Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pete.palis
    Ultra, +- 60 fps....takže za mě ano *1*
  • Kallessin183
    Výborná hra, bohužel co ukončili testování nejdu nad 20 snímků (během testů na high a snímky vysoko) a to je bohužel nehratlné... věčná škoda.. dost mě to bavilo...
  • Veskoslav
    Po pravdě? Mám tu nejlepší odstřelovačku, co jde pořídit+příslušné optiky a ty blbosti okolo. A velký rozdíl mezi tou základní a tou mou moc není. Sebelepší zbraň ti nepomůže, když s ní nic netrefíš. Nejvíce nedostatek člověk pocítí u vozidel, tak je to citelné. U pěchoty nikoliv (MAX nepovažuji za klasickou pěchotu, tam by se bodly lepší než základní zbraně)
  • Já získávám průměrně asi 40-50 certů za hodinu.
  • Spades
    Zbraně jsou strašné drahé. Já denně nasbírám tak max 50 certů, tak nemám jak platit za zbraně.
  • Já hraju solo a necítím se nějak špatně. Samozřejmě ve skupině je to lepší - ale to platí snad pro všechny Online hry. Najdi si partu a můžeš dát výpověď v práci, nebo vyhodit všechny učebnice do školy, protože tě PS2 rychle chytne. *3*
  • Pro mě je Planetside 2 překvapením roku.

Čekal jsem, že to bude stát za nic. Čekal jsem scifi kravinu low zpracování s nudným a hlavně prázdným bojištěm. A hlavně jsem čekal další "FREE to play", kde si bez prachů nebo bez grindu pro kryply nezahraju a kde mi bude každou chvíli vyskakovat zpráva pro úchyly, abych si koupil nějakou blbost. A hle! Ono ne!

Po grafické stránce to samozřejmě není Battlefield 3 nebo jeho datadisk Battlefield 4, ale na MMO slušný. Na začátku byla hratelnost docela problematická, ale velmi časté updaty jí skutečně vypilovaly k téměř dokonalosti. Feeling má tahle hra zhruba tak něco jako klasická série Battlefield akorát s daleko větší herní mapou. Herní mapy jsou solidní - možná trochu "stejné", ale pořád dobrý. Vehicly fungují dobře a je v nich zábavné si vozit zadek. A co je důležité, je to fakt FREE TO PLAY. Já do toho nedal ani nudli z nosu a hraje se mi skvěle. Herní měnu - certy - dostávám dost rychle a necítím nějaké zásadní znevýhodnění (leda ty vehicly jsou slabší, takže ze začátku doporučuju hrát spíše pěchotu, nasbírat certy a pak je investovat do vehiclů).

Ta hra je podle mě skvělá a já doufám, že vydrží. Sám chystám nějakou investici peněz do ní - ne že to potřebuju, ale abych poděkoval autorům za dobrou práci. Na hře fakt makaj a rozdíl mezi dnešním stavem a stavem před několika měsíci naprosto zásadní - dnes daleko lepší.

Zkuste Planetside 2. Pokud máte raději hry typu battlefield a tolik nebazírujete na destrukci prostředí (v PS2 destrukci prostředí moc nenajdete), mohla by to být hra pro vás a to zcela zdarma! Chce to jen na začátku zvládnout ten pocit ztracení se, který je vlastně unikátní, neboť dneska se člověk ve hrách jen málokdy vyloženě ztratí a vše jde nějak samo.
  • Naprosto úžasná hra a nejspíš také první střílečka, ve které reálné vojenské taktiky dokáží lehce obrátit bojiště vzhůru nohama.
    Sám nebo v 10, tahle hra je má oblíbená FPS v posledních 5ti letech :)
  • Veskoslav
    Jediný problém byl v tom, že tam byly všechny tři frakce a člověk pak nevěděl, co má dřív střílet *1*
  • Myslim, že ani hraní v jednom neni problém...instant action nebo pohled na mapu a člověk ví, kde se bude pravděpodobně bojovat a neni problém se tam spawnout nebo dojet a hra vm sama nabízí joinout se do squadu

