Přejít na výpis diskuzí
Planetary Annihilation oznamuje spuštění bety trailerem
27.9.2013 | Adam Homola
42 příspěvků
-
Tento trend ja proste nepochopím. Jedna vec je zúčastniť sa verejnej bety zdarma, ale prečo by som im mal sakra ako zákazník robiť betatestera a ešte za to platiť takú pálku *7*
-
-
Zajímavý, když se tu napíše něco křivého o KS tak tu jsou lidi za dementy co neví o co jde, ale předběžný přístup tu všem hrozně vadí. A přitom je u většiny projektů na KS o dost vetší hazard poslat jím nějaký peníze. Tady alespoň něco hned dostaneš a i tak je to jen na tobě jestli jim za to zaplatíš, nebo si počkáš na finálovou verzi. Proto ti odpovím proč bys měl jako zákazník platit za betu. Nemusíš.
-
Vidím to stejně. Nicméně chápu, že někdo po té možnosti skočí. A rozhodně chápu že to firmy začínají nabízet pod krycím jménem "Early access". Přeci jen betatasteři kteří vám ještě zaplatí .. no neberte to.
-
-
Zapomněli jste na Castle Story, které je pár dní na Early Access teď. :)
-
Grafika mi je nekde, ale ta hudba je tragicka... *12*
-
-
Tak tragická není, je fakt že by se tam hodilo spousta skladeb líp třebas toto by nebylo marný: https://www.youtube.com/watch?v=7Ek3JvUBYaI&list=PLA1C13BE94FC21B88 ale to by zase mohl bejt problém s licencí :D
-
-
Je fakt že sem čekal nějakou "vtipnou" cenu třeba 60€, ale 55€ je už celkem slušný..ale na druhou stranu (zase se budu opakovat) pořád je to cena za AAA titul (rozuměj finální verze v den vydání ne beta, alfa a podobně)...Nicméně nechci být špatným prorokem, ale dobrým zvykem je, že beta acces je levnější než finální verze. U této hry jsme se ovšem přesvědčili, že se dobrými zvyky neřídí, takže kolik asi bude stát full?
-
-
Tvl, promiňte lidi, ale někteří z přítomných už jsou jako kolovrátek. Hra byla na KS za nějaký peníz s odměnou pro výše přihazující (např. těh 80 nebo 60 Euro). Klasická hra byla za 30? dolarů +-. Cena je nastavena naprosto spravedlivě vůčí přispěvatelům a tak by to mělo být u všech her, co prošli KS. On by dnes každý chtěl hru za pár korun a bez ohledu na lidi, co přidali o něco více a vlastně vznik té hry umožnili a jdou už do koupě vlastně s minimem rizika, co? Tak pokud vás mohu poprosit - příště si tu hru buď kupte hned nebo si počkejte na levnější plnou, ale nepindejte. Zákon trhu. Já když viděl, jak bylo nazvracno kvůli té alfa ceně na steam fórech... něco strašnýho
-
-
Nechapu, nekdo nema vyjadrovat svuj nazor protoze ty mas jiny?
-
-
Pokud vím, tak ti, co si koupí early access dostanou i plnou hru v ceně.
-
-
To samozřejmě to já nepopírám, taky sem nikdy netvrdil, že dostanou kuloví. Já jen mluvím o tom, že mají zajímavě oceněný early access a meziřádky by mě zajímalo kolik to okouřej v release verzi *5*
-
-
V tom případě by mě zajímalo logické vysvětlení věty "Nicméně nechci být špatným prorokem, ale dobrým zvykem je, že beta acces je levnější než finální verze" ;)
-
-
Aha...tak jinak a pomaleji pro méně chápavé: "Dobrým zvykem bývá, že Beta access (předběžný přístup do hry) má nižší pořizovací cenu než jaká je poté nastavena při vydání hry."
PS: nikde tam není napsáno, že si musíš zaplatit i finální verzi. Možná příště budu při psaní komentáře do diskuze uvažovat tak aby můj příspěvek pochopil každý kdo umí alespoň trochu číst, abych předešel nepochopení jasného.. *1* -
-
Myslis treba minecraft, kde se cena postupne zvysovala? Cili v alfe a bete byl levnejsi NEZ potom pri releasu?
Myslim ze s tim vyznamem ma problem nekdo jiny. -
No, a nebo by ses mohl naučit význam slova "než", kteréžto od sebe věci odděluje. A taky by, když teda tvrdíš, že "tam není napsáno, že si musíš zaplatit i finální verzi", mě zajímal nějaký příklad hry, kdy je přístup do hry od bety levnější, než přístup až od full releasu.
