Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • p2w? haha, práveže čistejšie f2p u takto modernej hry som ešte nevidel :D ,,, hrám to odkedy to vyšlo a mam cez 8000 kreditov a už nemám ani čo kúpit lebo všetko čo som chcel mám. Zozačiatu ta naštve že ostatný majú všeliaké vylepšenia ale keď to budeš mat aj ty cca tyždeň = 1000 kreditov tak ti to bude jedno . Skorej mi príde ,že tato hra je o počte hráčov a taktike ako o nakupovaní , ktoré je len takým bonusom aby ťa niečo držalo pri hraní.
  • Me to bavilo asi den
  • p2w? ani nahodou, u pechoty pouzivam iba zakladne zbrane. hra nie je styl click a strielas dokedy nemas prazdny zasobnik. chce to lest a stratgiu.
  • Zo zaciatku mi to pripadalo tiez riadne chaoticke, po case si clovek zvykne a situacia v hre je hned prehladnejsia. Mam nahratych nejakych 15dni, ked mam naladu pridam sa do squadu a hram v skupine s outfitom alebo aj mimo neho, niekedy radsej sam huntim na tanky, ked clovek vie ako hotova farma na certy. Vacsina zbrani za certy prinasa minimalne vyhody, niekedy ziadne, investovat 1000 certov sa vyslovene oplati iba pri par zbraniach a upgradoch. Napr.: druha AA gun pre MAX, AV-turret a míny pre engineera, alebo rakety pre stihacku s termoviziou. Mna to stale drzi, aj ked sa dookola bojuje o rovnake uzemia, nejak ta hra dokaze blokovat stereotyp, asi to bude tymi stale sa meniacimi strategiami, ktore vymislaju hraci ako nekoho kilnut. *3*
  • 15k3
    No mohli by představit lepší optimalizaci, protože to co teď představuje ta hra na při svých nárocích na HW je prostě něco strašnýho. *11*

btw. Tato hra není f2p to je čistě p2w *10*
  • Mě zase odrazoval ten chaos co se děl na mapách, myšlenka tolika hráčů je pěkná, ale pokud se neorganizovaně do sebe pustí desítky hráčů je to děs.
  • Hmm a co nabizi Planetside 2 me? Klady: pekna grafika, zajimavy napad, velky svet, technika a zbrane.
    Na druhou stranu zapory: uplne pointless boje bez dopadu na svet/konflikt/cokoliv, grind jak prase (fakt nebudu grindovat !jednu! zbran za 1000 certu nejakych 20-30 hodin), skipovani grindu za prachy (lololo) a casem stereotyp prave kvuli delce grindu a bitvam bez dopadu na hru.
    Takze u me palec dolu. Ale co se tyka hry nema konkurenci, provedeni kvalitni, napady dobry. Zabiji to jenom retardovany f2p system. Byt to normalni placena hra bez umele protahovanyho grindu tak si Planetside rad zahraju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit