Přejít na výpis diskuzí
Piráti se zmocnili kompletní verze Crysis 2 a dali ji do oběhu
11.2.2011 | Petr Poláček
552 příspěvků
-
Tak a mame demo na PC... aspon odskusam ci mi to pojde alebo nie... ale nakolko am uz Crysis 2 predobejdnane (Nano nie... na to prachy nemam... chudobny student :D) tak si tu objednavku urcite nezrusim...
-
Ve finální verzi by měla být prý lepší optimalizace a více dodělané poslední levely.
No jen opravdový magoři si stáhnou tento starší build a budou hrát. Raději originál ne?? *5* -
-
resp. Raděj si počkám na pořádný release z orig verze. *1*
-
-
tady bych PC warez scénu vinil opravdu jen z následné sekundární distribuce. Že se hra dostane na internet měsíc před vydáním, je jasné a obrovské selhání na straně vydavatele, resp. lidí zodpovědných za bezpečnost dat. Naříkat na piráty, jakkoliv škodí PC platformě, je fňukání na špatném hrobě.
-
Tak jestli je tohle 100% pravda, tak je to velka skoda *9* A Cryteku bych doporucil co nejrychlejc vydat plnou verzi hry.
-
Tak crysis 3 se už na pc asi nedočkáme? *1* .Ale,nestalo se náhodou totéž před více jak 3 roky s prvním crysis?Možná že spíše než kritizovat pc scénu za pirátství by měli v ea/cryteku kritizovat sami sebe za to že nejsou schopni zajistit si ve firmě dostatečnou ochranu před těmito událostmi.Historie se opakuje a crytek se očividně ne a ne poučit...
-
-
No nechci nic říkat, ale zase tak velká škoda to nebude FPS je na PC až moc už by mohl někdo radši udělat pořádne oldschool RPG a nebo vesmírný simulátor.
-
Bych to viděl tak, že hry Cryteku poběží jako první výhradně v cloudu. *12*
-
-
Já jsem už na jednu Warez stranku psal
Že tímdle udělali to že Crysis 3 nebude na PC
A navíc ja si tu hru koupím ad to stojí coto stojí.
Sice sem si to stáhnul ale fakt to nejni ono.
hral jsem to 10 min a před chvílí sem to vypl.
Mam rád Crysis a proto si ho koupím
A aspon vím že mi Crysis 2 běží na Max detaily v pohodě. -
-
hráči a warez nemuže za to když nějaký z vývojářů vypustí na torrent
-
-
Tak doufam, ze to nijak negativne neovplyvní prodeje PC verze. Byl bych rad kdyby se opakovala situace jako spred Half-Life 2, ktery taky jisty hacker ukradl, vsichni z toho byli zoufali a nakonec HL2 prece jen vysel a stal se jednou z nejlepsich her vsech dob. Takze at se historie opakuje! :)
-
-
To je jako doufat ze se tinic nestane kdyz spadnes z nuselskeho mostu :-).
-
-
škoda, že neunikla beta verze Mafie 2, protože vzhledem k tomu, co všechno potom osekali byla by to vlastně verze full
-
-
Ja sa tiež pýtam prečo vydali demo na demo *1* *1*
-
-
spis si rikam co je to za arcidementa, kterej vypusti hru na warez kdyz to uskodi pripadnym prodejum... preci zamestnanci takovyhle firmy maji bonusy za uspesny prodeje... nebo by to v tom pripade alespon byt melo *5* to by si pak rozmysleli...
-
-
někoho vykopli a on se chtěl pomstít? nebo konkurenční firma? zfetovaný reportér
-
-
No je to sice smutné, ale já to beru aspoň tak, že si hru zkusím jak pošlape atd.. Pak bude lepší rozhodování koupit/nekoupit.
-
-
nj taky jsem to tak delal (warez jako demo) nez jsem presel na konzoli, ale rekneme si uprimne... kolik lidi je tak zasadovych ze warez bere jen jako "demo", diky kterymu se rozhodne jestli buy nebo bye ;)
-
-
Už to vidím. Po 50 hodinách intenzivního hraní se rozhodne, že ta hra za to nestojí.
-
-
aby taky za to stala, kdyz uz ji dohral, ze jo :-)
-
Ne to zjistim během 10min zda mi schoří PC nebo ne. :D *11*
-
-
-