedoma ,ale musi prodavat. Jinak chcipnou. Proto tak tlaci na ciste digitalni distribuci.
  • Mě by to teda rozhodně vyhovovalo víc, než aby se mi doma prášílo na desítky DVD/BR atd., který nakonec stějně vyhodím... Záleží samozřejmě na internetové síti a její rychlosti, ale už dnes se dá běžně sehnat velmi rychlé připojení a do budoucna bych v tom problém rozhodně neviděl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit