Přejít na výpis diskuzí
Pitva Rebellion Packu pro Mass Effect 3
25.5.2012 | Adam Homola
47 příspěvků
-
A ty pracujes v Bioware, ze vies uplne presne ako sa to stalo?
-
Už se to tu řešilo.
Konec prostě vymyslel ještě předtím, než byla hotová hra nějakej zkouřenej trouba (na jméno si už nevzpomenu) a chtěl ho tam za každou cenu protlačit, i když mu scénáristé, kteří psali questy a herní příběh říkali, že je to blbost.
No a ve výsledku tu tedy máme nelogicky a odbytý paskvil, který působí v celé hře jako pěst na oko.
Prostě konec je tragédie a naštvalo to většinu komunity. -
Zajimave. Ja myslel ze MP je vzdy o lidech. Ted uz diky tobe vim,ze je to o ovcich. Diky za prozreni *2*
-
Další mainstreemové médium pro masu tupých ovcí.
-
Je jen jeden, ale zatraceně rychlý způsob, jak ten ban dávat (ale tady jde spíš o to pročištění diskuse). A já mám času dost... :)
Nicméně, včera jsem promazával hodně, diskusi, či spíš ten chat jsem tu nechal, ale přihlížet jeho dalšímu rozvádění jsem nehodlal a nehodlám.
Čímž bych to uzavřel. -
Pozor mozne spojlery.
Koncu ME3 podla mna chybal epilog (to jest ako sa prejavili tie rozhodnutia - nielen to zaverecne ale i pocas hry ale ako skoncili moji spolocnici - tak ako to bolo v Dragon Age). Plus mi tam nesedelo ako sa dostal na konci na citadelu Anderson ked on nesiel na ten posledn utok na ten teleport do citadely. A ako sa dostali moji spolocnici, ktory isli so mnou na ten posledny utok na Normandiu??? Trosku nelogicke sa mi to zdalo :( ale inak koniec paradny. -
Co lidé obvykle říkají absolventovi Filosofické fakulty?
"Jeden párek v rohlíku prosím"
pardon já prostě musel *1* -
Myslím si, že nejde o to jestli se líbí/nelíbí, ale poslední dobou jsou 2/3 diskuze vždy uplně mimo téma a to už je fakt opruz se tím prokousat k něčemu hodnotnému. Jen ať se maže. A pořádně.
-
a když se to nelíbí tobě tak táhni na Eurogamer
-
Chápu proč mazat příspěvky s vulgárními výrazy, ale proč ty ostatní ? když se aleši smutnému nelíbí příspěvky tak ať si je sem do diskuse píše všechny sám :D
-
jak se prosím lépe ořízne profile photo? uložit nový výřez nejde.. *7*
-
Děcka, existuje asi milion způsobů, jak obejít ban na IP, včetně toho, který právě používám. Já vám ten distanc respektovat budu, pokud si myslíte, že jsem zloduch. *16* S ohledem na to, co se v diskusích dělo poslední tejden, z toho sice mám trochu pachuť v hubě, protože tam jste na moderaci kašlali a tady najednou kosíte, ale nešť, pravomoc máte a off-topic to bylo. Jen je škoda, že jste smazali i můj poslední příspěvek, páč ten by Cahir jako filosof určitě ocenil.
-
No já jsem včera viděl na minutku tento web bez adblocku a nejsem si jistý co je horší, jestli ti diskuze nebo to co sem viděl. IMHO se hodně lidi k tem diskuzím nedostane protože na to nemá ani žaludek.
-
Já se ale nebavím o inženýrství, jaderné fyzice, klinické psychologii, případně informatice - mluvím o teoretické fyzice, formální logice atd. To jsou prostě všechno teoretické činnosti a výsledky takové činnosti se mohou projevit za mnoho let, nebo také nikdy. Ekonomický zisk žádný...Ostatně, svázanost oborů jako je psychologie, praktická filosofie + jiné formy terapie je tak obrovská, že už bych si dnes nedovolil tvrdit, kde jedno začíná a druhé končí... ale nechme to být, Aleš Smutný má pravdu. Je fajn, že ten obor alespoň respektuješ, většina by ho nejraději zrušila.
A buď na mě hodnej, jednou třeba budu učit tvoje fakany. *16* *1* -
Posledny rok sa tu zmenili komentare na chat pre uplakanych ludi ktory, placu, ze ich vysnivane veci nemozu byt ako v sne.
-
Zkrachovalej bejt nemůžu, když jsem s tím ani nezačal... *15* Zajímavé, jak ti leží v žaludku nějaká diskuse o minulosti, vskutku zajímavý úkaz u internetového trolla. *6*
-
Tahle blahosklonnost mu nevydržela dlouho.
-
Když Josef II. uvolnil cenzuru a povolil svobodný tisk, byl velmi nemile překvapen tím, jaké škváry začaly vycházet. Dokonce nějakou dobu koketoval s myšlenkou, že svobodný tisk opět zakáže. Nakonec ale došel k závěru, že ten škvár je nutná oběť za svobodu slova. Ostatně občas z něj vyšly velmi zajímavé a přínosné myšlenky. Just a thought.
-
Rozhodně nesouhlasím, že je to všechno ekonomice k ho*vnu. To ta filosofie je na tom suverénně nejhůř. Ale jak jsem psal - já to beru jako přijatelnej náklad. Jestli budeš učit, super. I kdybys neučil, já bych nechtěl, aby se na obor filosofie fakultě braly prachy. Je to prostě potřeba. Nemusí se mi to stoprocentně líbit, ale uznávám, že to tak je.
-
Jasne, jako potopeni Titaniku bylo vrcholem jeho plavby ze?