Přejít na výpis diskuzí
Planetary Annihilation oživí tradici grandiózních RTSek
20.8.2012 | Petr Poláček
50 příspěvků
-
Vypadá to jako Spore pro dospělé. A hlavně - vypadá to dobře!
-
Nevíte jestli by finálová verze měla bejt v takovýhle "komiksový" grafice a nebo je zde jen pro účel ukázání konceptu herních mechanik a ve finále bude realistická? :)
-
-
No co se tyce grafiky, tak i pokud zustane v teto podobe, tak ti to bude celkem jedno, ja mam doma Supreme Commander: Forged Alliance na nejvysi detaily a stejne hru ovladam prevazne pres mapove UI. Jelikoz na kochani se jendotkama proste nemam cas. Ale uvidime jak to dopadne. Necham se prekvapit. :)
-
-
Ja hram tiez sc1 a rozhodne neovladam hru cez mapu, ale neustaly zoomin-zoomout.
Chcem peknu grafiku ala sc1, z tymtotu ma akurat zas naseru ale moc neverim ze to nehaju taketo Lego style no fuj. Na druhej strane neviem si dost dobre predstavit zo sucasnym HW aspon trochu realne velke planety. V kazdom pripade som na tuto hru veeelmo zvedavy -
No, to je taky pravda :) každopádně já jsem takovej ten typ člověka, co se rád kochá... na druhou stranu je pravda, že pokud bude dobrá hratelnost, tak tuhle grafiku překousnu :)
-
-
připadaj ti ty planetky realisticky velké ?
-
-
Jak jsem řekl, tohle nemusí bejt "gameplay" video, ale pouze video které nastíňuje herní prvky... viz například videa pro Portal 2, byla výsledná hra taky kreslená?
Příklad: http://www.youtube.com/watch?v=uL1ugeuuyAE&feature=related -
-
video od valve bych do toho netahal..
-
-
Určitě by se našli i další videa nejen od valve... ale očividně se všude najde nějakej člověk, kterej normální otázku musí rozpitvat do podrobností a zavést její podstatu úplně jiným směrem...
-
-
No.. i kdyby to nebyl "gameplay" pro ukázku herních mechanik.. tak se máme přinejhorším na co těšit a pokud by tam byly planetky větší než viděné ve videu něco na styl ohromných map z SC vůbec bych se nezlobil
-
-
-
-
-
-
Moc se mi to líbí. Tohle asi bude jasná koupě. Vypadá to trošku jako Spore dotažené do konce.
-
PROC ? Proc maj tendenci delat z tech RTSek detske lego hry ? Kam se podel vzhled a obsahlost Supreme Commandera ? Proc jsou ted vsechny bojove jednotky slozene z pestrobarevnych kosticek ? Ach jo... :-(
-
-
taky Dungeon keeper bol tiez humorne brani a aky to bol skvost
-
Abych ti pravdu řekl tak je mě úplně jedno jak to vypadá. Pokud se to bude dobře hrát ať je to klidně i černobílé.
-
-
ámen
-
-
Protože se nám to líbí.
-
-
Přesně, ta grafika mi příde roztomilá a sedící k tomu. *3*
BTW sem tu jediněj koho ten pohled na tu planetu připoměl Spore? *1* -
-
No nevím jestli zrovna roztomilá grafika sedí k válečné RTS kde používáš asteroidy k ničení planet. *1*
-
-
Tož, mě se to líbí *1* Nevim proč, ale ničení věcí v roztomile vypadajících hrách mě baví mnohem víc než v ostatních. *1*
-
-
-
-