-
-
-
-
Jo, protoze Walldstein psal ze nedostanou... *7*
-
-
PS: Doufám že mínuskáři přihodí i pár argumentů proč mínus dávají *5*
-
-
Ano, klidně ti argumenty dám. První je že cena finálního produktu je uvedena i v článku takže by to chtělo si ho alespoň přečíst. A pak k té ceně bety a alphy. Jsou tam dva důvody, první je že byl nějakým způsobem nastavený kickstarter. Čím vyšší příspěvek tím dříve mohl přispěvovatel hru hrát. Problém je v tom že pokud byla hranice pro vstup do alphy cca 90 dolarů (nejsem si teď tou částkou jist) tak nemůžete dát cenu alphy na steam 20 dolarů, protože by to byl podvod na lidi kteří za to dali na kickstarteru 90 dolarů. Stejně tak je to s betou. Druhý důvod je prostý, vývojáři nechtěli aby si alphu a betu kupovalo příliš mnoho lidí. Vzhledem k jejich omezeným prostředkům si nemohou dovolit udržovat servery pro desítky tisíc lidí v době kdy jejich naprostou prioritou je vývoj nedokončené hry.
-
-
90 dolaru za tohle může dát jenom trouba nebo eStar
-
-
Za to že jsi chudý si můžeš jen ty sám. Měl si se líp učit. *12*
-
-
Ne myslel sem to naprosto vážně, odpovídám tomu šmejdovi přesně tak jak si zaslouží.
-
Tak tady si to už neodpustím.
Doufám že jsi to myslel ironicky, jinak jsi pěkný blb.
-
-
-
-
Ne, butthurti nemaji argumenty. *3*
-
-
mají: "Proč sem dal mínus? NO PROSTĚ PROTOŽE!!" *1*
-
-
-
-
planety velkosti hrasku, fakt ne, taku traparnu si mozu nechat *11*
-
-
...a co kdyby sis o hře nejdřív něco zjistil, než ze sebe uděláš blba? *7*
-
-
sice pridali do hry ctvrty rozmer (dalsi planety) ale to asi nebude stacit na kompenzaci toho že ty planetky jsou tak miniaturni. Tusim zklamani *9*
-
-
Ony ty planety mají mít různé velikosti, jak vypadá největší jsem zatím neviděl, ty ano?
-
-
a jo, ted jsem koukal na nejake gameplaye a byly tam planety stredni velikosti a vypadlo to docela solidne. tedy az na ty lagy a zdlouhave nehravani
-
-
-
Jako obrovský fanoušek Total Annihilation se na tuhle hru vážně těším a zároveň od ní dost očekávám... a vážně si přeju, aby z toho nebylo zklamání.
-
-
Čím víc se budeš těšit a čím víc od toho budeš očekávat tím větší šance, že budeš zklamanej i když vydají bezvadnou hru.
-
-
Musim rict ze proste tenhle graficky styl u teto hry neprekousnu, to je fakt neprosty des. Vim ze grafika neni vsechno, ale proste ...
-
-
Tvoje škoda.
-
-
Mozna ... ale proste kdyz to srovnam s x let starym Supremme Commanderem tak je to tragedie a tenhle plastelinovej nadech je tragickej. Nechapu kde vsichni novodoby tvurci berou pocit ze kdyz to udelaji moc barvickove, tak to bude cool. Realnejsi vzhled by tomu prospel o dost vic.
-
-
Jo komiksová grafika do hry, která má být o vzájemné likvidaci stovek robotů dovršené zničením celé planety fakt moc nesedí.
-
To je pouze tvůj názor. Ještě by sis taky mohl uvědomit že Supreme Commander měl cca 5x vyšší rozpočet.
-
-
ehm...Supreme Commander 2 měl rozpočet $5,000,000 a Planetary Annihilation jen na kickstarteru vybralo $2,229,344, když k tomu přičteme tržby ze STEAMU + přímy z jejich stránek - kde si mimo jiné můžete hru koupit v ceně od: $40 do $250, tak se obávám že rozpočtem který vlastně roste díky koupím alfa a beta verzí hry se dostaneme asi několikanásobně výš než rozpočet Supreme Commander 2. To jen k tomu rozpočtu 5x vyššímu..
-
-
Jenže nemůžeš počítat s částkami které vydělají za prodej alphy a bety, protože ani oni s těmihle částkami nemohli počítat. Vývoj museli začít s tím co dostali na kickstarteru. Peníze které dostávají ve chvíli kdy je hra už z větší části hotová jim sice pomůžou, ale již nemůžou změnit podobu hry.
-
To ano to měl, ale to nemění nic na faktu, že Planetary Annihilation se díky všem uvedeným cestám financování přiblíží a možná i překročí cenu Sup.Cmmdr.1 *3*
-
Patlanina SupCom 2 mě příliš nezajímá. SupCom 1 měl 10m dolarů.
-
-
No dobre ... spravne by to bylo 4x a za dalsi musis pocitat ze pulku toho sezral marketing. Navic to nemeni nic na tom ze udelat modely aby vypadali vic jako valecne jednotky a ne hracky je proste volba kterou udelas na zacatku vyvoje, ta hra byla proste uz tak navrhnuta. A pokud vim tak kdyz vysel prvni trailer pro kickstarter tak tvrdily ze grafika je pouze zkusebni a plna hra bude vypadat o dost lepe.
-
-
-
-
-
cekal jsem 49,99 euro... ale jinak ok. vcera uz mi pristala beta v emailu a uz mam nainstalovano, ale cas zkusit to jsem jeste nemel.