Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no jo hateři, naklikejte tam ty mínusy jako by mě to mělo zajímat... si pařte klidně na 15fps jako já v roce 90, já vám to neberu, ale nechtějte mě potkat s 4x takovym frameratem co vy...
    protože jen neskutečně zapláčete při čekání na respawn!! :D:D
  • já zas neznat tajnou odpověď, uhu uhu :)
  • s 30 fps se to hrát nedá... viš co, někdo je zvyklej na pravý střílečky a ty se na 30 fps prostě nehrajou, to spíš na 300fps dyž už něco (mě postačí 180fps pro supr zážitek a rozstřílení všech noobů)
  • stejnej problém, i tu tupou Crysis 3 rozjedu na High/very high a todle tak na medium a este nic moc plynule (30-40fps).. a na medium uz to teda nějak extra supr nevypadá, a abych to hrál na svym kompu na low, tak to díky ne...
  • Kdyby měl někdo zájem o takový hezký úvod: http://youtu.be/URIu143Si3w (anglicky)
  • Jen že neznamená "čím dražší zbraň, tím lepší" myslím že spoustu zkušených hráču by řeklo že základní zbraň např:Za Vanu HeavyAssault pro něj jako útočná puška bude nejlepší Orion která je ze začátku.Parametry zbraní se moc neliší od základních a když už tak možná k "horšímu" s porovnáním s puškou kterou máte ze začátku.
    Spíš si vylepšujte Schopnosti vojáka jako štíty,brnění atd...a navíc každou zbraň je možnost si odemknout na vyzkoušení na 30 minut. všechno co jsem si doposud vyzkoušel mi přišlo že ty zbraně stojí fakt za prd a žádnou výhodu vám to "nedá".
  • Na optimalizaci už před nějakym měsícem zapracovali dřív to pro mě bylo nehratelné jak se to sekalo v bitvách a usednout do kokpitu stíhače no to by bylo jednodušší si "hodit pod nohy granát". Dneska už mi to šlape v pohodě a to více méně na vyšší střední detaili.Myslím že i s 30 fps se to dá hrát.
  • Souhlas
  • To máš pravdu.
  • Kallessin183
    ten mi běžel v poho.. můj problém je, že mám noťas, co vím s notebookovou grafikou si to moc nerozumí...
  • Mám 5 let starou šunku a hra běží velmi plynule i při těch největších bitvách. To BF3 mi lagoval tolik, že to bylo nehratelné.
  • Já za večer kolem 200 až 300 certů docela lamením. Nejdražší zbraně jsou za 1000 certů. Takže jedna zbraň za týden cca? Je to moc? Asi každýho pohled, ale mně to moc nepříjde. Člověk si musí umět vybrat a nemusí mít všechny zbraně - ani to není nutný. *3*
  • Kallessin183
    Ok, já mám čas a nemám peníze, ty máš peníze a nemáš čas, co takhle to spojit? Koupíš mi nový komp a já bud hrát za tebe *1* *1* *1* *1* *1*
  • A ja zas mam penize, ale nemam cas na hrani. Si nevyberes. *15*
  • No na Low to zas vypadá jako na topinkovači
  • tak si to daj na low
  • Tak a ted ještě zapracovat na optimalizaci. Hra je to výborná, ale na PC které si v klidu poradí s např. Battlefieldem 4 na high detaily bych od ps2 čekal trošku víc než 30 fps na medium. Pro me nehratelné
  • Kde k tomu mám přístup resetování hesla mi nejde protože neznám tajnou otázku.
  • Kallessin183
    Závidím.. a mám PS2 na seznamu her pro nouvý pc, jen kde na něj vzít a nekrást...
  • Hra jako taková je (nebo spíš bývala) skvělá, ale balancování zbraní jednotlivých frakcí (každá frakce má speciální zbraně s různými vlastnostmi, například Terrani mají zbraně s nějvětší kadencí a nejmenším rozptylem střelby), to je update od updatu horší. Čas od času také změní design základen, většinou opět k horšímu, vývojáři jednoznačně preferují útočníky a některé základny se díky tomu už po pár posledních updatech nedají rozumným způsobem bránit. Hodně hráčů je také nespokojených se zjednodušováním hry kvůli Playstation 4, stačí si pročíst oficiální fórum. Planetside 2 byla v době spuštění vynikající MMOFPS, ale kvůli výše zmiňovaným špatným změnám ve hře už hromada hráčů přestala hrát, což je škoda, dřív tahle hra skutečně stála za občasnou investici v ingame shopu pro podpoření vývojářů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit