Přejít na výpis diskuzí
PlanetSide 2 představuje přepracovaný kontinent Amerish
24.2.2014 | Aleš Smutný
62 příspěvků
-
každej voják je zvláště po boji nažhaven na to, aby u hry, kde si má odpočinout zažíval to samé co při své práci... *3*
-
tak určitě, vy nýmandi co jste nebyli ve válce na cizí planetě 300 let v budocnosti se k tý hře vůbec nevyjadřujte
btw tanky s dostřelem 50km co budou sedět v základně a střílet lejzrem naváděné lejzry do základny na druhém konci mapy, tomu říkám super dizajn, a mohlo by se to jmenovat třeba Scorched Planetside -
P.S.
zjistete si treba jaky dostrel maji moderni tanky, delostrelectvo, rakety nebo protivzdusna obrana. A co pak v budoucnu. Tam skutečne nebudete pobihat jako na pouti. Nebo si vemte jak rychle leti stihačka. stačilo by jedno moderni letadlo ktere by vam rozcupovalo celou slavnou planetside 2.
rika se tomu špatny dizajn. ale na to neprijdete protože jste hloupi a jen sedite pri pocitaci a nikdy jste nebyli ve valce. to mate jako se skyrimem. až musel prijit vavra aby vam rekl že je to špatna hra, protože sami byste na to neprisli *7* -
a mohli by zacit treba s Vami a Vasemi zkusenostmi ziskanymi vojenskou sluzbou v Call of Duty Ghost, ze ano ?
-
je to smešný tihle vyvojari by si meli jednou zjistit jak vypada valka. kdyz tomu sami nerozumi alespon se zeptat nejakeho vojenskeho konzultanta
-
Tak ja se drobet rozepisu :) Vis kolik ma PS1 map? 13 a jeste podzemni casti.... techniky je tam take daleko vic a cela hra je celkove propracovanejsi. Cela PS2 je osekana PS1 jenz se pustupne snazi priblizit starsi hre.
Ze by mapy v PS1 byly extra male o tom se také neda mluvit. A to je ta hra 11 let stara. Takze tim ze se driv tocily 2 mapy se neohanej. Napriklad zmyneny lattice system je nakonec taktez prebrany z prvního dilu. To ze ma PS1 stale aktivni komunitu take o necem svedci. A jelikoz tam kontinenty postupne dobyvas a jsou taktez propojeny lattice systemem, nehrozi to ze by se hraci rozdrobili.
S dnesnima hracema na me uz nechod vubec jelikoz je mi přes 30.
Hru jsem hral denne od jejího vydadi cca do zari - takze ano mapu jsem znal kolikrat nazpamet a to i po ravampu Indaru a Esamiru, stejne tak jsem navstevoval test server. Takze ano me ta absence noveho obsahu vadi!. Ale co mi vadi daleko vic je to ze SOE stale jen neco slibuje a kde nic tu nic. Cetl jsi nekdy jejich roadmapu? Vis kolikrat se menila. Kolikrat tu byly prohlaseni typu - brzy prijdou implantaty, plamenomet pro maxe, outfitem vlastnene baze atd.... polovina z toho se objevilo na test serverech na cez to zase zmizelo, zbytek nikdo nikdy nevidel. Jednoduse byl uprednostnen vyvoj na Playstation4. A rozhodne si nemyslim ze to takhle citim jen ja, znam dost lidi kteri s tim sekli ze stejného duvodu. -
Díky tak to nemá cenu se vracet novou postavu se mi nechce expit *7*
-
Mimochodem hráčům doporučuji koupit si roční členství/předplatne/supskripšn. Výhod má až až, viz https://www.planetside2.com/membership (žádný ref)
-
to bys stejne nepochopil
-
Jop mě :-) nainstaloval jsem po cca 3/4 roce a postava i s nakoupenou zbraní a pár blbinkama je fuč :)) A SOE support mě velmi slušně poslal do pryč že mám hrát jejich hru a nependlovat mezi betlfíldama atd. už jim nikdy nepošlu ani korunu
-
Bullet může být i na GPU. A PS2 už není tak hrozně náročný, vždyť hraju na high s Phenomem II 955 :D
-
V porovnání s jinými FPS je PS2 účinnost granátů dost malá. Použil bych i jinou výbavu namísto granátů, ale chybí mi certy. Někdy v budoucnu.
Tak či onak je to hratelné za všechny strany. Žádná není vyloženě hodně zvýhodněna. -
Když už je tu taková plodná debata, je tu někdo NC na Milleru?
-
Člověče já ti s těma granátama nevim, sice s nima moc killů nedáš ale v takovym biolabu jsou k nezaplacení a co teprve takovej concussion grenade, nepříjemná věc. Spíš umět ho hodit je umění, občas se mi vrací jako bumerang :)
Každá strana si najde něco, NC MAXové jsou zase spíš na CQC.
Naopak bych řekl že v rámci možností to mají slušně vybalancované, na Planetside hlavně mám rád to jak se ti ta hra mění před očima, dnes je to úplně jiná hra než před rokem. -
To jistě, ale je mi líto, když já se se svým TR tankem zaseknu o kdejaký kamínek, zatímco tank od Vanu jezdí po čemkoli velmi plynule. Já tedy mám v boji s tanky Vanu mnohem větší úspěšnost než s tanky TR. Podle mě je boj tanků o správném pohybu a střelbě, což tank Vanu umí skvěle.
-
Zakotvenej prowler tě nechytne, protože je zakotvenej. Boj tanků je o POHYBU a o střílení. Bez toho se dá zničit soupeř jen v přesile nebo s velkým štěstím. Zakotvený tank je dobrý ledatak na kempení u spawnů. Takový boj je ale k ničemu a hlavně s kempením si poradí light assault a jeho C4. *3*
-
ve vytahu(svetelnej paprsek) potom litaj takovy castecky,ktery vypadaj hezky,s jinym fyzikalnim enginem to nejde,protoze vsechny ostatni jsou cpu-based a tahle hra je na cpu dost nenazrana,dalsi efekt navic by to zabil uplne
-
Ale přece pokud chceme asymetrické strany, tak ideální balanc nikdy nebude.
-
No nevim ale když tě chytne dobře postavenej zakotvenej Prowler tak ti nepomůže ani to že sedíš v namaxovaným Vanguardu a spotování je kolikrát třeba na Esamiru v tý mlze jedinej způsob jak něco trefit (bez thermalka) takže tam problém nevidim....mě spíš vadí vetšinu času nefungující proximity sensor a s tim spojený smrti by C4 kamikaze :D
-
Pouze konstatuju. Hraju všechny tři strany (každou na jiném serveru) a ta technika není moc dobře vyvážená. Hlavně mi vadí ta abilita. Měli vymyslet něco jiného.