Přejít na výpis diskuzí
Piráti na Androidu plundrují Football Manager
25.4.2012 | Aleš Smutný
77 příspěvků
-
Ukažte mi hlupáka co má doma internet ale sedne do auta a pojede 10 kiláků do nejbližší videopůjčovny, nebo si zaplatí účet na itunes a tam si koupí 2000 písniček kdiž si každou z nich může za 10 sekund stáhnout z youtube i s klipem a dokonce ZADARMO... Kdo řekněte, kdo si za 500 koupí celé album na kterém jsou 2 max 3 pěkné písničky, nikdo normální to neudělá a to platí i u her kdo zaplatí 1500 za 4 hodiny "zábavy" ???... dokud bude internet tak piráctví bude něco naprosto normálního ale společnosti se nad ním furt pozastavujou...
-
To je pravda. Taky se tomu divim :)
-
Ty aplikace zase tak drahé nejsou, těch několik desetikorun by snad nikomu problém obětovat nedělalo a jak si člověk jednou zvykne na ten komfort bezproblémových stahování, aktualizací a dalších výhod plynoucích z legálního pořízení, tak by se k nějakému pirátění sotva někdo vracel.
-
Hmm, tak 12 letej kluk by to asi mohl udělat.
Paradoxní je situace, že na kdejakém warezu najdeš často i lepší rady než ti může poskytnout různá oficiální podpora. -
Ještě by ses šokoval, kdyby ses podíval na nejhranější hry na Steamu. Fotball Manager 2012 je tam často na prvním místě.
-
Těžko říct kolik by to bylo procent.
Stejně si ale osobně myslím, že zavedení Paypalu atd. by se jim nakonec vyplatilo. Přece jen při placení Paypalem má člověk hned lepší pocit než když musí někam naklepávat svou kreditku. -
ani ja, ale co uz
-
*zavislacky :)
-
yes!!!! :)
hrozny zavyslacky hry, pamatuju si to jako vcera kdyz jsem pred rokem a neco poprve objevil Game Dev story, od Te doby jsem koupil vsechny :D a kazdnou novou musim hned mit, sice je to porad dokola, ale me to bavi :D -
kecy kecy kecy. chápu tě. já taky necpu nikam číslo mojí kreditní karty, ale i kdyby to bylo přes paypal, tak z těch lidí co by podle tebe za to zaplatili by bylo tak jedno procento. je to smutný, ale je to tak
-
že tyhle fotbalový sr@čky vubec někoho zajímaj... nechápu
-
... nic
-
A vše ostatní od Kairosoftu *5*
-
No to prave ale ze nesedi, protoze piratstvi se jinak vubec neresi, takze s tim firmy museji zkratka pocitat. A budto do toho i presto jdou, nebo ne.
-
Tak to jsi dost mimo ty, je spousta lidí, co by rádi platili a ne všichni jsou takoví idioti, aby vystavovali o sobě vše a všude. Kdyby na Steamu, Humble Bundle aj. nešlo platit PaySafeCard či PayPal, tak tam také nic nekupuji a stejně tak spousty lidí kolem mě.
Tedy na Google Play nemůžu nic kupovat také jen proto, že to jinak než platební kartou nejde. Kdyby to šlo, tak se zisky zvýší rozhodně nezanedbatelně, 20% určitě a to velice brzy za zavedení. -
no, uz vies ze dalsi zlatnik v tej lokalite svoj podnik neotvori, ci?
-
chtěl jsem jen ukázat absurdnost jeho komentáře o rizikovosti krádeží apod...
-
To je trochu blbej pripad, protoze teoreticky tenhle trestny cin bude vysetrovat policie a dostanes treba neco z pojistky. Ale kdyz udelas hru, a lidi ti ji stahou zadarmo, tak se nic nevysetruje, zadny pojisteni na to neni.
-
jako třeba neotvírej si zlatnictví - přepadnou tě a budou ti mířit brokovnicí do obličeje? to se stalo před pár dny u nás .. takže je to vlastně chyba majitele/prodavačky? nebo mi to prosím vysvětli
-
Tak to jo :)