Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Slovo feedback máš ještě dovolené *3*
  • smejki
    jsem rád, že jste zpátky!
    Tak jen feedback. Zkuste se vyprdnout na tu přespisovnělou češtinu (vim, že Adam má moravský zobák, ale buďte konzistentní aspoň v rámci charakteru), na čtení z papíru a hlavně na lepení "rozhovoru" rozstříháním několika separátně nahraných stop. To pak působí trochu jak moderátorský výstupy ve Zlatý mříži. To nechceš
    https://youtu.be/rvz42Q0HXlY?t=3m15s
  • Overwatch
    Díky :)
  • Overwatch
    Ale no tak! :)
  • Tak pravil Drizzt, The Glorious...
  • kulhy_parici_spici
    Super dolpnění celého vašeho spektra herní novinařiny. Díky a těším se na příště. :)
  • Někdo by mi měl napsat, že tam má být tvrdé "y". Wait a minute...
  • ucho
    to mi připomnělo tohle video, jedno z nejlepších: https://youtu.be/oHg5SJYRHA0
  • Řeknu ti tajemství, po tomhle komentáři působíš jako neskutečný jelito.
  • Amylee.Anderson
    Zpětnou vazbu na mě zkoušet nemusíš, sama mám zkušenost s výtkami ohledně nadužívání aj. :))

Akustiky je škoda, jinak tenhle formát, kde neposloucháme jen "Lukášův medový hlas" (jak někdo napsal na YT :D), je super. A tvůj přednes se lepšil v tomhle jednom díle, ke konci už to bylo hovorovější.
  • Tilwaen
    Bylo poznat hned, že to čteš. Nejdřív mi to vadilo, ale pak jsem si uvědomila, že jinak bys tam beztak házel jeden anglicismus za druhým, takže to výsledku zřejmě jenom prospělo *1*
  • Luke the Fox To prostě umí
  • Jó, intro by chtělo celé rozebrat, je tam několik zajímavých záběrů, ale vůbec nemám tušáka z čeho…
  • Člověče to je fakt hloupý komentář, uznávám, že ne každému to sedne a pár drobností bych tomu taky vytknul, ale např. proč to všechno je, tak jak to je, se máš dozvědět právě hraním. Mám nahráno asi 35 hodin, baví mě to a něco už jsem se dozvěděl, tak asi tak. :))
  • frag.ment
    Drizzte to bude asi jeden z hnacích motorů hry a příběhu, aby si zjistil proč se kolem prohánějí robozvířata a co se vlastně stalo/děje, ne? Hru jsem ještě nekoupil, ale jen trochu logicky uvažuji a pár recenzí jsem si přečetl.. A vzhledem k zasazení mi luk jako zbraň přijde celkem OK, než aby tam člověk pobíhal s nějakým plasmagunem nebo rotačákem.
  • Rozhodně je skvělé, že se GamesTV vrací! Lukášův přednes je jako obvykle mimořádně kvalitní, Adam je trochu prkennější, ale věřím, že se to s přibývajícími díly změní k lepšímu. Osobně by se mi líbila trochu delší stopáž. Znělka mě, narozdíl od jiných komentujících, neuráží, ale asi by se dala udělat lepší. Jen tak dál, pánové.
  • TheGGG
    toto je přesný komentář od člověka co tu hru nehrál, nemá konzoli a jen se snaží trollovat...kdyby jsi hrál, tak víš, takto jsi zase za b!ba... Kdo a proč roboty sestrojil ti přeci devs neřeknou před spuštěním hry... chjo drizztíku, ty jsi šašula
  • Lukáš má pravdu, když kritizuje Horizon. Ta hra je fakt hloupá. Střílet z luku do robodinosaurů? WTF? Nic blbějšího už vymyslet nedokázali? To ty šípy mají takovou průraznost, že jso schopny prorazit titanovo-tantalové pancéřování? A kdo a proč vůbec ty roboty sestrojil? Jakou měli mít funkci, proč vypadají jako dinosauři? Ta hra nemá hlavu ani patu a působí jako neskutečná nuda.
  • Ještě se mi strašně líbilo, jak plynule mezi sebou jednotlivá témata navazovala. Žádná znělka pro každou hru, prostě přirozený vývoj celého dílu. Někomu to možná nevyhovuje, ale mně to přišlo super.
  • Sr_Lobo
    Super Lukáši díky moc! Tohle tady chybělo už pěkně dlouho!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit