Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kallessin183

Astroneer je super hra. Sice jsem u ní nikdy nevydržel desítky hodin vkuse, ale každý větší patch mě tam přilákal zpět a na vydání se neskutečně těším...

• Jack1947

Připomíná mi to jednu hru kms... Kerbal space program se to myslím jmenovalo ne ?

• Zrovna kerbal je opravdu o něčem jiném. To že je tam taky astronaut je asi jediný společný prvek. Asi jako Stellaris je podle vás kopírka Freelancera, protože tam jsou planety a vesmírné lodě?

• Jack1947

Ne jenom vidím obrázek jsou tam lodě? , jsou ! ale co bez duplikátů by nevznilkly vrcholná historická díla🙂

Prostě mi to přišlo jen hodně podobné až stejné nic více ani méně.

• Nejsou. Na začátku tě to vystřelí v kapsuli nad planetou a ty tam přežíváš a kraftíš. Spíš je to jednodušší factorio.

• Jack1947

No dobře tam to je simulace stavění lodě a vypuštění na oběžnou dráhu a tohle zase kraftovací survival. To už jdeme dost do detailů...

• Pokud tvrdíš, že je to podobné, tak ani trochu. Základní gameplay jsou detaily?

• Derp_1337

Jo, ta inspirace v designu se tam nedá zapřít. Ale jinak to dělají úplně jiní lidé, tak uvidíme...

• takže kopírka 😀

• Jack1947

T omáš kjako s těmi PUBG klony... nebo i Survivaly jestli bude Btr žít tak dlouho tak se máme na co těšit. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit