Přejít na výpis diskuzí
PhysX efekty se chlubí i Warframe, a opět to vypadá divně
20.3.2013 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
Do všeho to serou, a kdo nemá nVidii, tak si to nemůže pomalu ani zapnout...
Navíc mi to nějak ohromný nepřijde, dělá tu hru nepřehlednou, a ne všude se to hodí... -
Ten efekt vypadá v obou zmíněných hrách stejně, usuzuji, že to bude nějaký nástroj, který to tam prostě šoupne a mají grafiku hotovou, tohle mi nepřijde pokročilé, ale spíše amatérské po stránce vývojářské
-
PhysX je to poslední, co by mi na ukázce vadilo.
-
Podle mě je physx jen přežívajicí dinosaurus který ani neukázal svou sílu. Můj názor je buď physx pro obě stáje (zelený i rudý), a nebo používat fyziku pod dx11 (openCL), koneckonců budou nastupovat nové konzole které snad dx11 budou používat.
-
-
zaujimalo by ma ci vies ze physx bude bezat aj na ps4. asi nie ze jo?
a skus si zistit ktory fyzikalny engine je v sucasnosti najpouzivanejsi a to o riadny kus. skus si to zistit... budes prevapeny. -
-
nejdříve si přečti co jsem napsal a pak komentuj, ano
p.s.: je jedno jaký fyzikální engine vede, a ps4 bude jenom podporovat physx, je jasné že zázraky to asi nebudou když hardware je od amd.
-
-
souhlas *3*
-
-
Hloupe socky zavidi PhysX a nadavaji jak je to trapne a zbytecne.. Jo jo zavist je tezka nemoc. nVidia = no.1 *5* AMD je pro socky nebo pro tupce kreri radi uvadeji hlasku pomer cena/vykon/spotreba :D :D :D LOOOOOL. Rakovina na vsechny AMD zavistivce!! DMFD *16*
-
-
a socky říkáš? SAPPHIRE HD 7970 VAPOR-X OC ...s DPH 14 719 Kč
-
-
S jeho názorem sice nesouhlasim, ale běž si mastit ego někam jinam. *7*
-
-
já má GF 9600 gt 512 ram ddr3 *1* *1* ..stím si toho moc mastit nemůžu chytračku *5*
-
-
-
2560 x 1600 zkus v tomhle rozlišení na 3 monitorech rozběhnout nákou hru na Nhnědii...že to nejde?...správně a to proto že Nhnědie nemá realnej výkon její výkony v hrách jsou dány protekcí s ovladačema (Nhnědia loby) *1* ...ano v testech a malých rozlišení bez vyhlazovaní v hrách jako by vedou, ale to je dáno tím psáno výše .. *5*
-
Máš pravdu závidíme... každý měsíc co nová hra to s PhysX(Warframe taková AAA pecka- nVidia se zas vytáhla) a navíc nVidia výborně optimalizuje,čili s kartou na úrovní 640SE není problém rozjet PhysX na max.
-
-
pobavilo :D
-
-
lol, ty si spad ze zidle na hlavu? physx se dapouzit i na amd kartach jen stim rozdilem ze se fyzika pocita prez cpu
-
-
OMG hm ale ne ve full parádě. radši nic nepis když tomu vůbec nerozumis. a pro své dobro si o tom vyhledej nejaký materiály ať příště nejsi za nooba.
-
-
no noob si ty, je jasný že pokuď chceš si užít veškerou parádu physx na amd musíš mít silný cpu, já jen konstatoval fakt že je to možné, a zajímalo by mě co tím myslíš ve full parádě, protože ve většině hrách které využívají physX je buď off, medium a nebo high.
-
-
-
Ty si komediant ! Běž do pořadu Nastojáka a přečti tam nahlas co jsi napsal. Zaručeně pobavíš .
-
-
Pane Poláčku, příště si po sobě článek alespoň jednou (ve vašem případě raději vícekrát) přečtěte. Nebo se jedná o nějaký novodobý umělecký směr?
-
PhysX = Více hovadin.
Doufám jsem, že možnosti PhysX budou lépe využiti jako ničení překážek betonu atd...
Ale tohle? Je to hnusné, nepřehledné a na nic.
- Dobrý nástroj který je blbě použit.
- Anebo se to zase moc přežene: http://www.geek.com/articles/games/rope-physics-is-killing-the-framerate-in-crysis-3-20130226/ -
Když udělají, aby se látky hýbaly atd, tak je to pěkný, ale smysl tohohle ohňostroje nějak nechápu. *15*
-
Jde jen o efekt, ale relk bych, ze je libeznejsi nez puvodni verze. Problem je, jak megalomasky a prepalene je pouzitej. Trochu skromnosti v jeho uplatnovani by neuskodilo.
-
PhysX technologie zatím hry, za ta léta, co existuje, nikam dál příliš neposunula. Ani herně, ani vizuálně. O 3D technologii platí to samé - 3D nikam neposouvá??? Sorry ale rozdíl mezi hraním ve 2D a 3D je fakt obrovký rozdíl!!! Běžte si plkat kraviny někam na blog. Tohle je ubohé. Jako chápu že ten efekt jisker je věc vkusu. Ale říkat o fyzice ve hrách a 3D že není k ničemu je opravdu jen osobní názor nepatřící na profesionální webo o hrích. Čtu vás často ale tohle prosím ne.. Děkuji *11*
-
-
žádné 3D zobrazení her není!!! To jen stereoskopický 3Defekt, naprosto k ničemu krom bolení hlavy je to dobré akorát tak na 15minutovou předváděčku, ale ne na odpolední hraní a hrát celej den ve 3D to je tak na inzerát: "Vyměním nabušenou sestavu s 3D monitorem za zdravé oči..."
-
-
To máte asi nějakou skrytou oční vadu . 3D TV mám skoro rok a v dobrých světelných podmínkách není absolutně problém. A hlava mě nebolela nikdy. Občas přestávku to chce ale to platí u her obecně.. 15 minut je rozhodně a dá se dát film v kuse..
-
-
Môžem reagovať, že 3D efekt škodí veľmi očiam. A veľa ľudí začne bolieť hlava práve po tých 15 minútach. Takže nemá žiadnu očnú vadu.
-
-
-
Mluvíme zde o 3D zobrazení, ne že se hra odehrává v 3D prostoru...
-
-
Tak sem to taky myslel... :-)
-
-