Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele víš že v Risen 1čce je hodně podobný soundtrack jako v G3 že jo?
  • Lukyz
    Hele je to tuším vykřičenej dům v Khorintu hned u vody viz #19 na mapce

http://www.worldofgothic.com/images/g2karten/city_merchants.jpg
  • já mám strašně rád Risen 1 OST, hraju na kytaru a právě tam je hodně klasickejch věcí co se mi strašně líbí. taky mi přijde neuvěřitelný, že Kaiovi řeknou o čem ta hra bude a jaká má být atmosféra a on si sedne a vymyslí něco tak dokonalýho. ten lenivej, tropickej, komorní ostrov.. A Gothic 3ka je u mě hned druhej OST. super.
  • Dolero
    V prvním díle to ani není kovářství, můžeš vykovat akorát jeden meč... To "pravé" kovářství je až ve dvojce :)
  • Jo ale ovládání kdekoli mimo boj... hrůza *1*
  • joa prosim te, to srovnani tech obrazku co mas na konci, co to je za misto? G2 mam prolezly snad vsude a vubec to nepoznavam, nebo je to z datadisku? ten jsem nedohral, moc me to tehdy nechytlo, ale mam to v planu, kdyz teda vsichni tvrdi jak je to super:)
  • ty jo diky za info, i vsem ostatnim, o tom sem tolik snil aby tohle nekdo udelal :D a vubec bych se nezlobil kdyby nekdo udelal podporu pro VR, fps pohled, trochu poladit ovladani, ruce zbrane, animace a do smrti nebudu delat nic jineho :D a neverim ze by z toho mohly byt nejake bolehlavy, ta atmosfera to musi prebit:)
  • kovarstvi bylo i v jednicce:)
  • Přesně. G2 s datadiskem je srdcovka.
  • x_ander
    Někdo mu hacknul účet.
  • Já mám nejradši soundtrack v Gothic 3, je to živá hudba, myslím, že se nahrávalo v Praze v Rudolfínu. Celkově bych řekl, že je to jeden z absolutně nejlepších herních soundtracků, co znám, a musel stát spoustu peněz. Vůbec, Gothic 3 je megalomanský projekt, kde autoři přecenili své síly a možnosti. Ale stejně je to skvělá hra.
  • cumpi3
    hnisavec a PC? Neco tu smrdi
  • A nejvíc vtipné je, že i když napíšeš cokoliv, lidi tě stejně vymínuskujou *1*
  • Chtělo by to něco nového, Risen je spíš taková slepá ulička - pošesté to samé, akorát zase o kousek horší. Podle mě už se tohle klišé vyčerpalo. Risen 3 jsem dohrál a místy to byla skvělá zábava, ale je to pořád stejné a člověk v podstatě už hraje mechanicky a přesně ví, co ho čeká.
  • Nedávno jsem rozehrál maraton Gothic I+II :D
  • Tady se da napsat pouze: Hodne stesti!
  • to si poslechnu, díky za tip *4*
  • Vyborne Gothicov som dohral asi 8x dokopy...akurat nedavno 3jku druhykrat..stale vyzera skvelo ta hra...vobec nezostarla. Na dvojku som pisal i navod. Piranhiam verim.
  • Dolero
    Druhý díl přinesl o dost lepší hratelnost, vývoj postavy a taky novinky jako alchymie, kovářství atd., navíc datadiskový svět je úžasný. Já mám oba díly rád nastejno. Jednička má lepší příběh, atmosféru a má Kolonii. Dvojka má zase využití schopností, soubojový systém (doznal určité změny k lepšímu, i když se to na první dohled nezdá) a dorovnává vše datadiskem.
  • Dolero
    Jednička a dvojka s datadiskem jsou nejlepší díly série a jedny z nejlepších RPG vůbec. Trojka s posledním CP není nejhorší hrou, ale má špatný soubojový systém, příběh, systém rozvoje postavy a imbecilní questy a tu pitomou reputaci, jinak průzkum světa a hudba jsou skvělé. "Indický" datadisk ke trojce je blbost a tzv. "čtvrtý" díl jménem Arcania (ztratila práva, takže už se nemůže nazývat kacířsky "Arcania: Gothic 4") spolu s datadiskem jsou dle mě ztrátou času. Rozhodně ti sérii doporučuji :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit