Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne myslel sem to naprosto vážně, odpovídám tomu šmejdovi přesně tak jak si zaslouží.
  • Tak tady si to už neodpustím.
    Doufám že jsi to myslel ironicky, jinak jsi pěkný blb.
  • Za to že jsi chudý si můžeš jen ty sám. Měl si se líp učit. *12*
  • 90 dolaru za tohle může dát jenom trouba nebo eStar
  • Blue.Shark
    ...a co kdyby sis o hře nejdřív něco zjistil, než ze sebe uděláš blba? *7*
  • a jo, ted jsem koukal na nejake gameplaye a byly tam planety stredni velikosti a vypadlo to docela solidne. tedy az na ty lagy a zdlouhave nehravani
  • Ony ty planety mají mít různé velikosti, jak vypadá největší jsem zatím neviděl, ty ano?
  • sice pridali do hry ctvrty rozmer (dalsi planety) ale to asi nebude stacit na kompenzaci toho že ty planetky jsou tak miniaturni. Tusim zklamani *9*
  • planety velkosti hrasku, fakt ne, taku traparnu si mozu nechat *11*
  • Zajímavý, když se tu napíše něco křivého o KS tak tu jsou lidi za dementy co neví o co jde, ale předběžný přístup tu všem hrozně vadí. A přitom je u většiny projektů na KS o dost vetší hazard poslat jím nějaký peníze. Tady alespoň něco hned dostaneš a i tak je to jen na tobě jestli jim za to zaplatíš, nebo si počkáš na finálovou verzi. Proto ti odpovím proč bys měl jako zákazník platit za betu. Nemusíš.
  • Čím víc se budeš těšit a čím víc od toho budeš očekávat tím větší šance, že budeš zklamanej i když vydají bezvadnou hru.
  • Vidím to stejně. Nicméně chápu, že někdo po té možnosti skočí. A rozhodně chápu že to firmy začínají nabízet pod krycím jménem "Early access". Přeci jen betatasteři kteří vám ještě zaplatí .. no neberte to.
  • Myslis treba minecraft, kde se cena postupne zvysovala? Cili v alfe a bete byl levnejsi NEZ potom pri releasu?
    Myslim ze s tim vyznamem ma problem nekdo jiny.
  • Jenže nemůžeš počítat s částkami které vydělají za prodej alphy a bety, protože ani oni s těmihle částkami nemohli počítat. Vývoj museli začít s tím co dostali na kickstarteru. Peníze které dostávají ve chvíli kdy je hra už z větší části hotová jim sice pomůžou, ale již nemůžou změnit podobu hry.
  • No, a nebo by ses mohl naučit význam slova "než", kteréžto od sebe věci odděluje. A taky by, když teda tvrdíš, že "tam není napsáno, že si musíš zaplatit i finální verzi", mě zajímal nějaký příklad hry, kdy je přístup do hry od bety levnější, než přístup až od full releasu.
  • Nechapu, nekdo nema vyjadrovat svuj nazor protoze ty mas jiny?
  • Tento trend ja proste nepochopím. Jedna vec je zúčastniť sa verejnej bety zdarma, ale prečo by som im mal sakra ako zákazník robiť betatestera a ešte za to platiť takú pálku *7*
  • Walldstein
    To ano to měl, ale to nemění nic na faktu, že Planetary Annihilation se díky všem uvedeným cestám financování přiblíží a možná i překročí cenu Sup.Cmmdr.1 *3*
  • Walldstein
    Aha...tak jinak a pomaleji pro méně chápavé: "Dobrým zvykem bývá, že Beta access (předběžný přístup do hry) má nižší pořizovací cenu než jaká je poté nastavena při vydání hry."

PS: nikde tam není napsáno, že si musíš zaplatit i finální verzi. Možná příště budu při psaní komentáře do diskuze uvažovat tak aby můj příspěvek pochopil každý kdo umí alespoň trochu číst, abych předešel nepochopení jasného.. *1*
  • Patlanina SupCom 2 mě příliš nezajímá. SupCom 1 měl 10m dolarů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit