Přejít na výpis diskuzí
Pirátská verze Watch Dogs mění PC v těžební stanici BitCoinů
27.5.2014 | Jan Olejník
443 příspěvků
-
kde nic neni ani smrt nebere
-
Tak když někdo stahuje od neověřenýho uploadera tak at se nediví. :)
-
Jako první komunista vůbec tvrdím, že duševní vlastnictví by mělo být volně šiřitelné a ku prospěchu všech.
-
-
tak vzdyt si verejne deklaroval, ze tvoje prace se ma verejne piratit :D. dobra zprava pro vsechny :P. sice nikdo nic nerikal o tech neautorizovanych zmenach, ale kdyz se kaci les... :).
-
-
Ale te Uplay mě se*e. Jako, ten samotnej program mě nikdy nevadil, ale to, že se teďka nemůžu připojit a stahovat Watch Dogs mě docela se*e. Ještěže mám ještě Wolfensteina (fakt skvělý), jinak by mě je*lo.
Jinak k tématu.
Piráti si tohle zaslouží a když vidím ty breky, že jim warez verze nejede u jakýkoliv hry, tak se musím smát. Upřímě, ať si stahuje každej co chce, ale laskavě ať si to stáhnou a d*žej tlamu, protože to je jen výsměch platícím hráčům. Například ze střední ze třídy jsem já jediný, který kupuje hry na PC a ještě se diví, proč to kupuju...to vypovídá o tom, kde PC platforma je...
Taky jsem tady někoho zahlédl se bavit o warezu na konzolích a jak kdyby konzolový warez nebyl obtížnější, tak by konzolisti pirátili stejně. Ano, souhlasím s tímto názorem, jenomže tady je právě to slovíčko "kdyby", které rozhoduje o úspěšnosti či neúspěšnosti jednotlivých verzí a tedy i případné "vyhrátí" vývojářů s tou či onou verzí. Právě doté doby, kdy na PC jen zkopčíte crack a na konzolích i přicházíte o záruku a technicky je to prostě náročnější, tak konzole budou vždy výdělečnější u velkých her. -
-
Co si zaslouzi? Aby jim warez verze jela, kdyz origo nejede? Trololol. *5*
-
-
Stejně je to blbost :)
-
-
Na reklamu vynalozili vic penez a usili nez na hru a takovouhle politiku mame podporovat ?
Uprimne si myslim ze vetsina lidi co si hru koupi bude zklamana protoze vyvojari uplatnovali lzivou reklamu.
Zlodeji jsou tady vyvojari a okradeni vsichni ti kteri si reknou "boze a za tuhle ko*otinu jsem vyhodil tolik penez".
Pokud chtela hra stavet jenom na hackovani tak to strelili vedle, efektivne se to da pouzit v podstate jen v aute a tvurci to moc dobre vi, bohuzel neusta potreba nekomu ujizdet prez pul mapy se velice rychle stava neskutecne otravnou. Hackovani kamer taky jenom zdrzuje a nudi. Odposlouchavani mobilu velka parada, porad dokola a dokola poslouchat stejne rozhovory jo tak na to sem ve hrach cekal to je prulom !!
Nekde jsem cetl jak se vyvojari dusovali ze to nebude repetetivni jako vsechny ostatni podobne hry..... idioti zas slibuji neco co nelze splnit a po trech hodinach uz me repetetivnost hry vylozene byla do oci.
a to ze jim unikl release a vsichni se mohli presvedcit ze je to hovadina to je jenom jejich debilita.
Vsechny hry jsou na warezu driz nez v obchodech tak to proste chodi ale jenom ubisoft musi kolem jejich prehypovane hry delat takove divadlo. -
-
Jo, to jsem si taky kolikrát říkal když jsem si koupil nějakou tu hru. Pravda někdy demo neřekne všechno a reklamace hry .... ??? No, jako nevim, třeba u steamu ? :D
Navíc kolikrát ten kdo má originální hru je kolikrát tak omezovaný že ji stejně crackne, jindy nefunguje multitak tak jak má.
Na warezu není nic špatneho ve finále, ti vy**dávaj s těma a ti pak zase *ymr*ávaj s těma. Navíc při koupi z internetu má jít zboží do 14 dnu vrátit ne ?
*15*
-
-
-
kupovat hru bez toho abych ji skusil proste nejde nedam 50 eur za neco co me nebdue bavit a vyseru se na to po 10 minutach a takovych pripadu uz bylo hodne...
-
Já si naopak myslím, že poslední dobou to pirátění není tak velké jako kdysi. Dokonce kámoš co si nikdy nekupoval hry dnes to jde se mnou též koupit :) Já bych konstatoval asi tak, že : Dobře vám tak srá*ové máte si koupit legal a nebrečet nad tím že tam je vir. (Nebo počkat až hru zlevní.)
-
-
stream bych řekl že jede rozumě tak že lidi rádi koupí
-
-
tak ted mam dilema nainstalovat zdarma verzi s tezenim bitcoinu, nebo zaplatit a mit tam uplay? *9* ale vzdyt vlastne muzu nainstalovat i werzi bez bitcoinu a bez uplay *1*
-
-
Ideálně oboje:
nainstalovat zdarma verzi s tezenim bitcoinu + zaplatit a mit tam uplay.
Tak bude spokojený jak Ubisoft ,tak ten kdo tam dal Vir :) -
-
a proc jako? jinak vazne dneska si jdu pro sberatelku a jestli si to nekdo pirati tak at aspon to mam levnejsi! Jako nechtel bych za ni platit to co za konzolovou verzi! *1* Takhle budu mit tu nejlepsi neosekanou, bez locknutych 30fps a 720p *11* a jeste to mam nejlevnejsi *5* A cim vic piratu tim vic zakazniku to je davno prokazana vec hra o ktera se ve velkem nepirati se take ve velkem neprodava...
-
-
Škoda, že zájem o hru ani tak nezvyšuje pirátění jako investice do propagace :D
-
-
-
-
reloaded > skidrow
-
-
Tak neviem v akom zijes svete ale pocet uspesnych SKIDROW cracknutych hier je radovo niekde inde ako od RELOADED u ktorych vzdy nieco nefunguje a musia vydavat XY patchov :/
-
-
tak se podívej na statistiky za rok 2013 a zjistíš, že nemáš pravdu...
-
-
Jop tento rok dost flakaju, ale nechapem preco sa do nich tu ludia navazaju ked oni ziadny Watchdogs necrackli a ani nevydali.
-
-
-
-
Co jsou BitCoiny?
-
-
Imaginarni virtualni mena nekoho, kdo si na tom nahrabe a pak to cely pohrbi, zatimco lidi, co do toho sli budou brecet.
-
-
A nebo to skutecne zacne fungovat a ti co do toho sli, tak se stanou novymi bohaci.
-
-
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D....nekonecno + 1 :D
-
-
-
nefunguje ti google?
-
-
Jo nejede mě internet.
-
-
tak ho zkus zapnout a vypnout.
-
-
Ne to bude mezi židlí a klávesnicí, byl jsem s tím u doktora a je to beznadějný.
-
-
Co to prohlasit za remizu a nebo hezkou kooperaci? :)
-
nevšiml jsem si, a má poznámka se zapnutím a vypnutím je na zdejší osazenstvo asi příliš inteligentní na to, aby ji pochopilo :D
-
Jak sem si vzdycky z BoBa delal p*del kuli cestine, tak ted te docela vyndal, ucho :)
-
tak mu tam nech tu židli s klávesnicí na pozorování, nebo zkus koupit nové.
-
-
-
-
-