Přejít na výpis diskuzí
Planetary Annihilation oživí tradici grandiózních RTSek
20.8.2012 | Petr Poláček
50 příspěvků
-
Moc se mi to líbí. Tohle asi bude jasná koupě. Vypadá to trošku jako Spore dotažené do konce.
-
*throwing money on screen*
-
Konečně po delší době pořádné RTSko, co se nebojí experimentovat a necpe se do něj nějaké F2P ocasoviny. Grafika se mi vážně líbí. Hlavně taky proto, že jen tak nezestárne, což ostatně platí skoro u každé hry, co nesází na fotorealistiku, ale hlavně na stylovost. No a přehlednost takto bude také lepší.
-
-
Pokud sem to pochopil správně tak to není grafika ze hry, ale video, které demonstruje jak se bude tato hra hrát až bude hotová. Skutečná hra bude vypadat jistě o dost lépe, minimáně na úrovni supreme commander a pravděpodobně mu bude podobná i jinak, ale to je ok. Každopádně sem zvědavy co z toho nakonec bude, pořádnou inovativní rts to už chce jako sůl.
-
-
Kdepak, tohle video ukazuje nejenom nastrel hratelnosti, ale i graficke stylizace. Prave tomu, jak vypadal SupComm, se tvurci chteji primo vyhnout - vizualne i herne :)
-
-
-
Hlavně ať se bojuje v tísících jednotkách *14* *14* . Na tři přerostlý tanky není nikdo zvědavej. Držím palce chlapci *3* *3* *4*
-
tak takhle si predstavuju nakopnuti stare klasiky...
miluju TA -
Vypadá to jako Spore pro dospělé. A hlavně - vypadá to dobře!
-
Mno tak za duchovného nástupcu TA považujem skvelý Supreme Commander. O tomto neviem, čo si mám myslieť, ale po tom, čo spáchali s SC2 im na vývoj neprispejem ani cent. A je mi jedno, či je to vina vývojárov alebo vydavateľa, ešte som im neodpustil *10*
-
-
SC2 bol zločin na fanušikoch supcoma a TA vobec.. po tak dokonalej jednotke spraviť taky paškvil, no fuj.. ale hovoril som si, že aspon sa na tom nabalia, aby mohlo vzniknuť niečo nove genialne, čo uspokoji moje/naše TA hračske chutky a SC2 hraju vlastne i tak iba strategicky strostotanci pre ktorych bola jednotka nepochopitelne ťažka..
A v tomto vidím ten bájny tretí (teda 4ty) diel TA -supcom, na ktorý sa už od vydania datadisku k sc tolko teším.. -
tohle ale nedelaji ti co delali supcom2. tahle hra nema se supcomem krome rozsahlosti bojiste spolecneho vubec nic!
-
-
Tohle vypadá opravdu fajn. RTS už jsem si nekoupil nějakých 5 let, ale tahle hra by to mohla zase trochu oživit :)
-
Tohle konečně vypadá jako nástupce TA a novějšího SC. Né jako to SC 2, což byla hovadina pro děti od 5 let. *7* Moc se těšim a doufam, že to nezvrtaj. *14*
-
-
Někdo tady dostal na prdelku od 5 letého korejce... hah..
-
-
Díky bohu sem online nikdy nehrál. Stačilo mi demo a s velkou nechutí dohraná kampaň. Chápu, že malým dětem se to líbí, jelikož je to tak primitivní, až to bolí. Zkus si někdy jen tak v 1 nebo FA vzít ACU a ničit nepřátelské vojisko o velikosti 40 jednotek T2. Bylo by to to poslední co uděláš. Viděl sem několik videí, jak jen s ACU s tím "researchem" ničí tuny jednotek bez sebemenšího problému. *7*
-
-
nehovoriac o tom, ze tam bol "bug" alebo reasarch cesta ktora sa dla uplatnit len za UEF, ktora pri small mape takmer az nedovolovala prehrat, s Grandorom (v SC1 svojho času top 10hrač sveta) som sa o tom hadal, hovoril, ze niečo take by neurobili, po tom čo 8krat prehral. mozem zodpovedne povedat ze naozaj je tam takato blbosť. Alebo zbugovane gunshipy ktore sa ničim pri velkom mnozstve nedali znicit (jedine atom) alebo... hra pre milovnikov farmville
-
-
-
-
Ten nápad s využitím vesmíru, jako dalšího bojiště se mi moc libí!