Přejít na výpis diskuzí
Pirátská verze Watch Dogs mění PC v těžební stanici BitCoinů
27.5.2014 | Jan Olejník
443 příspěvků
-
muzu potvrdit, ze je to pravda. A tento bitcoin mining malware se ukazal i v nejakem rlsu u Wolfenstein: New Order, kde se maskuje jako Winlog.exe a bere si 50% CPU, ale je docela jednoduche se ho zbavit
-
-
Jo stačí smazat boot.ini *1*
-
-
uz vcera bol na torrentoch opraveny crack
-
Jo, na tenhle "článek" jsem čekal. Je neskutečně komické, když se herní žurnalismus snaží napodobovat styl Novinek a Bleskove.
-
Potvrzuji že přímo od Reloaded je hra čistá, obsahuje české titulky a s patřičným crackem který lze nalézt i na nejznámějším českém serveru pro ukládání/sdílení souborů funguje bez Uplay...
Na druhou stranu, hra z obchodu funguje taky.. pokud teda funguje Uplay či Steam.. a pokud vám to pc rozchodí i když už jste zaplatili..
Výběr je jen a jen na vás..
Nějaké komplimenty že sosám a podobně netřeba, o tom tu není ani zmínka..
Někdo koupí, někdo stáhne.. někdo má mladou a přeje vám rychlý download nebo fungující steam/uplay *1* -
Digitalna distribucia u tovaru ktory je v principe cisto digitalny je jasnym zaverom. Fakt nema zmysel sa jej vyhybat. Na druhu stranu nejake premiove baliky sa oplati stale predavat vo fyzickej podobe v klasickych obchodoch (ale stale sa daju posielat aj zasielkovo, takze ten eshop moze fungovat aj s nimi akurat bude potrebovat nejaky sklad).
Co sa tyka ale ceny, tak si myslim ze dnesne ceny hier su fakt prehnane nizke. Lepsie povedane to je taky zamotany kruh. Na jednej strane su tlaky na zniznie ceny - piratenie, zmeny v distribucii, silna konkurencia zo strany mobilnych platforiem, atd. lenze znizenie ceny znizuje aj prijmi a to sa potom odraza na produkcnych hodnotach lebo niekde sa to odrazit musi kedze sa z toho financuje vyvoj. A potom tu mame hry ktore maju malo obsahu, su kratke, relane vydana hra sa dost lisi od prezentovanej na roznych prezentaciach a vystavach (videach), su zabugovane a vyvojari kaslu na nejaku podporu takze si vlastne tie hry potom ani vyssiu cenu nezasluzia. No a takto to potom ide dolu vodou.
Niekto tu teraz vytiahne darhsie tituly ktore stoja za prd (za ich predajom alebo "uspechom" vecsinou stoji vydavatel, znacka, marketingova masaz) alebo zasa sa tu niekto ohana roznymi F2P a zadarmo titulmy za ktorymi ale vecsinou stoja autori ktory maju/mali prijem z inych zdrojov takze si mozu dovolit takyto pristup (Valve - Steam, Epic - licencovanie enginov, Crytek - licencovanie a dalsi). Ostatne takym akcelerovanym ukazovatelom je prave situacia na mobilnych platformach. Na google play ale aj itunes su pomali uz len rozne f2p sprostosti (kde clovek paradoxne nakoniec aj tak vo vecsine pripadov preplati ak sa rozhodne zainvestovat) alebo rozne free zlataniny.
Iste vecsina hracov vyskakuje od nadsenia ako je vsetko zadarmo, lenze v realnom zivote neni nic zadarmo a z dlhodobeho hladiska je to len vytvaranie pruseru ktory skor alebo neskor nastane. Ostatne krach videoherneho segmentu tu uz bol takze to nebude nic nove. Vlastne je to to iste ako ked vlady tlacia peniaze vo velkom a ludia na to nadavaju, znizuje sa hodnota meny a aj jej krytia. Pri hrach su ale paradoxne hraci z toho nadseny ?!?! -
@Bren ..... To jako vážně? Víš co znamená seeding, right? *12*
-
Mne sa aj tak najviac paci, ako kazdy vsade pisal - chodte uz niekam s tym watch dogs, pomaly sa clovek ani nevys*re, aby nevidel nieco o watch dogs...a teraz behom par hodin je tu viac prispevkov, ako na celom serveri Games...Srandisti *1*
-
jako dostal sem se na page Razor1911 a neveril sem, TPB hadr...
na PC sou tam uz hry jako GTA 5 a Dying Light, Watchdogs samosebou uz dávno taky... ale podle commentu to GTA5 a DL normalne facha... to uz je docela husty... vim ze treba takove ASSasins creed se dal sehnat pred vydáním a byla to ta sama verze co pak nakonec vysla... ale GTA5? :D -
-
členové razoru jsou dávno pozatýkaní... ty ses spíš dostal teď v noci k počítači v nějakém ústavu...
-
-
jako v ustavu je tahle diskuse ty Ucho, a ty ses jeden z tech co tomu tady predsedá, je ti aspon 18? pochybuju... okamžitě zautocit že sem dement, tak to se nenech vysmát, ses proste ucho, totálka, nazdar... jaktoze este nespis, co sis slehnul? :D stejne to tu bude do rana zabanovany secko
-
-
zabýval jsem se studií spánku a s trochou tréninku jsem se odnaučil spát. na pět hodin si lehnu někdy zítra, dnes ještě jedu svůj 40hodinový cyklus.
-
-
je to videt...
-
Tak to hodně štěstí kolem 25 tímhle spusobem života dostaneš mrtvici a to se bude ještě mluvit o štěstí
-
-
Dá se to, ale nárazově. Při implementacích si prostě nemůžu dovolit spát. ale že bych to dělal standardně, to ne.
-
Víš vůbec, co je příčinou mrtvice?
-
-
-
Reakce na příspěvek:
Pokud se nemýlím tak to může mít mnoho důvodů od špatně smažené krve až po selhání organizmu z vyčerpání
-
-
-
-
http://www.razor1911download.com/category/pc/
-
-
neeeeeeeeeeeee!!!!!!
-
-
-
malokdo ví že i duveryhodni uploaderi jsou monitorování policií, tak abyste se nedivili až vam jednoho dne zaklepe na dvere interpol
-
-
A zabaví nám naší počítačku, babičku a na hlavu nám dají pytel a odvezou do Guantánama.
-
-
kamos v nemecku dostal za torrentenie filmov 800 eur "ucet"... cim nechcem strasit, len chcem povedat, ze sa to deje for real...
-
-
dějou se ruzny veci, chce to bejt o krok dál, coz neni vubec problem, staci to pochopit základní pravidla a vubec ten system, co je to torrent a tracker, predevsim tracker žejo, už podle nazvu... jinak sem na wifi co tu sdílí celý patro... nikdy nikdo mě nedá prostě... chapej, kdyz uz po nekom pudou, tak to bude spis nejakej Stiffmaister co uploaduje XX nez nejakej kokos z čr co si sosnul nějakou cípovinu a tomu ver... stejne jako nikdo nejde po lidech, co prodávaj gram trávy, ale prez ne se snazej dostat k tem, co prodávaj kila... jako spotrebitel si uplně v klidu... ja mam svy odpalceno prostě, platil sem celý 90léta, i díky mě je z toho ted takovej byz, nejaky pojeb z EA nepodporim NIKDY ani UBI, ani vomylem ani centa prostě, NIKEC!!
-
-
Nevím, kolik máš za 90. léta odplaceno, ale vyhuleno máš asi dost.
-
-
prekvapivě tě moje použití analogie s prodejem drog navedlo na "originální" myšlenku, že sem zkuřna... podstata přispěvku ti tak zřejmě zůstane skryta... nevadí
-
-
-
-
-
-
Jen dodám, že stažením hry z internetového úložiště pro svou potřebu se nedopouštím ničeho nelegálního :) :*
-
-
Po druhe jsem se dneska zasmál! *15* , i kdyz slabsi tak brej for. *3*
-
ha ha.. dobrej foor
-
jen dodám, že se pleteš *3* tahle výjimka platí pro audiovizuální díla, ne pro software...
-
-
ale on má pravdu. Pokud to jenom stáhneš, ničeho nelegálního se nedopouštíš - ale fakt netuším co má někdo z toho, že bude čučet na složku se softwarem - jakmile ji totiž bude chtít nainstalovat, tak už máš zase pravdu ty.
-
-
teoreticky, v praxi se to řeší trochu jinak.
jinak dej jim zde tedy podnět na změnu: http://www.pirati.cz/faq/platnycopyright -
Není nad to s dvěma deci mešního vína v klidu při svitu hvězd sledovat své úhledně seřazené adresáře a soubory v Total Commanderu.
-
-
Pokud vlastníš originál, můžeš si kopii i stažením pořídit. To je vyjímka.
-
-
To je hezký, ale kdo by to dělal, když má originál... :)
-
-
No já mám třeba takto zálohu ArchiCadu 14+knihovny.
-
-
-
a není hra tak trochu obojí?
-
-