Přejít na výpis diskuzí
PlanetSide 2 představuje přepracovaný kontinent Amerish
24.2.2014 | Aleš Smutný
62 příspěvků
-
Jo ten Amerish je fajn ale ruku na srdce, už to mělo být dávno. Spíš je horší že se z evropských serverů stal Loginside a jako kompenzaci jsme dostali double xp víkend a světe div se, opět se nešlo přihlásit a když ano tak byli moc pěkný lagy. Možná by tu omluvu mohli dát až se půjde normálně přihlásit na server.
-
-
Miller je solidní drba, co se loginů týče. Deset minut jako prd.
-
Já hrál celý víkend a pokaždé jsem se přihlásil bez problémů. S lagem byl problém jen jednou a napravil to relog. Podobně kolegové, s kterými hraju.
-
-
Ale nehrajete na Milleru, co?
-
-
pravda, ceres
-
-
-
-
a jeste kvuli podelanejm konzolim a portaci hry odstranili physx,protoze ati gpu v "nextgenu" na to nema
-
-
physx je v téhle hře naprosto k ničemu
-
-
to vsude,ale minimalne vypada cool,zejmena shieldy,nebo vejtahy,stejne tak raketomety a shrapnely z vybuchu
-
-
...jaký má PhysX vliv na výtahy nebo štíty? Pokud vím, tak přidává jenom extrémně trapné jiskry a celkem obstojný bordel/kamení z těch výbuchů, které ovšem jde udělat úplně stejné s Havokem (nebo kterýmkoli jiným fyzikálním enginem méně debilním, než PhysX, což je každý).
-
-
ve vytahu(svetelnej paprsek) potom litaj takovy castecky,ktery vypadaj hezky,s jinym fyzikalnim enginem to nejde,protoze vsechny ostatni jsou cpu-based a tahle hra je na cpu dost nenazrana,dalsi efekt navic by to zabil uplne
-
-
Bullet může být i na GPU. A PS2 už není tak hrozně náročný, vždyť hraju na high s Phenomem II 955 :D
-
-
jen to, co si psal
-
-
Nevím jak ty, ale já se snažím náročnost na HW u fps her snížit, jak to jen jde. Mám rád pěkné textury a modely, ale pokud jde o stíny, o dynamické stíny, případně různé efekty, tohle vypínám. Docela to pomáhá při hraní a i tak vypadá PS2 docela slušně na MMOFPS. Každý FPS se ve FPS hodí. *4*
-
-
-
-
Zdravím zdejší osazenstvo. Možná to bude ode mně trochu offtopic k článku, ale zase tak moc ne. :) Kdyby někoho zajímala koncentrovaná aktivita kolem této hry, včetně možné aktivní komunitní diskuze pro rozumné lidi. Ale i konstruktivní kritiky jsou vítány. :) Ještě se toho dost změní. Prostě sledujte www.planetside2.cz
Promiňte tedy za offtopic a doufám, že někteří se ukáží, protože ačkoli to není nejlepší hra 10 letí, tak i přesto má docela rozumnou členskou základnu z našich končin. Tak proč neprobrat věci i jindy než u komentářů k článkům.
Ať jsi TR, VS, NC tady se to neřeší, tohle to je pro všechny...*7*
Díky *2* -
Hru hraju docela často. Je to jedna z mála opravdu originálních her - nabízí něco, co jiná hra nedokáže nabídnout. Pro mě je to nejlepší FPS za poslední léta a daleko lepší než battlefield 3/4. Hra je samozřejmě trochu chaos, ale která fps není?
Hře bych akorát vytknul opravdu strašné uživatelské prostředí a nesmyslnou rozkazovou růžici. Naprosto k ničemu je taky systém spotování. Granáty v této hře jsou to nejhorší, co jsem v životě viděl - jsou téměř na nic. Taky strany nejsou úplně ideálně vyvážené, kde v technice je jednoznačně nejhorší TR - jejich hlavní abilita pro techniku a Maxe (zakotvení) je úplně na nic v porovnání s tím, co mají protistrany.
Jinak hra funguje dobře. S lagy naštěstí problém nemám ani v největších bitvách. Hra ale občas spadne či po naloadování je problém s "zatuhnutím světa". Pomůže relog. Děje se jednou za několik hodin hraní, což jde.
Masivní zabírání nebráněných základen se dělo a děje i kvůli novým bodům, které se za tuto činnost dostávají. Tohle chce ještě více upravit, aby se hlavně bojovalo a méně zabíralo. -
-
S tema zakladnama me to pekne stve. Kolikrat vidim dve obrovske armady jak se vyhybaji kontaktu, a radsi obsazuji. Fakt ohromna zabava.
