Přejít na výpis diskuzí
Pillars of Eternity se pokusí navázat na Baldur's Gate a Icewind Dale na konci března
14.1.2015 | Petr Poláček
73 příspěvků
-
istá kúpa....Obsidian je moje naj RPG štúdio *14*
-
-
Nebyls nedávno consolefag?
-
heretik, mal si to backnut na kickstarteri
-
-
V této hře překousnu i tu angličtinu *3*
-
https://www.youtube.com/watch?v=Hk36b_zGbQI eq
-
Drzim vsechny palce, snad to nedopadne jak Wasteland.
-
To to letí, březen vypadá na parádní herní měsíc.
-
-
Je to za pár, akorát neni jistý, že se toho dožiju. Na konci ledna vychází HoM&M3 HD. Přichází čas oteklých očí. *15*
-
-
Na konci března? Tak to vypadá, že GTA5 bude muset počkat.
-
nedavno jsem testnul Wasteland 2 asi 20 hodin, a musim rict ze tyhle izo rpg mají porad něco do sebe.
Ale fakt je taky ten ze za tech 25 let co hraju, se mi moc zpet vracet nechce, preci jen jsem si tehle her uzil vic nez dost. Libila by se mi nejaka moderni podoba her jako byli Wizards and Warriors nebo Wizardry, podle me je v tomhle sub zanru velkych open world dungeonu tohohle stylu docela dira na trhu. Vselijake indie pokusy ( Malevolence: Sword of Arkhanox třeba) nepocitam.
zatím se na novy torment nebo pillars moc netesim.. -
Jako fanda BG se těšim moc, akorát mě trochu mrzí ty pauzovací souboje. Je sice pravda, že se snaží navázat na "tradici" Infinity her, ale mě osobně by víc vyhovoval tahový systém, o to víc, když sem viděl ve videích ten hrozný chaos a nepřehlednost. On je to prakticky takový hybridní tahový systém, akorát s tím, že u toho spamujete mezerník a ze soubojů máte kulový zážitek, protože se víc soustředíte na to, kdy ho zas zmáčknout. Navíc je tady problém s tím, že narozdíl od tahů, kdy máte přesný přehled o tom, kdo se o kolik polí může pohnout a na tom zakládat část taktiky, tady dáte někomu příkaz třeba kouzlit na dálku a po odpauzování, než to zakouzlí, je protivník úplně někde jinde (u vás) a vy zjistíte, že kouzlíte do vlastních řad. Přijde mi to jako pauzovací mikro v RT strategii.
-
-
jestli seš fanda baldur's gate, jak tvrdíš, tak bys měl vědět, že v options byla možnost zaškrtnout aby všechny události pausly hru a tím se z toho stalo tahové RPG, je to dodnes geniální, to že tam není hex grid, který nesnáším je jedině dobře. Betu PoE jsem nehrál, takže netuším jestli to tam implementovali, ale to není něco, co by případně nevyřešil primitivní mod
-
Jo asi bych taky byl spíš pro tahový souboje... Ale myslím, že i s těma pauzovacíma to bude super.
-
Tak holt to nejsou naváděný firebally *1* . Já bych se toho nebál. Fungovalo to dřív, bude to fungovat i teď.
-
-
Fungovalo to, ale asi jako pěst na voko. Souboje v BG bych zrovna nenazýval taktickým rájem. Už jen fakt, že melee postavy šly "kitovat"... *15*
-
-
Jo v BG to nebyl žádný zázrak, ale třeba v Neverwinter nights 2 mi to přišlo OK.
-
-
-
pauzovani je jen berlička vyvojaru protože není mozne v te komplexnosti co tyhle rpg nabizeji aby to celou dobu každý hrac zvladal v realnem case. tahove souboje jsou pro tyhle hry asi preci jen lepsi.
-
-
Vy jste blázni hoši tahové souboje se tam nehodí. Já jsem hrál Baldur 1 s jednou postavou (multiclass) a věř mi že na tahy bys to nedal *3*
-
Tahove souboje hru vyrazne zpomaluji, lepsi ta pauza na rozdeleni ukolu.
-
-
To zpomaluje, ale to ani nepopírám. Nicméně mám radši přehledný combat a víc taktických možností.
-
-
-
-
*Baldurs, kucí :)
-
No podle bety se mě zdá, že ta hra bude spíš jako icewind dale nebo dragon age, je to hodne akční a hodně se kouzlí to v baldurs gate nebylo, docela mám strach jak ty souboje budou záživný.
-
-
Konkrétne v ktorom BG to nebolo? V jednotke na začiatku, keď si mal po vyspatí jedno či dve kúzla? *1*
-