Osobně si vzpomínám...(ještě z bety) že když tehdá někdo nevěděl kde se bojuje (žádný instant action, nebo nápovědy kde probíhají boje nebyly) tak člověk se jednoduše sebral a šel do The Crown...tehdy to byla jedna neustálá, nepřerušovaná a nekončící bitva...na Indaru tehdy nešlo o to kdo fyzicky ovládá kontinent ale o to, kdo ovládá The Crown...byla to otázka prestiže a proto se tam nepřetržitě bojovalo .))) ach ty vzpomínky
  • Hanzik815
    Před týdnem jsem začal PS2 hrát a musím říct, že jsem poměrně nadšenej. Líbí se mi, že jde o jakýsi mix her Battlefield 2142 + Tribes + scifi mumbo jumbo. Líbí se mi, že se hraje na velkých mapách, kde se obří armády přetahují o území. Prostě se mi to líbí.

+ Vývojáři debatují s hráči o budoucnosti hry, to se dneska moc nevidí. Obzvlášť u velkých firem.
  • Veskoslav
    Osobně hraji sólo. Ale vždy se připojím k nějaké skupině či jsem velitem skupiny. Je to lepší, když pak bojujete. Člověk má přesně dané rozkazy a nepobíhá jako šílený po bojišti. Zrovna včera jsme zase dobývali zpátky území a bez spolupráce by nás nejspíš rozválcovali na kaši. A to nemluvím o tom, že kdybychom měli piloty Galaxy nějaké telata, tak cca 60 lidí pomře ještě před výsadkem. A tvrdit, že si to člověk sám neužije je nesmysl. Záleží, co je. Pokud bude "mechanik", tak bude mít práce na 3 týdny s opravou vozidel spřátelených jednotek a nebude mít čas, lovec tanků také nemusí být ve skupině, sniper taktéž ne. I medic může oživovat sám a léčit sám. Člověk jenom prostě nesmí chodit pěšky a při přihlášení jít autoaction pomocí výsadku do nejbližší vřavy. A pak už se jenom držet přeživších či naopak vítězů.
  • To ti neřeknu, je to dlouho. Já hrál od bety na US serveru pod Sony a pak mi postavu převedli po release pod nějakou německou firmu a na EU server, ani nevím jméno. Musel bych to znova stáhnout, nainstalovat, spustit atd. :-)
  • Hraju sólo úplně v pohodě. Oproti jiným FPS je těžší si zvyknout na tu otevřenost v základnách a v krajině. Pro sólo hraní je taky důležité využívat všechny možné prostředky pro boj a přesun.
  • na ztrátu hesla mají lehčí řešení, bot na poslání hesla nového, jediné co potřebuješ znát je email na který je účet registrovaný a nové heslo ti zašlou okamžitě.

dnes jsem řešil stejný problém, za min jsem měl heslo nové...
  • jakéj server ?
  • Přesně tak jsem to měl i já. S asaultem jsem měl spíš potíže že došli náboje a já v boji zůstal jen s nožem. Ratio kolem 3-4, nepamatuju si přesně. Aniž bych lítal letadlem a jen jsem objížděl se sundererem po největších bitvách, rushoval základny a nebo bránil. Do boje se člověk dostane takřka okamžitě, lidi maj beacony, sunderery, cokoliv.

Možná je to o tom, na jakou člověk populaci na serveru narazí, bo na našem jsem zažíval střety klidně tisíce lidí, dobýval se neustále všema třema frakcema nějaký středobod a jen to lítalo tam a nazpět. Zatímco známý na jiném serveru prej chodil max v 10ti na přepadovky a málokdy narazil na nějaký tuhý odpor třeba 100vky lidí.
  • No, byl bych radši, kdyby pokračovali v Operation: Make Faster Game . Dřív mi PS2 jelo "hratelně" i na notebooku, dnes už ne :(
  • No, já si PS2 užívám i úplně sólo. Dostat se do boje je záležitost minuty... Naopak když hraju s outfitem, tak trávím mnohem víc času na cestách v Galaxy / Sundereru. Ten dotyčný to zobecnil sice hezky, ale naprosto nepravdivě, pokud to nebylo pár let zpátky. Sedí to ale na Flashpoint (a asi i Army).
    Co se týká velikost bojů, to je jaksi pointa celé té hry. Pokud tě velké boje netáhnou, nechápu, proč jsi s PS2 vůbec ztrácel čas :)
  • Udělal jsem si z něj nový boty. Příště budu skákat z letadla na Tyranosaurovi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit