Přejít na výpis diskuzí
Planetary Annihilation oživí tradici grandiózních RTSek
20.8.2012 | Petr Poláček
50 příspěvků
-
hazim penize na monitor a nic se nedeje!
-
shut up and take my money! *15*
-
Ten nápad s využitím vesmíru, jako dalšího bojiště se mi moc libí!
-
No, pokud tahle věc vyjde a bude funkční, tak třeba přestanu hrát Total Annihilation *1* *1*
-
stojí mi !
-
tak takhle si predstavuju nakopnuti stare klasiky...
miluju TA -
Hlavně ať se bojuje v tísících jednotkách *14* *14* . Na tři přerostlý tanky není nikdo zvědavej. Držím palce chlapci *3* *3* *4*
-
trololol konecně pořadná rts *1*
-
To EA skoro zabylo RTS žánr , když utopili Westwood a nepochopili , že jejich dálkově ovládané cirkusové medvědy už opravdu nikdo nemusí .
Bitvy v TA a tím pádem celou Annihilation jsem nikdy nemusel , možná i kvůli tomu prehistorickému 3D provedení , kde létalo hejno trojúhelníků , ale je na čase s RTS něco zásadního udělat ..... -
Konečně po delší době pořádné RTSko, co se nebojí experimentovat a necpe se do něj nějaké F2P ocasoviny. Grafika se mi vážně líbí. Hlavně taky proto, že jen tak nezestárne, což ostatně platí skoro u každé hry, co nesází na fotorealistiku, ale hlavně na stylovost. No a přehlednost takto bude také lepší.
-
-
Pokud sem to pochopil správně tak to není grafika ze hry, ale video, které demonstruje jak se bude tato hra hrát až bude hotová. Skutečná hra bude vypadat jistě o dost lépe, minimáně na úrovni supreme commander a pravděpodobně mu bude podobná i jinak, ale to je ok. Každopádně sem zvědavy co z toho nakonec bude, pořádnou inovativní rts to už chce jako sůl.
-
-
Kdepak, tohle video ukazuje nejenom nastrel hratelnosti, ale i graficke stylizace. Prave tomu, jak vypadal SupComm, se tvurci chteji primo vyhnout - vizualne i herne :)
-
-