-
Člověče já ti s těma granátama nevim, sice s nima moc killů nedáš ale v takovym biolabu jsou k nezaplacení a co teprve takovej concussion grenade, nepříjemná věc. Spíš umět ho hodit je umění, občas se mi vrací jako bumerang :)
Každá strana si najde něco, NC MAXové jsou zase spíš na CQC.
Naopak bych řekl že v rámci možností to mají slušně vybalancované, na Planetside hlavně mám rád to jak se ti ta hra mění před očima, dnes je to úplně jiná hra než před rokem. -
-
V porovnání s jinými FPS je PS2 účinnost granátů dost malá. Použil bych i jinou výbavu namísto granátů, ale chybí mi certy. Někdy v budoucnu.
Tak či onak je to hratelné za všechny strany. Žádná není vyloženě hodně zvýhodněna.
-
-
No nevim ale když tě chytne dobře postavenej zakotvenej Prowler tak ti nepomůže ani to že sedíš v namaxovaným Vanguardu a spotování je kolikrát třeba na Esamiru v tý mlze jedinej způsob jak něco trefit (bez thermalka) takže tam problém nevidim....mě spíš vadí vetšinu času nefungující proximity sensor a s tim spojený smrti by C4 kamikaze :D
-
-
Vanguard se štítem > zakotvenej Prowler.
-
Zakotvenej prowler tě nechytne, protože je zakotvenej. Boj tanků je o POHYBU a o střílení. Bez toho se dá zničit soupeř jen v přesile nebo s velkým štěstím. Zakotvený tank je dobrý ledatak na kempení u spawnů. Takový boj je ale k ničemu a hlavně s kempením si poradí light assault a jeho C4. *3*
-
-
A jéje, ještě tady se bude whinovat, že je to nevyvážená hra. Od té doby, co nerfli Striker a ZOE je to vyvážené až až. TR má nejrychlejší ESF, nejrychlejší MBT (rychlejší než Lightning), easymode ruční zbraně a nejčastěji jsou overpop.
Ale zakotvení je dost situační, to jo. Stejně jako aktuální ZOE. -
-
Pouze konstatuju. Hraju všechny tři strany (každou na jiném serveru) a ta technika není moc dobře vyvážená. Hlavně mi vadí ta abilita. Měli vymyslet něco jiného.
-
-
Ale přece pokud chceme asymetrické strany, tak ideální balanc nikdy nebude.
-
-
To jistě, ale je mi líto, když já se se svým TR tankem zaseknu o kdejaký kamínek, zatímco tank od Vanu jezdí po čemkoli velmi plynule. Já tedy mám v boji s tanky Vanu mnohem větší úspěšnost než s tanky TR. Podle mě je boj tanků o správném pohybu a střelbě, což tank Vanu umí skvěle.
-
-
No jo, daň za to, že máte (TR) porovnatelně nejlepší pěchotní zbraně. :)
-
-
-
-
-
-
Tato hra ma chytila jak svina, hram uz 2 meisace a okrem toho NIC ine..naozaj pecka.
-
Tak pruznou reakci bych to zdrovna nenazyval, min. pul roku se nedelo nic. Amerish byl posledni kontinent kde bylo treba Lattice system dodelat (mimochodem ten byl uz v PS1). Dalsi kontinent - Hossin smrdi stale na testovacim serveru a neposunul se nikam. Nexus prezentovany v cervenci - ten pro zmenu neni ani tam. Playerstudio funguje stale jen pro americany a o roadmape se radej ani nebudu zminovat..... Takze kdyz si dam vse dohromady novy obsah veskrze zadny (kdyz nebudu pocitat nejakou tu zbran, kamuflaz atd), jen opravovani starych chyb ktere se vlecou uz od bety. Hru mam rad sam jsem ji aktivne hral minimalne pul roku ale diky temto prutahum jsem ji uz opustil. Vratim se az pridaji novy obsah! Abych jen nahanil Amerish predelali pekne.
-
-
Nechápu k čemu nový obsah. Je k dispozici obrovská mapa a to hned ve třech variantách. Já tuhle hru hraju od bety a ještě jsem neviděl mnoho míst. Nehledě na to, že změn kromě těch zmíněných na Amerish byla celá řada a to na všech kontinentech. Hra se mění strašně rychle.
Tohle není MMORPG, kde všichni čekaj na raidy. Tohle je prostě MMOFPS, kde jsou velké mapy a to stačí. Nový obsah je zbytečný. Dokonce si myslím, že i nový kontinent je zbytečný - jen to zase sníží populaci pro danou mapu. S novým kontinentem by tak měli snížit počet serverů, aby bylo dost lidí.
Ti dnešní hráči. Před lety se točily dvě tři mapy ve FPS a všem to bohatě stačilo na roky. Teď aby vydávali jednu mapu týdně, či co? Jde o dobrou bitvu a nic víc... -
-
Tak ja se drobet rozepisu :) Vis kolik ma PS1 map? 13 a jeste podzemni casti.... techniky je tam take daleko vic a cela hra je celkove propracovanejsi. Cela PS2 je osekana PS1 jenz se pustupne snazi priblizit starsi hre.
Ze by mapy v PS1 byly extra male o tom se také neda mluvit. A to je ta hra 11 let stara. Takze tim ze se driv tocily 2 mapy se neohanej. Napriklad zmyneny lattice system je nakonec taktez prebrany z prvního dilu. To ze ma PS1 stale aktivni komunitu take o necem svedci. A jelikoz tam kontinenty postupne dobyvas a jsou taktez propojeny lattice systemem, nehrozi to ze by se hraci rozdrobili.
S dnesnima hracema na me uz nechod vubec jelikoz je mi přes 30.
Hru jsem hral denne od jejího vydadi cca do zari - takze ano mapu jsem znal kolikrat nazpamet a to i po ravampu Indaru a Esamiru, stejne tak jsem navstevoval test server. Takze ano me ta absence noveho obsahu vadi!. Ale co mi vadi daleko vic je to ze SOE stale jen neco slibuje a kde nic tu nic. Cetl jsi nekdy jejich roadmapu? Vis kolikrat se menila. Kolikrat tu byly prohlaseni typu - brzy prijdou implantaty, plamenomet pro maxe, outfitem vlastnene baze atd.... polovina z toho se objevilo na test serverech na cez to zase zmizelo, zbytek nikdo nikdy nevidel. Jednoduse byl uprednostnen vyvoj na Playstation4. A rozhodne si nemyslim ze to takhle citim jen ja, znam dost lidi kteri s tim sekli ze stejného duvodu.
-
-
-
Ja uz som PS2 nejaky ten tyzden nehral, ale s tymto updatom by si to asi zase spustim. No ovela radsej by som bol, keby konecne spristupnili ten novy kontinent.
Este reakcia k autorovej vete "..aneb velke bitvy ktere se svrhnou v naprosty chaos" alebo tak nejak to bolo :)
Ukazte mi MP hru (a nemusi byt ani MMO, iba MP so standardnym poctom hracov), kde sa bitky nezvrhnu v totalny chaos. Pokial sa hra public tak to je vzdy bordel a vzdy hra kazdy tak trochu za seba. Som si isty, ze pokial by sa zisla partia (v tomto pripade by to musela byt velka partia) ludi, ktori su spolu na team speaku a maju svojich velitelov, tak to musi byt paradny zazitok z koordinovanych akcii. Skoda, raz by som si to takto chcel skusit, ale tolko znamych, ktori to hraju nemam :) -
-
Prave proto existuji v PS2 outfity, a v nich posloupnost veleni. Při velkych akcich dokonce kooperuji celé outfity ne jen squady. Primarne nejde o to hrat solo (i když to jde) ale prave v outfitu s existujicim velenim :)
-
-
mně a kámošovi zase po zabití často (při nahrávání mapy s výběrem spawnu) vypne cca na 5 sec. monitor signal (jako bych vypojil kabel od karty)...to mě v poslední době se*e!
-
-
Hele, nejsi jedinej. Začalo to teď s posledním patchem. Monitor mi na tři vteřiny vypne, úplně se přestane točit grafika a pak se to zas hned rozjede.
-
-
Prosím neberte to jako reklamu,ale kdo by chtěl začít hrát PS2 s lepší výbavou(boost a kulomet pro frakci) a't použije tento link:https://recruit.soe.com/recruit/smlanding.action?iId=E6Y8W7HARKTRTRH9QCEU&gamecode=PS2,je to oboustranné a navíc pokud dáte do hry nějaké ty peníze,tak dostanete další bonusový obsah(boost dle vlastního výběru).
-
Mimochodem hráčům doporučuji koupit si roční členství/předplatne/supskripšn. Výhod má až až, viz https://www.planetside2.com/membership (žádný ref)