Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tonnymontana
    diky za reakci je pravda ze jsem to hral v podstate tyden po realease. pokud opravdu je venku ten optimalizacni patch a lagy jsou jen obcas asi to znovu zkusim FPS jako MMO je bezva napad a u planetside 1 jsem se bavil. uvidime zitra to zkusim a napisu sem alespon jak to slape, grafiku mam vcelku novou r9 270x tam by problem byt nemel stejne jako u procesoru FX-6300 trosku taktnuty. uvidime samozdrejme bych byl jen rad kdyby to slapalo
  • Zdravím zdejší osazenstvo. Možná to bude ode mně trochu offtopic k článku, ale zase tak moc ne. :) Kdyby někoho zajímala koncentrovaná aktivita kolem této hry, včetně možné aktivní komunitní diskuze pro rozumné lidi. Ale i konstruktivní kritiky jsou vítány. :) Ještě se toho dost změní. Prostě sledujte www.planetside2.cz

Promiňte tedy za offtopic a doufám, že někteří se ukáží, protože ačkoli to není nejlepší hra 10 letí, tak i přesto má docela rozumnou členskou základnu z našich končin. Tak proč neprobrat věci i jindy než u komentářů k článkům.

Ať jsi TR, VS, NC tady se to neřeší, tohle to je pro všechny...*7*

Díky *2*
  • Na začátku - v betě a pak pár týdnů po betě - to byl fakt brutál a hra byla obtížně hratelná, hlavně v některé hodiny. Hra se ovšem posunla fakt dost daleko. Dneska už je to aspoň u mě a mých známých s lagy v pohodě. Dokonce i HW náročnost se snížila a hra běží opravdu velmi plynule. Je samozřejmě možné, že tu a tam někdo má s hrou problémy a že mu laguje, padá, seká se apod., ale tak už to bývá. Často pomůžou jiné ovladače na HW, případně pročištění PC, nová instalace systému atd. - však to všichni známe.
  • což trochu nechápu, proč to mažou. V battlefieldu 2 mám přes 2 roky nehranou postavu a pořád existuje. *7*
  • po řádné přípravě bych určitě pochopil... stačila by konzerva lepidla a pár skleniček vodky, abych se dostal na tvou intelektuální úroveň a pak bych byl otevřený tvým myšlenkám. *3*
  • Naprostý souhlas. Celá hra je naprosto nerealistická. Měli udělat spawn čistě do bunkru. Tam by člověk sedl do židle a zmáčkl červené tlačítko. Počkal by pár sekund a provedl to samé a pořád takhle dokola. Někde tisíc kilometrů od hráče by pak seděl jiný hráč, který by dělal totéž a takto by se pěkně pořád dokola bombardovali. *3*

Ne ale souhlasím s tím, že hře by slušely různé "hračky" z Battlefieldu 3 - třeba naváděná vozítka atd. To bych si nechal líbit. Na druhou stranu je PS2 čistá lehce komixová arkáda, kde jde prostě jen o masivní boj. S reálností to nemá nic společného.
  • Asi před dvěma měsíci byl velký optimalizační patch/update. Na Phenom II 955 / 4 GB 800 MHz DDR2 a HD5870 si zahraju docela OK na high.
  • Já tam mám stejnej nick jako tu, akorát se "z" na konci, tj. DekkerDavez. Je to pozůstatek z mých začátků. Když jsem se rozhodoval, kterou frakci hrát, tak jsem si postavy odlišoval pomocí písmen X Y Z :D
  • Hele, nejsi jedinej. Začalo to teď s posledním patchem. Monitor mi na tři vteřiny vypne, úplně se přestane točit grafika a pak se to zas hned rozjede.
  • S tema zakladnama me to pekne stve. Kolikrat vidim dve obrovske armady jak se vyhybaji kontaktu, a radsi obsazuji. Fakt ohromna zabava.
  • tonnymontana
    na hru jsem se hodne tesil ale prvni co me zarazilo byla spatna optimalizace i pri nastaveni hry na low kdy to bylo jako rozplacla zelva na chodniku jsem mel fps ukrutne nizko. Casem jsem upgrejdoval a grafika prestala byt problemem (nevim jak je to s optimalizaci ted) ale casto jsem diky lagum v podstate nemohl trefit hrace a dikay tomu me to hold prestalo bavit:( skoda, ale urcite bych byl rad za vice podobnych her alespon by byla konkurence = lepsi podminyk pro hrace
  • Kolik asi moderni stihacka unese vyzbroje?
  • Kozy
    Mám pocit že jsem s váma minulý týden hrál. Prima, tak se někdy potkáme na bojišti. nick Kozy00
  • No jo, daň za to, že máte (TR) porovnatelně nejlepší pěchotní zbraně. :)
  • Pete.palis
    mně a kámošovi zase po zabití často (při nahrávání mapy s výběrem spawnu) vypne cca na 5 sec. monitor signal (jako bych vypojil kabel od karty)...to mě v poslední době se*e!
  • A o nečem jako rovnováze mezi realitou a zábavou jsi slyšel?
  • Miller je solidní drba, co se loginů týče. Deset minut jako prd.
  • Vanguard se štítem > zakotvenej Prowler.
  • Jo já. Outfit LYF.
  • akorat ted v tomhle updatu smazaly delsi dobu nepouzivany postavy... :D (kdybys toaktivoval 1-2 tyden zpet tak by tam jeste byla)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit