Přejít na výpis diskuzí
PlanetSide 2 má pro vás jednu jednoduchou otázku
28.11.2012 | Aleš Smutný
123 příspěvků
-
grafika je hodne špatna, taky animace a dizajn a jo, tohle umi battlefield taky a lepe *3*
-
-
On je rozdíl v tom, že zatímco jedna hra má 64 hráčů na mapě, tak ta druhá má 2000...
-
Popiš nám, v čem vidíš chyby v dizajnu. Předem děkuju. *3*
-
-
Zrovna jsem dostahoval a sotva jsem se spawnul už jsem byl mrtvy :D
-
Zpropadené EU servery .... když jsem zkoušel US Eastcoast servery tak jsem si docela zahrál , no zahrál ... spíš zmateně zaběhal .
Popravdě první MMO hra , která by skutečně potřebovala tutoriál než vás hodí na bojiště (a ti neoznačení neviditelní nepřátelé .... wow dneska hardcore) -
-
Tutoriálových videí to má dost, jen je nehledej ve hře ale, přes luncher. Ale jinak mám rád lidi co si stěžují místo toho aby si dali trochu práce s hledáním :D
-
-
ehm... chybí mi tam "a" jako launcher, myslím :D
prostě spouštěč. V případě, že to máš přes steam, tak se podívej na stránky.
-
-
-
Kazdy kto spravi naky trailer na hru a drbne tam dubstep by sa mal zabit. Svet bude bez vas lepsi.
-
-
http://www.southparkstudios.com/clips/385881/its-hardly-even-music
Kazda generace si proste musi najit svoji hudbu kterou budou predesle generace nenavidet :D -
Dubstep mi zas tak nevadil, ale poslední dobou je v každém druhém traileru, což se už začíná celkem zajídat. A to mluvím jen o těch dobrých skladbách. Ty horší, my jim interně přezdíváme "rámus z továrny", to nesnáším.
-
Nie kazdy pocuva Justina Biebera ako ty ...
-
-
Netusil som ze opak najnevkusnejsej hudby ako je dubstep je dalsi najnevkusnejsi vrchol bieber. Good for u man, tvoj reperotar je dodazista siroky.
-
přijde ti normální hned takhle na někoho útočit? Mně už se taky oposlouchá nějaká věc, kterou člověk slyší pořád dokola
-
-
" přijde ti normální hned takhle na někoho útočit? ".... v rámci Planetside - ANO ;)
-
-
-
-
Pro ty, co by se o hře rádi dozvěděli něco víc do začátku tady je pár "instruktážních" videí.
http://www.youtube.com/watch?v=VVK1e4NwN0k&feature=g-all
http://www.youtube.com/watch?v=prf6DWXfIzg&feature=g-all -
-
díky za hotnotný příspěvek
-
-
Hraje někdo na Lithcorpu?
-
-
No já mám. Ale je trestuhodné, že ve hře není žádná možnost migrace postavy. Člověk by aj přešel někam jinam, jenže to znamená vzdát se všeho dosud odemčeného, kor když máš ještě třeba předplatné nebo tak. To se potom nikomu nechce vzdát těch peněz.
-
Na lithcorpu ma taky postavu, ale hlavní je Ceres :)
-
Na Woodmanu je prý docela dost našinců. *3*
-
Ne, takže pojď na Ceres. *3* *4*
-
-
Že bych chtěl znova sbírat certy...no nevim
-
-
-
Prošel jsem si forum a ještě zareaguju na pár příspěvků. Promiňte mi ten spam. *3*
1. Poklesy FPS, lagy, náročnost - mám čtyřjádro s 3.3 GHz a grafárnu GF 560ti. Hra mi jede plynule. Pouze první den to dost lagovalo, což ale bylo serverem. Přišel fix a lagy byly pryč. Občasné lagy samozřejmě jsou, ale jde to vydržet. Koukněte se na nastavení. Doporučuju především snížit kvalitu stínů, světel a renderování vzdálené krajiny. To snižujte primárně. Ale jistě, záleží na PC. Někdo má holt smůlu.
2. Doba boje aneb jak dlouho vydržím naživu - pokud jste zkušení battlefield hráči, hra vám rychle sedne a vydržíte naživu dlouho. Pokud tyto zkušenosti nemáte, pořád máte možnost se místo spawnu přímo do boje spawnout mimo a začít tak zlehka. Já vydržím i přes intenzivní boje i přes 10 minut (ve vozítku i o dost déle) naživu. Rozhodně se vyplácí sledovat hru a rozumně se spawnovat. V téhle hře se vyplatí myslet.
3. Bugy, chyby a nedostatky všeho druhu jsou. Hra tu a tam může padat (mně nespadla nikdy, nikdy se mi nesekla). S tím je potřeba počítat. Je to úplně nová hra a podle mě je na tom lépe, než na tom byla celá řada AAA titulů po vydání. Kromě toho vycházejí postupné fixy.
4. Hra se skutečně dá hrát zcela zdarma. Zatím jsem nenarazil na nějaké omezení, které by mě nutilo zaplatit. Doufám, že snaha docílit zisku nepovede k P2W modelu. Zatím to ale vypadá dobře.
5. Pro milovníky hodností a statistik, žebříčků: Hodnosti tu jsou. Je jich 100 a získání těch vyšších hodností by nemělo být snadné. Svou hodnost si lze dát na rameno, aby vaši spoluhráči viděli, jakou hodnost máte. Jsou zde i statistiky a žebříčky. Zatím samozřejmě spíše v jakési betě. Do budoucna lze očekávat něco, co bylo k vidění u BF série (podrobné statistiky, žebříčky). -
Než jsem si hru nainstaloval a začal hrát, říkal jsem si, že to asi nebude nicmoc. Bál jsem se, že budu dlouho hledat boj, že to bude strašně lagovat a že to bude jen další fps akce. Mé obavy ale nebyly vůbec naplněny! PS2 opravdu stojí za vyzkoušení. Je to nejlepší fps hra, co jsem za poslední dobu hrál. Pokud vás bavil Battlefield 2, ale zklamal vás Battlefield 3 svým CoD nádechem, zkuste Planetside 2!
Planetside 2 je pro mě překvapení roku. Pokud bych tuhle hru měl nějak specifikovat, je to jakási kombinace toho nejlepšího z Battlefieldu (velká mapa, vozítka, hodnosti) a Unreal Tournamentu (lehce scifi nádech, různé porty, skokánky, jetpacky, někdy dost rychlé tempo).
Najít boj trvá asi tak dlouho jako u série Battlefield. Nečekejte tedy tempo ala CoD. Pokud se ale spawnujete rozumně, boj si najdete hodně rychle.
Zbraně, vozítka a jednotlivé třídy vojáků jsou dobře udělané a zábavné. Hitboxy a variabilita zbraní je dobrá. Vozítka se řídí v podstatě stejně jako v BF sérii akorát o něco více vydrží. Každá třída vojáků mě bavila. Každá má nějakou specializaci a umí vyhovět různým způsobům hraní.
Mapa (3 oddělené kontinenty) je dostatečně variabilní a nabízí různý typ boje - boje v budovách muž proti muži, boje na planinách technika proti technice, letadlové souboje, taktické boje vedoucí k zabírání pozic atd. To své by si tak měl najít jak taktičtější hráč, hráč mající rád vozítka, letec ale i prostý rubač, co naběhne a sejme, co vidí. -
-
Ještě dodám, že pokud máte problémy s fps, zkuste si v příslušném ini souboru změnit dohlednost. Konkrétně: V souboru UserOptions změňte RenderDistance=999999.000000 na nižší hodnotu. Já jednoduše upravil na RenderDistance=9999.000000 a fps mi narostlo slušně a lagy poklesly. Každopádně nejde o zaručený návod. Jen to prostě zkuste. Nezapomeňte si zálohovat původní soubor!
PS Hraju na serveru Ceres pod nickem MrAA. Kdo by chtěl, přidejte si mě do friend listu. Už máme grupu cca 5+já hráčů a seznam pomalu narůstá. Hraní v týmu má něco do sebe.
-
-
Jako veterán z PlanedSide musím konstatovat, že její pokračování je slušné. Sice jsem si musel zvykat na markantní rozdíly co se vybavení týče. Ale jinak nebyl problém.
Samozřejmě byl jsem zcela překvapen, když hned po vytvoření postavy mě hra vykopla v modulu do středu nepřátelské základny... Ale po několika minutách se dá v základních mechanismech hry zorientovat. Ale chybí mi zde nějaký tutorial či možnost si vyzkoušet vybavení mimo bojiště, tak jak tomu bylo v PS1. To se hlavně týká tréningu létání, které je mnohem obtížnější než v 1ce.
Sám se jako super FPS hráč rozhodně necítím, ale po x odehraných hodinách mám K/D ratio 2,6. A to více méně s těžkým vojákem VS základní zbraň.
Co se bugů týče je ne tom momentálně PS2 lépe než PS jednička v době kdy jsem ji hrál. Protože ta byla hratelná cca 1 hodinu, kdy vám zmizely všechny textury, tak že vše bylo bílé nebo jste neviděli ani ty bílé objekty. Jediným řešením bylo často násilné vypnutí hry a následný restart počítače. A tyto chyby se projevovali na různě výkonných počítačích. A tyto chyby podle toho co jsem slyšel tam byly velice dlouho a možná že tam stále jsou.
Proto si myslím, že momentální stav PS2 je momentálně mnohem nadějnější a snad budou všechny chyby postupně odstraňovat.
Jsem zvědav kam se hra bude časem odebírat, protože momentálně má hodně slušný začátek. Otázkou je aby zase nepo***** Free to Play systém. -
koukam, ze dost lidi nadava na vykon - tohle vyresi vas problem:
http://www.coderbag.com/Programming-C/Disable-CPU-Core-Parking-Utility
na mem Phenomu x4 3Ghz predtim 10-20 fps ve velkych bitvach, 25-35 pote, ve volnem terenu az 70 v pohode.
Taky je dobry vypnout kraviny v pozadi a mit vic jak 4Gb RAM...
Jo a stahnout SweetFX - nekterym to zlepsi vykon az dvojnasobne, jinym ne, nicmene hra pak vypada i na nejnizsich detailech nadherne. -
-
No na mé unlocknuté X4 650T/8GB/6870/ jsem neměl sebemenší problém .... vyjma problémů na EU serverech . Takže dost hríčů hledá zbytečně problémy u sebe místo aby se vrhla na EU podporu ...
-