Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobra hra sa predava stale... to ti nejako uniklo. Pozri sa na Valve hry, pozri sa na taky Starcraft 2. To, ze Crysis 1 sa v tej dobre dostal na net skor, to vobec nemusi nic menit na tom, ze ta hra sa dobre nepredavala. Prave naopak.
  • Už to vidím. Po 50 hodinách intenzivního hraní se rozhodne, že ta hra za to nestojí.
  • Tak crysis 3 se už na pc asi nedočkáme? *1* .Ale,nestalo se náhodou totéž před více jak 3 roky s prvním crysis?Možná že spíše než kritizovat pc scénu za pirátství by měli v ea/cryteku kritizovat sami sebe za to že nejsou schopni zajistit si ve firmě dostatečnou ochranu před těmito událostmi.Historie se opakuje a crytek se očividně ne a ne poučit...
  • Ja sa tiež pýtam prečo vydali demo na demo *1* *1*
  • Sesíťuj a nasdílej připojení k netu. Voila.
  • Já jsem už na jednu Warez stranku psal
    Že tímdle udělali to že Crysis 3 nebude na PC
    A navíc ja si tu hru koupím ad to stojí coto stojí.
    Sice sem si to stáhnul ale fakt to nejni ono.
    hral jsem to 10 min a před chvílí sem to vypl.
    Mam rád Crysis a proto si ho koupím
    A aspon vím že mi Crysis 2 běží na Max detaily v pohodě.
  • Tak doufam, ze to nijak negativne neovplyvní prodeje PC verze. Byl bych rad kdyby se opakovala situace jako spred Half-Life 2, ktery taky jisty hacker ukradl, vsichni z toho byli zoufali a nakonec HL2 prece jen vysel a stal se jednou z nejlepsich her vsech dob. Takze at se historie opakuje! :)
  • škoda, že neunikla beta verze Mafie 2, protože vzhledem k tomu, co všechno potom osekali byla by to vlastně verze full
  • nj taky jsem to tak delal (warez jako demo) nez jsem presel na konzoli, ale rekneme si uprimne... kolik lidi je tak zasadovych ze warez bere jen jako "demo", diky kterymu se rozhodne jestli buy nebo bye ;)
  • spis si rikam co je to za arcidementa, kterej vypusti hru na warez kdyz to uskodi pripadnym prodejum... preci zamestnanci takovyhle firmy maji bonusy za uspesny prodeje... nebo by to v tom pripade alespon byt melo *5* to by si pak rozmysleli...
  • No je to sice smutné, ale já to beru aspoň tak, že si hru zkusím jak pošlape atd.. Pak bude lepší rozhodování koupit/nekoupit.
  • ucho
    promiň, nechci použít tvé přirovnání, ale sedí více na tebe. to co se stalo s crysis 1 je to nejhorší pro vydavatele, co se může stát. spousta lidí si totiž hru dohraje ještě před vydáním a už si plnou verzi prostě nekoupí. pro firmu to znamená ty největší ztráty co se týče pirátství. a s hrami po vydání je to pak hra o hodiny. tedy čím déle trvá, než vyjde crack, tím nejmenší jsou ztráty. nejkritičtější je přitom první, druhý týden, kdy se v tom točí nejvíc peněz. nedočkaví lidé mají tendenci utrácet velmi snadno...
    tedy toto opravdu reklamní kampaň nebyla.
  • Predemnou lezi Crysis maximum edition, kde je malym pismem dole napsano pro aktivaci potrebujete pripojeni k internetu. To mam bohuzel pouze na notebooku, takze smolik... nebo si stahnou crack na originalku. Dobre Vam hajzlici *9*
  • myslel jsem v různých odvětvích - filmy a tak
  • Firma nic moc nedostane, ale typek bude skoro urcite ve vezeni a hodne dlouho :D..
  • ucho
    tak lepší uniklá beta než uniknutí plné verze týden před vydáním jako to bylo u crysis 1. tohle by šlo brát ještě jako demo nebo prostě nedokonalou verzi. průser by byl, kdyby se ta beta skoro vůbec od té plné už nelišila. v takovém případě by byly ztráty kolosální... (no a na druhou stranu to může být pěkný test toho, jak má míra pirátství velký vliv na prodejnost...)
  • Všude? Kdy naposled unikla AAA hra o měsíc dřív?
  • Co sa vsetci trhate. Presne takato ista sitacia bola aj pri Crysis 1. Je to uplne jasne, je to reklamna kampan EA. Si myslite, ze su taki blbi v tom EA, ze by si to nechali len tak vypustit? Pre info, Crysis 1 predal na PC cca 4 miliony aj s digi distribuciou. Takze...
  • tomu bordelu nezabráníš... to je všude
  • Hlavně z něho stejně nic nedostanou, protože ty lidi obvykle nic nemají (v poměru ke škodám).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit