Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby měl někdo zájem o takový hezký úvod: http://youtu.be/URIu143Si3w (anglicky)
  • Tak a ted ještě zapracovat na optimalizaci. Hra je to výborná, ale na PC které si v klidu poradí s např. Battlefieldem 4 na high detaily bych od ps2 čekal trošku víc než 30 fps na medium. Pro me nehratelné
    • stejnej problém, i tu tupou Crysis 3 rozjedu na High/very high a todle tak na medium a este nic moc plynule (30-40fps).. a na medium uz to teda nějak extra supr nevypadá, a abych to hrál na svym kompu na low, tak to díky ne...
    • Na optimalizaci už před nějakym měsícem zapracovali dřív to pro mě bylo nehratelné jak se to sekalo v bitvách a usednout do kokpitu stíhače no to by bylo jednodušší si "hodit pod nohy granát". Dneska už mi to šlape v pohodě a to více méně na vyšší střední detaili.Myslím že i s 30 fps se to dá hrát.
      • s 30 fps se to hrát nedá... viš co, někdo je zvyklej na pravý střílečky a ty se na 30 fps prostě nehrajou, to spíš na 300fps dyž už něco (mě postačí 180fps pro supr zážitek a rozstřílení všech noobů)
        • no jo hateři, naklikejte tam ty mínusy jako by mě to mělo zajímat... si pařte klidně na 15fps jako já v roce 90, já vám to neberu, ale nechtějte mě potkat s 4x takovym frameratem co vy...
          protože jen neskutečně zapláčete při čekání na respawn!! :D:D
    • tak si to daj na low
      • No na Low to zas vypadá jako na topinkovači
  • Hra jako taková je (nebo spíš bývala) skvělá, ale balancování zbraní jednotlivých frakcí (každá frakce má speciální zbraně s různými vlastnostmi, například Terrani mají zbraně s nějvětší kadencí a nejmenším rozptylem střelby), to je update od updatu horší. Čas od času také změní design základen, většinou opět k horšímu, vývojáři jednoznačně preferují útočníky a některé základny se díky tomu už po pár posledních updatech nedají rozumným způsobem bránit. Hodně hráčů je také nespokojených se zjednodušováním hry kvůli Playstation 4, stačí si pročíst oficiální fórum. Planetside 2 byla v době spuštění vynikající MMOFPS, ale kvůli výše zmiňovaným špatným změnám ve hře už hromada hráčů přestala hrát, což je škoda, dřív tahle hra skutečně stála za občasnou investici v ingame shopu pro podpoření vývojářů.
  • Kallessin183
    Výborná hra, bohužel co ukončili testování nejdu nad 20 snímků (během testů na high a snímky vysoko) a to je bohužel nehratlné... věčná škoda.. dost mě to bavilo...
    • Mám 5 let starou šunku a hra běží velmi plynule i při těch největších bitvách. To BF3 mi lagoval tolik, že to bylo nehratelné.
      • Kallessin183
        ten mi běžel v poho.. můj problém je, že mám noťas, co vím s notebookovou grafikou si to moc nerozumí...
    • Pete.palis
      Ultra, +- 60 fps....takže za mě ano *1*
      • Kallessin183
        Závidím.. a mám PS2 na seznamu her pro nouvý pc, jen kde na něj vzít a nekrást...
        • A ja zas mam penize, ale nemam cas na hrani. Si nevyberes. *15*
          • Kallessin183
            Ok, já mám čas a nemám peníze, ty máš peníze a nemáš čas, co takhle to spojit? Koupíš mi nový komp a já bud hrát za tebe *1* *1* *1* *1* *1*
  • Pro mě je Planetside 2 překvapením roku.

    Čekal jsem, že to bude stát za nic. Čekal jsem scifi kravinu low zpracování s nudným a hlavně prázdným bojištěm. A hlavně jsem čekal další "FREE to play", kde si bez prachů nebo bez grindu pro kryply nezahraju a kde mi bude každou chvíli vyskakovat zpráva pro úchyly, abych si koupil nějakou blbost. A hle! Ono ne!

    Po grafické stránce to samozřejmě není Battlefield 3 nebo jeho datadisk Battlefield 4, ale na MMO slušný. Na začátku byla hratelnost docela problematická, ale velmi časté updaty jí skutečně vypilovaly k téměř dokonalosti. Feeling má tahle hra zhruba tak něco jako klasická série Battlefield akorát s daleko větší herní mapou. Herní mapy jsou solidní - možná trochu "stejné", ale pořád dobrý. Vehicly fungují dobře a je v nich zábavné si vozit zadek. A co je důležité, je to fakt FREE TO PLAY. Já do toho nedal ani nudli z nosu a hraje se mi skvěle. Herní měnu - certy - dostávám dost rychle a necítím nějaké zásadní znevýhodnění (leda ty vehicly jsou slabší, takže ze začátku doporučuju hrát spíše pěchotu, nasbírat certy a pak je investovat do vehiclů).

    Ta hra je podle mě skvělá a já doufám, že vydrží. Sám chystám nějakou investici peněz do ní - ne že to potřebuju, ale abych poděkoval autorům za dobrou práci. Na hře fakt makaj a rozdíl mezi dnešním stavem a stavem před několika měsíci naprosto zásadní - dnes daleko lepší.

    Zkuste Planetside 2. Pokud máte raději hry typu battlefield a tolik nebazírujete na destrukci prostředí (v PS2 destrukci prostředí moc nenajdete), mohla by to být hra pro vás a to zcela zdarma! Chce to jen na začátku zvládnout ten pocit ztracení se, který je vlastně unikátní, neboť dneska se člověk ve hrách jen málokdy vyloženě ztratí a vše jde nějak samo.
    • Spades
      Zbraně jsou strašné drahé. Já denně nasbírám tak max 50 certů, tak nemám jak platit za zbraně.
      • Jen že neznamená "čím dražší zbraň, tím lepší" myslím že spoustu zkušených hráču by řeklo že základní zbraň např:Za Vanu HeavyAssault pro něj jako útočná puška bude nejlepší Orion která je ze začátku.Parametry zbraní se moc neliší od základních a když už tak možná k "horšímu" s porovnáním s puškou kterou máte ze začátku.
        Spíš si vylepšujte Schopnosti vojáka jako štíty,brnění atd...a navíc každou zbraň je možnost si odemknout na vyzkoušení na 30 minut. všechno co jsem si doposud vyzkoušel mi přišlo že ty zbraně stojí fakt za prd a žádnou výhodu vám to "nedá".
      • Já za večer kolem 200 až 300 certů docela lamením. Nejdražší zbraně jsou za 1000 certů. Takže jedna zbraň za týden cca? Je to moc? Asi každýho pohled, ale mně to moc nepříjde. Člověk si musí umět vybrat a nemusí mít všechny zbraně - ani to není nutný. *3*
        • Souhlas
      • Veskoslav
        Po pravdě? Mám tu nejlepší odstřelovačku, co jde pořídit+příslušné optiky a ty blbosti okolo. A velký rozdíl mezi tou základní a tou mou moc není. Sebelepší zbraň ti nepomůže, když s ní nic netrefíš. Nejvíce nedostatek člověk pocítí u vozidel, tak je to citelné. U pěchoty nikoliv (MAX nepovažuji za klasickou pěchotu, tam by se bodly lepší než základní zbraně)
        • To máš pravdu.
      • Já získávám průměrně asi 40-50 certů za hodinu.
  • Naprosto úžasná hra a nejspíš také první střílečka, ve které reálné vojenské taktiky dokáží lehce obrátit bojiště vzhůru nohama.
    Sám nebo v 10, tahle hra je má oblíbená FPS v posledních 5ti letech :)
  • Myslim, že ani hraní v jednom neni problém...instant action nebo pohled na mapu a člověk ví, kde se bude pravděpodobně bojovat a neni problém se tam spawnout nebo dojet a hra vm sama nabízí joinout se do squadu

    Osobně si vzpomínám...(ještě z bety) že když tehdá někdo nevěděl kde se bojuje (žádný instant action, nebo nápovědy kde probíhají boje nebyly) tak člověk se jednoduše sebral a šel do The Crown...tehdy to byla jedna neustálá, nepřerušovaná a nekončící bitva...na Indaru tehdy nešlo o to kdo fyzicky ovládá kontinent ale o to, kdo ovládá The Crown...byla to otázka prestiže a proto se tam nepřetržitě bojovalo .))) ach ty vzpomínky
    • Veskoslav
      Jediný problém byl v tom, že tam byly všechny tři frakce a člověk pak nevěděl, co má dřív střílet *1*
  • Hanzik815
    Před týdnem jsem začal PS2 hrát a musím říct, že jsem poměrně nadšenej. Líbí se mi, že jde o jakýsi mix her Battlefield 2142 + Tribes + scifi mumbo jumbo. Líbí se mi, že se hraje na velkých mapách, kde se obří armády přetahují o území. Prostě se mi to líbí.

    + Vývojáři debatují s hráči o budoucnosti hry, to se dneska moc nevidí. Obzvlášť u velkých firem.
  • Veskoslav
    Osobně hraji sólo. Ale vždy se připojím k nějaké skupině či jsem velitem skupiny. Je to lepší, když pak bojujete. Člověk má přesně dané rozkazy a nepobíhá jako šílený po bojišti. Zrovna včera jsme zase dobývali zpátky území a bez spolupráce by nás nejspíš rozválcovali na kaši. A to nemluvím o tom, že kdybychom měli piloty Galaxy nějaké telata, tak cca 60 lidí pomře ještě před výsadkem. A tvrdit, že si to člověk sám neužije je nesmysl. Záleží, co je. Pokud bude "mechanik", tak bude mít práce na 3 týdny s opravou vozidel spřátelených jednotek a nebude mít čas, lovec tanků také nemusí být ve skupině, sniper taktéž ne. I medic může oživovat sám a léčit sám. Člověk jenom prostě nesmí chodit pěšky a při přihlášení jít autoaction pomocí výsadku do nejbližší vřavy. A pak už se jenom držet přeživších či naopak vítězů.
  • No, byl bych radši, kdyby pokračovali v Operation: Make Faster Game . Dřív mi PS2 jelo "hratelně" i na notebooku, dnes už ne :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit